FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

WELLSTAR TERMÉKTAPASZTALATOK

Természetes vitalitás és energia testnek - léleknek! Méregtelenítés, alakformálás, tápanyagpótlás, sejtvédelem, energia-hihetetlen áron! A mikro-algák nem gyógyszerek, és nem is csodakészítmények. Egyszerűen méregtelenítik a szervezetet, és kivezetik az ott felgyülemlett nehézfémeket, amelyek különböző problémákat okoznak. Sokukkal az orvostudomány is tehetetlen, még csak beazonosítani sem lehet őket. A méregtelenítés után a szervezet felépíti saját immunrendszerét, amely védelmet nyújt a környezetszennyezés, a rossz táplálkozás, stressz, és egyéb más káros behatás ellen.

Aktuális árak, akciók és megrendelés a képre kattintva!
Szívesen szolgálok további részletekkel, kérjen ingyenes tanácsadást!

Dr. Keywann Grashoff
Szakorvosnő, szakterülete a természetgyógyászat. Már sok éve foglalkozik a gyógyászati jelentőségű növényekben lévő anyagokkal, a növények hatásmódjával és alkalmazási területeivel.
Munkája során egyre inkább meggyőződött arról, hogy a modern orvostudomány hiába küzd a kórok leküzdéséért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Arra a következtetésre jutott, hogy a betegségek 80 százaléka tulajdonképpen egyfajta hiányállapot. Ennek oka pedig nem más, minthogy napjaink élelmiszereiben riasztó mértékben csökkent a vitális anyagok mennyisége.

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket."

Dr. Grashoff a megoldást két mikroalgában, a spirulinában és a chlorellában találta meg. A WHO állítása szerint a 21. században a mikroalgát nemcsak a betegségek gyógyítására, hanem a megelőzésre is egyre szélesebb körben használják majd. (Az algakutatást még a NASA kezdte el, hogy az űrhajósok minél töményebb koncentrátumban jussanak megfelelő táplálékhoz az űrben.)
Egyik előadásából idéznék:

"Hiába szedsz vitaminokat, hiába szedsz nyomelemeket, vagy hiába eszel sok zöldséget és gyümölcsöt, sőt: hiába adsz a gyerekednek rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, ha a speciális fényrészecskéknek a közreműködése nélkül a sejtjeink nem képesek megfelelően működni. Egyszerűen nincs módjuk a sejteknek magunkhoz venni ezeket a biofotonokat. A zöldségekből és a gyümölcsökből ezt nem tudod megfelelő mértékben bevinni a szervezetedbe. Viszont a biofotonok óriási jelentősége a sejtanyagcserédben van. A biofotonok, mint kis karmesterek, levezénylik a sejtanyagcsere-folyamatokat. Az irányítása nélkül felborul a sejtjeid anyagcseréje. És ha felborul a sejtjeid anyagcseréje, akkor átveszik az irányítást az életed fölött a betegségek, a kóros elhízás, vagy éppen a kóros soványság és izomszegénység, hogy örökké fáradtnak, depressziósnak érezd magad, és zöld utat adsz a rákos burjánzásoknak."

Azt is elmondta a doktornő több előadáson is, hogy nem szabad a spirulina és a chlorella algát egy kalap alá venni az AFA (Aphanizomenon flos-aquae) algával, amelyről tudja a tudomány, hogy mérgező hatása lehet. Az AFA algák képesek magukhoz kötni mikrocisztineket, amelyek mérgezőek a máj számára, ezért azok fogyasztása semmiképpen sem ajánlott. Még egyszer hangsúlyozom, hogy csak azért, mert az AFA alga is a kék-zöld algák családjába tartozik, ez a tulajdonság nem vonatkozik sem a spirulinára, sem a chlorellára.

A GREEN GOLD (Imune, Pur, Mint, Solar, Lunar) általa összeállított receptúráját nagyon sokan használják. Minden héten számtalan köszönő levelet kap, igazolva, hogy a mikroalgák, bármilyen kicsik is, sok embernél nagy dolgokra képesek.


Dr. Grashoff több évtizedes kitartó kutatómunkával bebizonyította, nyilvánosságra hozta a tudományos, és az egész világ hasznára, hogy a Föld 2/3-át borító vizekben nagy számban élő, 3,5 milliárd éve változatlan állapotú MIKROALGÁK tartalmazzák az élőlények számára nélkülözhetetlen, 4000 ( nem elírás ! ) féle, bármelyik laboratóriumban ellenőrizhető, és már sok elismert kutatóintézetben kontrollált tápanyagot. Ezek az egyenként mikroszkopikus méretű növények, melyek az élőlények tápanyagainak 80%-át adják, a Föld oxigén szükségletének 90%-át állítják elő, kimaradtak az evolúciós átalakulásokból is, hogy földi hivatásuknak eleget tegyenek. Elszánt és jól felkészült szakemberekből álló teamjével összeállítottak alapvetően mikroalgákból, és egyéb, egyenként is jótékony hatású gyógynövényekből, citrus gyümölcsökből egy kellemes ízű üdítőital, energiaital családot, és olcsó, mindenki számára elérhető áru táplálékkiegészítőket.

