FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

EGÉSZSÉG - ANYAGI FÜGGETLENSÉG - JOBB ÉLETMINŐSÉG = WELLSTARÜZLET

Nem csak egészség, egzisztencia is - Üzleti lehetőségek az algákban 
Hogy több pénze és több ideje legyen!

"A siker nem azon múlik, hogy okos legyen az ember, hanem azon,
hogy a megfelelő helyen legyen, a megfelelő termékkel,
és a megfelelő vállalkozással, a megfelelő időben."

Hazánkban az emberek általános egészségi állapota messze elmarad a kívánatos szinttől. A kereskedelemben kapható étrend-kiegészítők (vitamin és egyéb készítmények) többségében mesterségesen előállítottak. A hatóanyagokat szervetlen kötésben tartalmazzák, emiatt alacsonyabb hatékonyságot mutatnak, mint a természetes alapú termékek.

Ezzel szemben a Wellstar International szabadalmi oltalom alatt álló por, kapszula készítményei és vitálitalai egyedülállóak az európai piacon, mivel több ezer kizárólag természetes hatóanyagot tartalmaznak.

Byas szépségápoló és alakformáló termékeink természetesen gyengéd, rendkívül hatékony és egyszerű megoldást nyújtanak - szike és injekciók nélkül! Technológiai világszabadalmú célzott zsírcsökkentés és bőr feszesítés.

Termékeink hatékonyságáról fogyasztók széles köre győződik meg nap, mint nap, és tapasztalataikat megosztják környezetükkel, így hiteles és hatásos referenciával igényt ébresztenek másokban is a termékek iránt.

A Wellstar International alga termékeinek piaca Magyarországon korlátlan üzleti lehetőséget kínál!

Olvassa el!
Wellstar - Christian Wiesner Network President:
>>> Pénzügyi szabadság az 5E Vision segítségével!
<<<


A WellStar 2011-ben már több mint 20.000 aktív elosztópartnerrel rendelkezett, és az elmúlt évek alatt számos európai országban milliós nagyságrendben értékesítette a WellStar termékeit, amelyek különféle termékújítások révén időközben csúcsminőségű termékként felölelik a „Natural Vitality“, „Natural Beauty“ és „Natural Energy“ szegmenteket. Az elosztópartnerek teljes körű támogatása és a cég vízióinak pontos megvalósítása érdekében a berlini székhelyen és a Budapesten található közép-kelet európai központban többszáz kolléga dolgozik. A WellStar összforgalma 2011-ben már meghaladta a 100 millió eurót.

Cégünk jelenleg is számos országban működik: Németország, Ausztria, Svájc, Magyarország, Lengyelország, Dánia, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Olaszország, Hollandia,...

A Wellstar 2020-ban Európa összes országában jelen lesz!

Termékforgalmazó cégek, és magánszemélyek jelentkezését várjuk,
akik szeretnének csapatunkhoz csatlakozni.

Mindannyian vágyunk egy olyan jövedelmező elfoglaltságra, amivel elérhetjük céljainkat, megteremthetjük önmagunk számára az anyagi biztonságot, hogy ne kényszerből kelljen munkát végeznünk, hanem azzal foglalkozhassunk, amit szeretünk, ami örömet okoz.....

Bizonyára ábrándozott már arról is, hogy egyszer körbeutazza a világot, megveszi álmai autóját, beköltözik egy gyönyörű kertes házba, több szabadideje lesz, amit a családjával és a barátaival tölthet...

Aztán elkezdett gondolkodni, hogy mindezt hogyan is valósíthatná meg. De mindezidáig vagy energiája, vagy pénze, vagy épp szabadideje, vagy mersze nem volt ahhoz, hogy végre a saját lábára álljon, s valóban tegyen is valamit saját életéért.

Lehet, hogy Önnek van most munkája, lehet, hogy nincs.
Az is lehet, hogy sikeres vállalkozó, de most nem úgy mennek a dolgai, mint régen.
Lehet, hogy kipróbált már egy két MLM céget és rájött, ezt nem Önnek találták ki.