Dr. Johannes Weingart
A "Doc Energy" doktorba bizalmat helyező kiváló sportolók listája hosszú. A belgyógyász, sportorvos és csontbetegségek szakorvosa, energia- és mobilitás-menedzsmentre szakosodott.

"Meggyőződésem, hogy a Wellstar készítményeinél a kombináció jelenleg egyedülálló. Ezekben az ásványok szervezet általi hasznosítása 95%-os. Ez bizony látványos érték. Szinte egyetlen más termék sem rendelkezik ilyennel."

Professzionális módon teljes meggyőződéssel kiáll a WELLSTAR termékei mellett, és személyesen is lelkesedik értük. Különösen a Kineto vitál italt ajánlja egyértelműen:

"Még soha nem volt olyan egyszerű a szervezet energiaszintjének növelésével jól érezni magunkat, mint a KINETO itallal! Egyébként pedig remek az íze is!"

Szilágyi Áron kardvívó világbajnok

Gratulálunk!
A WellStar csapata nagyon büszke arra,
hogy Áron személyében egy munkatársunk lett olimpiai bajnok!

2011. novemberi nyilatkozat: "10 éve versenyzem egy olyan sportágban, ahol a napi formától függ, valakiből lesz-e olimpiai bajnok vagy sem. Számtalanszor előfordult velem, hogy nem ment a vívás, fáradt voltam, nem tudtam koncentrálni, esetleg betegség miatt el sem jutottam a versenyre vagy az edzőtábort kellett otthagynom, hogy ne fertőzzem meg a többieket. Teljesítményem hullámzó volt. Ezt éveken keresztül a balszerencse rovására írtam, de ma már tudom, Fortunának ehhez semmi köze. Testi épségem megőrzésére és az egészségemre mindig megpróbáltam kellő figyelmet fordítani. Marokszámra vettem be a sportorvos által javasolt multivitaminokat, antioxidáns tablettákat, porcerősítőket. Mégis minden évben legalább háromszor megbetegedtem, edzéseken megfájdult a térdem, meghúzódtak a fáradt izmaim...

Bodnár Józsefhez (fizikoterepeuta, sokszoros kerékpáros magyar bajnok, Wellstar Ambassador) is egy sérülésem alkalmával jutottam el. Ő adta szó szerint a kezembe a megoldást, a Green Gold Imune-t. 9 hónapja eszem (nem szedem, mert nem gyógyszer, hanem élelmiszer) az algát, emellett edzések és versenyek előtt fogyasztom a Kineto és Genio italokat és a hatás nem is maradt el.

Március óta megnyertem egy kvalifikációs világkupát, 3. helyezést értem el az Európa Bajnokságon, 6. lettem a Világbajnokságon és kvalifikáltam a londoni Olimpiára. Az sem elhanyagolható, hogy az említett időszakban teljes mértékben elkerültek a betegségek és a sérülések. Az edzéseken már nem azért szól rám az edzőm, mert lustálkodom, hanem mert annyira energikusan csinálok mindent, hogy fél, elérem az emberi teljesítőképesség határait. Reggelente nem okoz gondot a felkelés, esténként pedig úgy alszom el, mint egy újszülött. Az életemet egy csapásra megváltoztatta az alga.

Kinek ajánlom a terméket? Mindenkinek, aki élni akar, aki egészséges kíván lenni, aki többet szeretne kihozni magából, és aki ezért cselekedni is hajlandó."

Szenyán
Ildikó

Két komoly betegség ráébresztett arra, hogy a legnagyobb kincs valóban az egészség. Ekkor kezdtem felfedezi, hogy a környezetemben élők között egyre többen igyekeznek olyan életmódot folytatni, hogy testi - lelki fittségük, vitalitásuk minél tovább megmaradjon.

Én már tudom a titkát annak, hogyan lehet - gyógyszerek tömkelege nélkül - szert tenni a legegyszerűbben egészséges testi, szellemi energiára a nap bármely időszakában, és ezt a titkot meg szeretném osztani Önnel is!