Érezte már, úgy hogy, rengeteg munkát, időt fektetett élete javításába,
de valahogy mégsem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt Ön szeretné?


Kellene valamit csinálni, de mit?
Hát vegye végre saját kezébe az életét, és irányítsa Ön a sorsát!


Biztosan észrevette már a környezetében, hogy azok, akik vállalkozásból élnek,
jobb anyagi helyzetben lehetnek, mint akik a biztos állást választják.


Biztos állás !?
Már a nevében is benne van - állás egyhelyben - pörgés a mókuskerékben!

Biztos, hogy ezt akarja?  Szerintem nem erre vágyik Ön sem!

Ismerjen meg egy olyan internetes vállalkozást, amely mentes a legfájdalmasabb problémáktól! Ami jóval, kevesebb tőkével, fejfájással és kevesebb adó terhekkel működik. Ahol a megkeresett pénzt nem kell vissza forgatnia a vállalkozásába. Lehet, hogy Ön szereti a munkáját és csak másodállásban végezhető pénzkereset érdekli. Ez esetben legtöbbször nem is állnak rendelkezésre a szükséges erőforrások, amik kellenének egy vállalkozás indításához.


Az általunk bemutatásra kerülő internetes pénzkereseti rendszerhez
nem szükséges különleges végzetséggel rendelkeznie, hogy sikeresen működtesse.

Nem baj, ha Ön nem professzora a weblapszerkesztésnek és az internetnek, így is tulajdonosa lehet egy online vállalkozásnak. Ez egy lehetőség, most Önnek is.  Én is nagyra értékelem, hogy szabad időbeosztásban dolgozom, rugalmas munkaidőt ajánlunk Önnek is, és szponzori segítséget. Dolgozhat otthonról is, komoly pénzt keresve, az internet segítségével! Végezheti másodállásban, vagy főfoglalkozásban! A lényeg, hogy hajlandó legyen:

  • Félretenni kishitűségét, kétkedését, pesszimizmusát, önsajnálatát,
  • Elhagyni a komforzónáját,
  • Nem csak a pénzkeresetet és az elérhető javakat nézni,
  • Az embereket tisztességesen szolgálni,
  • Folyamatosan tanulni és kitaróan dolgozni, mert a siker másképp nem működik!

A vállalkozása nem lehet az élete célja, csak az eszköze ahhoz, hogy olyan életet élhessen, amilyet szeretne. Ha azt szeretné, hogy kellő szabadideje maradjon a vállalkozása mellett, ha szeretne végre sokkal több időt tölteni szeretteivel, gyermekeivel- hiszen a pillanatok az Ön életében is visszafordíthatatlanok -, akkor ITT AZ IDŐ! JÓKOR - JÓ HELYEN VAN!

"Tervezz! - Csináld! - Ellenőrizd, értékeld! - Cselekedj!"

Meg fog döbbeni, milyen egyszerűen juthat otthonról megkereshető jövedelemhez 1-2 hónap alatt, minden előképzettség nélkül! Az internet segítségével napi pár óra munkával több pénzt kereshet, mint előtte napi 8-10 órával. HA VALÓBAN CSELEKSZIK IS!

Jelenlegi munkája mellett építhet fel egy internetes pénzkereső gépezetet. Ez rövid idő leforgása alatt, komolyabb jövedelmet biztosíthat Önnek, mintha egy 10-20 milliós vállalkozást hozna létre.

Érdekli, hogy hogyan lehet most reális esélye anyagi jólétének megteremtésére,
saját és embertársai egészségét és jólétét szolgálva?

Miről is van szó valójában?

Ez az E-networking!