Sokunknak van autója... Egy autót kell szervízelni? Egyértelmű a válasz testünkkel kapcsolatban is: foglalkoznunk kell szervezetünk egészségi állapotával, vitálanyag-készletével, aminek a segítségével ellenállóbbakká és erősebbekké válhatunk, ebben a sajnos erősen szennyezett világban, melyre - valljuk be őszintén - még mi is ráteszünk egy két lapáttal (helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, cigaretta, alkohol..)

Testünk értünk van, de nem szabad elfelejtenünk, hogy legalább néha tegyünk valamit cserébe ezért! Figyeljünk oda magunkra, mert egy testünk van, és ebben kell élnünk, egészségben! Maradjon fiatal, karcsú és éljen idős koráig egészségesen, harmóniában!

Az orvosok az "egészségügy" sokáig (van, akivel még mindig) elhitették velünk, hogy az egészség nagyon bonyolult és komplex terület. Ez nem igaz. Az egészség nagyon egyszerű, és természetes dolog! Én is tudok egészségesen élni, és Ön is tud - nagyon egyszerű az egész! Senkinek nem kell 7-10 évig egyetemre járnia ahhoz, hogy megtanulja az egészséges életmódot.

Minden tiszteletem azoké az orvosoké, akik nem felejtették el, hogy nem a gyógyszeripar nyereségességére esküdtek fel, és nem mérgeznek minket, ha kell, ha nem a gyógyszerekkel!

VITALITÁS = ÉLETERŐ, amire óriási szükségünk van agyonszennyezett, stresszes, túlpörgetett világunkban. A modern kor embere a látszólag ép testben épp, hogy él, pedig a mindennapok kihívásaival szemben csak egy tökéletesen működő immunrendszer képes folyamatosan és tartósan felvenni a harcot. Naponta tennünk kell azért, hogy vitalitásunkat megőrizzük!

Eléggé örökmozgó, energikus típus vagyok, de néha már nekem is túl sok volt a napi feladatok ellátása. Rendszeresen előfordult velem, hogy állva és ülve is elaludtam a kimerültségtől. Most biztos sokan mondják, hogy persze, tudni kell, hol a határ. Ám azzal is sokan fognak velem egyetérteni, ha azt mondom, hogy nagyon sokszor alakul úgy a napunk, hogy bár mi jól terveztünk, mégis becsúszik egy előre nem látható, és azonnali megoldást kívánó feladat. És ez akkor is így van, ha nekem szerencsére már nincs más főnököm, csak én magam.

Egy barátom kóstoltatta meg velem egy igencsak fárasztó napon előbb a Kineto-t majd a Genio-t. Egyszerűen nem akartam elhinni, amit éreztem. Végre képes voltam úgy befejezni a napot, hogy még késő este is tökéletesen működött a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges kreativitásom, és jutott energiám egy kis csevejre is, anélkül, hogy egy mondat közepén elaludtam volna. A Lunar pedig valóban pihentető és regeneráló alvást biztosított a nap tökéletes befejezéseként. Reggelire a kedvenc shake-m mellé a Solar bőséges energiával indította el a napom. Amióta pedig az Imune kapszulát használom, még náthás sem voltam. Az elmúlt 5 év alatt egyre jobban "beleszerettem" ezekbe a termékekbe, és nem múlhat el a napom nélkülük.

Webszerkesztői vállalkozásom mellett - mint táplálkozási és életmódtanácsadó - több cég termékeit használom, és ajánlom. Nap, mint nap érzem, csoda történik velem, a családom tagjaival, és a hozzám fordulókkal is. Elsősorban az emberek érdekeit tartom szem előtt, és csak másodsorban az általános vélekedést, és szabályt, mely nem ajánlja több cégben a tevékenykedést. Én így vagyok kerek egész. Fantasztikusan érzem magam, és nagyon örülök, hogy most még többet tehetek az emberek egészségéért és jólétéért.

Egy agyvérzés és egy szívinfarktus után nem csak az egészségem, vitalitásom köszönhetem annak, hogy pár éve mertem életmódot váltani. Fokozatosan letettem a gyógyszereim, átálltam a természetes táplálékok alkalmazására, szponzoraim segítségével abbahagytam az önsajnálatot, és képes voltam optimistán, aktívan újrakezdeni az életem. Ma már csak itthon dolgozom - azt, amit szeretek, azokkal, akikkel érdemes -, és a családi boldogságot is munkám során fedeztem fel újra! :-)

"Egyvalami valószínűsíthető: ha fogyasztja, az algák meg fogják változtatni az életét!"