"Minden korszakban, minden nemzedék életében van egy olyan újdonság,
amely annyira egyedülálló, hogy örökre megváltoztatja az általunk ismert életet.
A mi korunk sem kivétel, világunk éppen most három trend kombinációját éli át:
az internet fejlődését, a wellnesshez való vonzódást és az otthoni munkavégzés előretörését.
Ezek a trendek forradalmi lángot lobbantanak fel - a világszerte ható vállalkozói forradalomét."
Burke Hedges

Egy direktértékesítési rendszer mely a személyek közötti kommunikációról szól, amiből kivettünk mindent, amit mindenki utál az MLM-ben. Nem kötelező képzésekre járni, terméket eladni, házalni, és a rengeteg visszautasítást elszenvednie!  Itt nem!

Lehet, hogy már van személyes tapasztalata a fentiekkel kapcsolatban. Az is lehet, hogy egyszer már felépített egy sikeres csapatot és most mégis mélyponton van.  Belefáradt már abba, hogy állandóan csak dolgozik, dolgozik, és soha nem gyarapszik az  állítólagos passzív jövedelme? Egyre elérhetetlenebbnek látja a célt, hogy egyszer szabadon rendelkezhet az ideje felett?

Sokszor elképzelte már, hogyan fog telni egy-egy napja a párjával és a gyerekeivel, de este rájött, hogy már megint egy percet sem foglalkozott velük.


Jó-jó majd holnap másképpen lesz! De hányszor mondta már ezt valójában és hányszor fogja még? Mostantól vége lehet ennek, ha Ön is ezt akarja!

A Wellstar egy növekvő piacon dolgozik, melynek a független piacelemzők a legnagyobb fejlődést jósolják az elkövetkező 15-20 évben. Ez nem más, mint a wellness ipar és az internet kereskedelem! Mindig vannak trendek, melyekből az időben ébredő emberek vagyonokat teremthetnek.

Gondoljon bele, hol volt 15 évvel ezelőtt a mobiltelefon piac? Ha láttunk az utcán embereket, akik táska nagyságú telefonnal sétáltak, kinevettük Őket. Senki nem gondolta, hogy mára szinte mindenkinek lesz mobilja, és lehet, hogy több is. Ma már a gyerekek is azzal járnak iskolába. Mit tudnak ezek a tenyérben elférő készülékek? Telefon, internet, levelezés, videó küldés -, fogadás, fényképezés, hangrögzítés, GPS és ki tudja, még mire lesznek alkalmasak.

Gondolta volna ezt 15 évvel ezelőtt, amikor Ön is csak nevetett ezen az elképzelésen? Ma már nem egy óriási üzlet beszállni a mobil piacra! Akik időben felismerték a lehetőséget mára már meggazdagodtak!

Használja ki a következő ilyen lehetőséget!
Legyen Ön a következő E-milliomos az internet segítségével!

Képzeljen el egy szörföst, aki a hullámokon lovagol. Ha szörfösök lennénk hova állnánk? Azt szeretnénk, hogy hátulról érjen a hullám vagy, azt hogy elölről? A hullám elé kell állnia, hogy annak hátán felemelkedhessen, és ne elsüllyedjen! Nagyon fontos a jó időzítés. Mit jelent ez Önnek?

Ma a wellness, a hullám előtt van kb. évi 10 milliárd Eurós forgalommal. 10 év múlva ez a hullám egy 100 milliárd Eurós forgalmat csinál évente! Ön most a lehető legjobb helyen áll! Itt hátulról éri a hullám, csak rá kell állni a deszkára és magával viszi Önt. Több pénz, több idő. Ne feledje, a hullám magával viszi Önt, - ahogyan teszi ezt a szörfösökkel,- csak a helyes pozícióban kell lennie!

5 év alatt elérheti azt, amit mások 40 év alatt sem!


A WellStarnál olyan emberek dolgoznak egymással karöltve, akiknek egyetlen cél lebeg a szeme előtt: hatékony és etikus módszerekkel vásárlók és partnerek számára egy olyan jövőt lehetővé tenni, melyben megvalósíthatják egészségről, szabadidőről és biztonságról szövögetett álmaikat.