ALLERGIA, ASZTMA, AUTOIMMUN BETEGSÉGEK, ELHÍZÁS, MAGAS VÉRNYOMÁS,
CUKORBETEGSÉG, EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁK, KERINGÉSI RENDELLENESSÉGEK,
MIGRÉN, CSONTRITKULÁS, MESZESEDÉS, ÍZÜLETI BÁNTALMAK,
FOGAMZÁSI PROBLÉMÁK, STRESSZ, MUNKAUNDOR,
DEPRESSZIÓ, KIALVATLANSÁG, FÁRADTSÁG... 


 HELYETTLUGOSÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS, EGÉSZSÉG, ÉLETERŐ,

VITALITÁS, SZELLEMI FRISSESSÉG, EGÉSZSÉGES IMMUNITÁS,
FIZIKAI ERŐNLÉT, ÉBERSÉG, TETTVÁGY, MUNKAKEDV,
ÖTLETEK, ÖRÖM, AKTIVITÁS, ENERGIA, LIBIDÓ... 

Csanádi Mária természetgyógyász
"A Wellstar termékeinek fogyasztása során, a kezdeti időszakban sok embernél (jelzem a betegnél) átmeneti rosszabbodás-hasmenés, székszorulás, kiütések, pattanások, túlzott vizelet kiválasztás tapasztalható. Ezeket a reverz tüneteket nem szabad kudarc élményként megélni, hanem inkább diagnosztikai értékű jelzésnek kell tekinteni. Ami ilyenkor lezajlik a szervezetben azt méregtelenítési krízisnek nevezzük. Ez azért fordulhat elő,  mert az "élő ételek" fogyasztásához nem szokott hozzá a szervezet. Ha ezt megfelelő előkészítés, fokozatosság nélkül csinálja az ember, a testnek nem marad ideje átállni a magasabb enzimszintre, ez pedig méregtelenítési válsághoz vezethet. Ebben az esetben semmi mást nem kell tenni, csak csökkenteni a mikroalga mennyiségét 1/2, vagy, ha muszáj 1/4 mokkáskanálra. Az energia italok hígításából sem ajánlott azonnal 2 dl-t, hanem 1 dl-t kell fogyasztani, a fokozatosság elveit betartva, mindaddig, míg a test el nem fogadja a "jót".

1 éves fogyasztás, szaktanácsadás után elmondhatom, hogy áldásos visszajelzéseket kapok. Családom minden tagja fogyasztja, mindannyiunknál volt mit leküzdeni. Én szép lassan lefogytam 6 kg-ot, az éjszakai alvásom tökéletes. Korábban és kipihentebben ébredek. Az egész napi testi és szellemi vitalitásom összehasonlíthatatlanul jobb a korábbinál. Ha valamilyen oknál fogva nem fogyasztom a készítményeket, - nem az elvonás tüneteit, addikciót tapasztalom - egyszerűen a szervezetem újra a korábbi vitálanyag hiányos állapotba kerül, hiszen a táplálékaink már messze nem tartalmazzák a sejt szinten szükséges tápanyagot, biofotont, így újra fáradékony leszek. Ezt gyorsan igyekszem kompenzálni."


Sz. Bertalan
" A Reflux betegségem 3 hét fogyasztás után végleg elmúlt, a hajam pedig (szinte teljesen kopasz vagyok 37 évesen) újra elkezdett nőni, már 7-8 milliméteres pihék vannak a korábban tükörsima fejbőrömön! Hihetetlen!"


Szalai Tamás
"30 éves vagyok, 17 évesen diagnosztizálták nálam a szklerózis multiplex betegséget. Természetesen az orvosom azt mondta, hogy nem lehet gyógyítani, és hogy szedjek gyógyszert, hogy ne romoljon tovább az állapotom. Négy év múlva természetes gyógymódokat keresve elkezdtem fogyasztani az Aloe Verát. 4,5 évig havi 50-70 ezer forintomba került (a gél és még 9 db táplálék-kiegészítő, amit szedtem), de egy idő után már nem bírtam anyagilag. Egyre rosszabb állapotba kerültem, magamtól 10 percet tudtam menni, aztán pedig bútorról-bútorra támaszkodva vonszoltam magam. Édesanyám már fontolgatta a tolókocsi vásárlását... Ekkor hallottunk a WellStar mikroalgáról. Azonnal elkezdtem szedni, és állapotom szinte napról-napra jobb lett. Öt hónap fogyasztás után már ugrókötelezni is tudtam! Ma már egész nap rohangálok anélkül, hogy bármi bajom is lenne."

T. G. - Zalavár

Az algával kapcsolatos tapasztalatok csak röviden:  2011. július 1-től szedem rendszeresen az algát. Először csak az Immune-t szedtem, 2011. augusztus 18-i vérvételnél a labor eredményem több értéke változott jó irányban. Többek között a magas koleszterinem  7,6- ról  4,7-re csökkent, a cukrom  6,9-ről 4,9- re.

A pajzsmirigy túltengés miatt az előző  TSH értéke 0,0027 volt  a mostani vérvételnél már 1,449  lett. Gyógyszert nem kell szednem. 2011. augusztus 31- én voltam Zalaegerszegen az endokrinológián, kaptam beutalót ultrahangra, ebböl ki fog derülni, hogy a göbök kisebbek lettek-e? Gondot nem okoz a pajzsmirigyem.Ez az algától van, mivel semmi mást nem változtattam. 

2011. augusztus 20-tól az Immune mellett napi 2 kiskanál  Green Goldot is szedek térd artrosis miatt (mivel a számos porcerősitö amit már kipróbáltam nem használt), 5 hét alatt olyan mértékü javulást tapasztaltam,hogy most már nem fáj a térdem és  térdvédő nélkül  el tudok gyalogolni a boltba. Ez nekem szinte hihetetlen mert még a bevásárlás is gondot jelentett.

Az alga szedését követő 10 napig nem igazán volt jó a közérzetem,szinte mindenem fájt gondolom,hogy ami nem jól müködik  a szervezetben arra hatott az alga. Már  jól vagyok és mivel gyógyszert nem szedek ezt csak az algának köszönhetem.  


S. Klára - Dunakeszi
"2. típusú cukorbeteg vagyok. 14-15-ös vércukorszintem 3 hét szedés után 4-5 lett !!!"


Szalai Erzsébet - Budapest
"47 éves korom óta cukorbeteg vagyok, és mindenféle diéta ellenére 13 év alatt egyszer sem sikerült 14-15 alá vinni a cukorszintemet. Évek óta szedek rá gyógyszereket, de hiába. A fiam kezdte el szedni a Green Gold microalgát, és látva az ő eredményeit, én is elkezdtem. Hihetetlen, de 5 nap szedés után 5 lett a cukorszintem, és azóta is normális. Az esti gyógyszeremet már le kellett tennem, mert reggelente 4-es cukrokat mérek, és az már kevés... 13 éve nem ettem csokit, fagyit, sütit, de egy fél éve újra ehetek, persze csak módjával. Mellékhatásként az ízületi fájdalmaim teljesen megszűntek. A hajam sokkal dúsabb lett, a körmeimet újra meg tudom növeszteni, vidámabb, energikusabb, mozgékonyabb lettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a készítményt!"


Dr. Csúsz Lajos
Ne maradjon titokban..
Nos van egy sclerosis multiplexes betegem, akit úgy ahogy eddig karban tudtam tartani, de kb. 25 éve kerekes székben tud csak mozogni. Ráadásul gyomorvérzése volt, minden gyógyszerétől a helybéli orvosok eltiltották. Megbeszéltük, elkezdte használni az algát. Egy hónap után már örvendezve tudatta velem, hogy tele van energiával, jól érzi magát. A székéből mindent el tudott végezni. Kb 2 és fél hónap után segítséggel lábra állítottam. Azóta is használja az algákat, az energia italokat, nehezen ugyan de pár lépést segítséggel meg tud tenni. El tudod képzelni, hogy 25 év után újra kezd járni, mekkora öröm az életében. Különben 60 éves.


Dr. Visnyay Beáta - orvos, természetgyógyász
"Egy fiatal pár mindkét tagja péntek este fogyasztott először az algakészítményből, nevezetesen a Green Gold Solar-ból. Hétvége lévén elég sokáig fennmaradtak, hiszen másnap szombat, így lehet aludni. Éppen, hogy kezdett világosodni, a férfi felébredt. Ránézett az órára, hajnali 5. Mellette a párja szintén mocorog, Ő is felébredt. Gondolták, kicsit tévéznek, hátha sikerül visszaaludni, hiszen szombat van, aludni kellene még. De ez most nem sikerült. A szemük hihetetlen gyorsan kipattant, már majdnem bosszankodni kezdtek, de meglepődve tapasztalták, hogy teljesen kipihenték magukat, és nyertek egy csomó frissen és ébren tölthető időt. Aztán rájöttek, hogy mindezt az algáknak köszönhetik.

Ugyanez a fiatal pár beszámol arról, hogy mióta fogyasztják mind a négy terméket, - Green Gold Solar, Green Gold Lunar, Kineto, Genio - sokkal jobban bírják a korábbi igen fárasztó terhelést, estére nem fáradnak úgy el.