A mellékjövedelemként - heti néhány órai munkáért kapható néhány száz Euró, vagy az intenzív munkával megszerzett több ezer Euró ugyanúgy elérhetőek, mint a hozzájuk tartozó karriercímek, céges autó, utazás. Ön is részese lehet ennek a nagyszerű jövőnek!


Mi, magyarok - talán életünkben először, különleges helyzetben vagyunk. Cégünk vezetősége a magyarokban bízik, és a magyarokon keresztül akarja eljuttatni a cégét Európa minden országába, mert már bebizonyítottuk, hogy ha megbecsülnek minket, akkor igenis hajlandóak vagyunk keményen dolgozni. Nem csak Magyarországon, de a környező országokban is ismerősök, rokonok, üzletfelek vesznek minket körül. Aki most ezek közül megérti, hogy csak rá kell bólintania egy csodás lehetőségre és következetesen kitartóan dolgozni, abból bármelyik európai  országban - visszavonhatatlanul - milliomos lesz!

És Ön lehet az, akivel ezt közösen elérhette!


A WellStar lehetőséget kínál minden olyan jelentkezőnek, aki karriert és teljesítményarányos, európai szintű jövedelmet szeretne elérni. Mindenki a saját céljainak megfelelő tempóban építheti a saját vállalkozását egy változatos munkakörben, kötetlen időbeosztással. Ismerje meg egyedülálló termékeinket és azt az üzleti lehetőséget, melynek segítségével a jelenleg leggyorsabban fejlődő piac résztvevőjeként teljes anyagi függetlenségre tehet szert.

"A siker azokhoz pártol, akik elég energikusak, hogy dolgozzanak érte,
elég bizakodóak, hogy higgyenek benne,
elég türelmesek, hogy várjanak rá,
elég bátrak, hogy megragadják és
elég erősek, hogy megtartsák!"


Webstar Social Network Shopping World® !
A vásárlás és a pénzkereset forradalmian új formája!
Kattintson a képre a részletekért!

3D PERSONAL HOME SHOPPING WORLD!
Ne maradjon le!

On-line vállalkozás otthonából
Keressen pénzt az internet segítségével!

Elege van már abból, hogy minden nap bemegy a munkahelyére
és olyan dolgokat csinál, amiket nem is szeret?

Belefáradt már abba, hogy a sárga csekkeket szortírozgatja?
Önnek is fáj, amikor azt kell mondania a gyermekének 
"Most nem vehetjük meg, mert nincs rá pénzünk!"

A LEHETŐSÉG ITT VAN - A DÖNTÉS AZ ÖNÉ!

Ha szeretné megtudni, hogyan javíthat jelentősen mostani életminőségén, keressen elérhetőségeimen! Bizonyosodjon meg róla, hogy mindez nem csupán ígéret! Egy rövid előadás keretében megismerheti termékeinket, illetve a karrier és a juttatási rendszerünket - minden kötelezettségtől mentesen. Jelentkezzen be előre a megadott telefonszámon vagy e-mailben, hogy megbeszéljük a részleteket és biztosítsuk helyét rendezvényeinken.

Személyes találkozót is kérhet. Amennyiben telefonon nem tud velem kapcsolatban lépni (tárgyalás, külföldi út miatt) kérem, hogy e-mailben írja le kérdését, kérését és rövid időn belül válaszolok.

Bármi legyen is az Ön motivációja, ami erre a honlapra juttatta
- legyen az az egészség, anyagi megfontolás vagy akár "egyszerű véletlen" -
szeretnék az éppen aktuális gondjain túljutva inspirációt, megoldást mutatni!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

info@wellstarbusiness.hu

06-20-9-344-154

Ön nem a WellStar International GmbH hivatalos honlapját olvassa!
Az oldalaimon szereplő márkanevek és termékképek csak a termékek bemutatására szolgálnak.

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.