Sógornőm régóta szenvedett krónikus fáradtságtól, amihez nagymértékben hozzájárult alacsony vérnyomása. Napi 3-4 kávéval sikerült magát átvonszolni a napokon, de a kávé mindig nagyon megdobogtatta a szívét, és a frissesség gyorsan elillant. Próbálkozott mate tea fogyasztásával, de az meg nem volt egyedül elég ahhoz, hogy a vérnyomását szinten tartsa. Hitte is, nem is, hogy az alga készítmények segíthetnek. Nagy örömére sikerült a problémától megszabadulnia, mert amióta fogyasztja a Wellstar termékeit - Green Gold Solar - Lunar, Genio, Kineto a korábbi krónikus fáradtsága megszűnt, kávé és gond nélkül végig tudja dolgozni a napot, és a szíve is rendben van.

Egy partnerünk férje különböző egészségügyi problémák miatt éjszaka szinte óránként felébredt (alvásproblémák), nem hagyva nyugodni párját sem. Ezen kívül koncentráció és beszéd problémákkal küszködik. Kineto és Genio fogyasztása után 20 perccel beszámolt arról, hogy sokkal könnyebbnek érzi a fejét, mintha kitisztult volna, és a felesége legnagyobb megdöbbenésére az előadást is végig tudta hallgatni. Alig várta a csomagot, amiben mind a négy termék benne volt, és amióta a Lunar-t is fogyasztja, átalussza az éjszakát, a felesége legnagyobb örömére. Saját szervezetére figyelve, saját magának kitapasztalva Ő egy kicsit emeltebb adagban fogyasztja a Lunar nevű készítményt, mert azt mondja, Ő így érzi jól magát.

Egy fiatal hölgy, aki ólomszennyezett munkahelyen dolgozik - folyamatos ólomszint ellenőrzés alatt áll, és minimális ólom szintet mindig mértek a véréből-, szintén mind a négy terméket elkezdte fogyasztani. 1 hónap után éppen mérték az ólom szintjüket, és nagyon kíváncsi volt az eredményre, mert azt hallotta az előadáson, hogy a Green Gold Solar-ban levő Chlorella mikroalga segít kivezetni a nehézfémeket a szervezetből. Nagy örömére, és az üzemorvos megdöbbenésére nem volt kimutatható ólomszint a vérében, az eredmény 0-s lett.

Családommal már régóta keressük az egészségesen maradás lehetőségét, és teszünk is ennek érdekében. Mégis a Wellstar termékek fogyasztása nálunk is hozott érzékelhető változást. Megnőtt a teherbíró képességünk, nem fáradunk el a nap végére, mint annak előtte. Javult az alvásunk minősége, sokkal korábban, és ami fontosabb, pihenten ébredünk.

Krónikus, bal arcfelem több melléküregét érintő gyulladásom először kicsit aktiválódott, amikor kezdtem a Wellstar termékeket fogyasztani, de ezzel együtt egy csomó váladéktól sikerült megszabadulnom. Úgy érzem, nemsokára végére érek egy több évtizedes krónikus problémának, megszűnőben van az állandó nyákcsorgás a torkomban, és ez nagyon jó érzés. Köszönöm, Dr. Keywan Grashoff."

Bíró Ica
"2008. május 5-én az RTL Klub Reggeli című műsorában Bíró Ica elmondta, hogy cisztái felszívódása a mikroalgáknak köszönhető."


Tilk Antal
"33 éve van szénanáthám, bocs: volt! Tavaly június vége órta fogyasztom az algát. 1-1 gramm mellett szinte nyomtalanul eltűntek az allergia jelei. Pedig régebben áprilistól-októberig be volt dagadva a szám, a szemem begyulladva, többször fulladásos roham is volt. Ezek a tünetek nyomtalanul eltűntek és egészen nyugodt volt a tavalyi nyaram-őszöm. Idén szinte semmilyen jelét sem mutattam az allergiának, nem kellett gyógyszer, orrspray stb. Talán ha 50 db papirzsebkendőt igényelt az egész allergiás időszak. Bátran javaslom másnak is."

S. I. - Budapest
"A lumbagom elmúlt, és az övsömört 2 hónap helyett másfél hét alatt sikerült elfelejtenem. Korábban a porckorongjaim közti kenőanyag hiánya miatt élesen fájt a jobb combom, de mára már ez is elmúlt. Az ingerületátvitel segítésére gyógyszert kellett szednem, de mára már ezt is elhagyhattam! Éjjel mélyen és jól alszom. Ma már sokkal jobb erőben vagyok, mint korábban voltam."

W.SZ. - Budapest
"Egészségügyi javulás, járóképtelen állapotból (kétoldali sacroileitis) mobilissá, mozgákonnyá váltam, és bélproblémám (komoly bélgyulladásom volt) megszűnt! A mirgénem csökkent. A családomban asztmás kislányom állapota sokat javult."

Egy doktor tapasztalata:
"Egy magánklinikán dolgozom, és többször találkozom olyan problémával, amikor a páciens - sokszor gyerekek - kórosan soványak, és nem tudnak pár kilót felszedni magukra! Amikor a Wievty Lc-ről hallottam, egyértelműen a karcsúsító alvás lett a reklámja, viszont több ember bizonyítja már, hogy mivel tiszta, jó minőségű fehérjéről lévén szó, ez tökéletesen be tud épülni, ahová kell neki. Ezek után többek között az a kisgyermek, akiről már a kórházi orvosok lemondtak, mert nem hajlandó enni, inni semmit, 11 nap Low Carb ital fogyasztása után hízott 2,5 kg-ot, és lassacskán visszatér az étvágya. Így volt az a tinédzser fiatal srác is akit már csúfoltak a vékonysága miatt az iskolában. Ő két főétkezés után iszik egy-egy italt, és már 2 hónap után sikeresen normális súlyban van. 5 éve nem volt ilyen.\" Tehát ez is azt bizonyítja, hogy az emberi szervezetnek a fehérjére van nagy szüksége nem a szénhidrát dús civilizációs álélelmiszerekre!"

F. Csilla
Kb. 10 éve tapasztaltam magamon, hogy allergiás vagyok a különböző fémekre. Ez apró, hólyagos kiütés, és viszketés formájában jelentkezett a fémmel érintett bőrfelületen. Még a farmernadrág pici kapocsai is bántották a bőrömet. Egyre rosszabbodott, és ilyenkor tűnik fel, hogy milyen sok fémmel is érintkezik egy ember nap, mint nap. Evőeszköz, alufólia, pénz, kulcsok, napszemüveg, edények, karóra,stb, ami ma már szinte elkerülhetetlen. Sok mindent ki tudtam az életemből zárni, de így is napi szinten okozott problémát. Az algával mikor megismerkedtem ez eszembe sem jutott, hogy erre is jó lesz. Viszont kb. 4 hét algafogyasztás után, Solár-Lunar 2-2gr után (persze ezt már csak utólag emlékszem, hogy összefüggésben lehet) az alkaromom egy kisebb foltban jelentkezett pattanás jellegű, nagyon sok apró görcsös kiütés. Ez kb. 1,5 hét múlva nyomtalanul eltűnt, és ezután már egyre tovább tudtam hordani a kedvenc karórámat. Ma már egész nap hordom, és az övek, csattok sem bántanak. Persze azért az alufóliát, és a fém edényeket kerülöm, mert ezek szerint abból is kerülnek fémek a szervezetembe! Nagyon sokan szenvednek, főképp fiatalok ezzel a problémával, mondjuk el nekik, hogy ez egy szuper megoldás erre is! A párom, és a családom örömére azért az ezüstre, és az aranyra nem voltam allergiás! :-))

Cs. Józsefné
Az apósomnak 1 évvel ezelőtt húgyhólyag tumort diagnoztizáltak, ezért felajánlották neki a műtétet (kiveszik a hólyagot és kivezetik a hasfalra a vizeletinyíllását.)Ebbe apósom nem egyezett bele. Én ekkor ismerkedtem meg az alga termékekkel és vittem neki belőle. Először a Solar-Lunar-t fogyasztotta 2 hónapig, majd a 100%-s alga termékeket, amit azóta is fogyaszt. Nyáron az urulógus orvosa nem hitt a vizsgálati eredményeknek, mikor bejelentette az apósomnak, hogy nem lát elváltozást és gyulladást a hólyag falán. Apósom közérzete is nagyon jó és hasi panaszai is teljesen megszűntek, a lábai pedig nem dagadnak.

Bakosiné Dr. Gergely Ágnes
Örömmel újságolhatom egy Alzheimer-kóros beteg csodálatos eredményeit: a 72 éves férfinél kb. 1 éve diagnosztizálták a súlyos, vissza nem fordítható betegséget, állapota a gyógyszeres kezelés ellenére romlott . Kb 4 hónapja kezdte fogyasztani a 100% Pur algát, valamint a Genio-t. Az alga adagját a szokásos naponta kétszeri 1- 1 grammról az utóbbi időben duplájára emelték, míg a Genio napi mennyisége 15-20 ml. A legutóbbi, kb. két héttel ezelőtti szakorvosi kontroll vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy a folyamatos állapotromlás megállt. Azt azért hozzáteszem, hogy az eredményekben nagy szerepe van a beteg feleségének, aki folyamatosan foglalkozik a férje "szellemével", különböző memória feladványokkal, versidézetekkel, számtani feladatokkal "gyötri". A gyógyszerei adagját nem kellett tovább emelni, ami azért nagyon fontos, mert ezek az idegrendszerre ható készítmények nagyon sok, komoly mellékhatással bírnak.

Katalin
Nekem vesekövem volt és homok van folyamatosan, amitől görcsölni szoktam, de mióta szedem az algát, azóta nincs semmi bajom, pedig jön a hideg és kb. 2 perc alatt tudok felfázni, de ennek szerencsére úgy tűnik vége. Sokat segít még, hogy az alga folyton szomjas, így nincs gondom a napi 2-3 liter folyadék bevitelével sem. :)

F. Andrea
"Parlagfű-allergiám van, és az idén is elkezdődött nálam a szemviszketés, és a torkomban a szokásos csiklandozó érzés. Ekkor már vagy egy hónapja nem szedtem az algát. Még aznap este, amikor előjöttek a tünetek, felbontottam egy Lunar-t, reggel meg egy Solar-t, és elkezdtem újra szedni. A 2. naptól megszűnt az összes tünetem, és azóta is teljesen jól vagyok!"

Ágnes
3 műszakban dolgozom, nem ritkán 12 órázok, fizikai munkát végzek, és sokszor a fárasztó nap után alig várom, hogy bezuhanjak az ágyba. Az éjszakai műszak a legnehezebb, de mióta a Kineto-t fogyasztom, nem érzek fáradtságot :)!

Prof. Dr. Mucsi Imre
A 65 éves kor mindenkinél előidéz (akár bevallja, akár nem) valamilyen szervi rendellenességet. Így jártam én is, amikor a "gyártási hibás gerincoszlopomat" fiatal koromban sokszor (kényszerűségből is) igen megterheltem, majd munkámból adódóan sokat ültem az íróasztalnál hajlott háttal. Eredménye, hogy ifjabb koromban többször szenvedtem az un. idegbecsípődéssel, melyet néhány éve a bal lábamban kialakult ideggyulladás is tetézett. Mint kiderült, pl. az utolsó ágyék és az első keresztcsigolya közötti hézag a minimálisra csökkent, s természetesen nyomást gyakorolt a baloldalra húzódó ülőidegre. A gerincoszlop több helyén hasonló, de kevésbé súlyos állapot alakult ki. Ilyen állapotban az ember mindent megpróbál, hogy fájdalmát csökkentse, testmozgását javíthassa. Fizikoterápia, csontkovács, függesztés, stb. mind-mind időleges javulást hozott, de pl. egy autótakarítás után újrakezdődött minden.
A családi környezetemben ekkor jelentek meg az alga készítmények. Előszőr viszolyogtam e "csodaszertől", többek között szokatlan illatától is. Szokásom, hogy az ismeretlenség információgyűjtésre ösztönöz, így tettem az algákkal kapcsolatban is. Az algákban és készítményeikban előforduló beltartalom kivácsivá tett (no meg mások egyéni véleménye és tapasztalata), s kezdtem fogyasztani a Green Gold Solar-t és a Lunar-t. Kb. 1 hónap múlva azt vettem észre, hogy a hajlongálás után is ki tudok egyenesedni, nem érzem a kritikus ideg útvonalát. Majd a hátcsigolyáimat szinte egyenként éreztem egy héten át, mely aztán megszűnt. Másfél hónapos algakészítmény szedés után sokkal vidámabban merek mozogni, amit más módszerrel, ill. kezeléssel nem tudtam elérni, azt ez a biológiai őscsoda úgy látszik megtette. Köszönöm!

Dzsupin Ibolya színművész
"57 éves vagyok és kb 1/2 éve rendszeresen fogyasztom az édesvízi mikroalga készítményt. Már az első héten szokatlan energiám lett, tettre késznek éreztem magam. Egy hónap elteltével a hőhullámaim eltűntek és mellékhatásként főleg a derekam táján tapasztaltam a karcsúsodásom. A hajam, a szempillám sűrűsödik, a bőröm szépül és kevesebb alvással, pihenten, frissen ébredek. Körülöttem a színházban mindenki átment az influenzán, de én és a családom makk egészségesek maradtunk. Azok az ismerőseim, barátaim, akik régen találkoztak velem, azt kérdezik "ki a plasztikai sebészem", mert olyan szép az arcom, tehát a mellékhatáskénti fogyás megfiatalította az alakomat és az arcomat. A mikroalga megszépített!"

Dr. Puskás Zsuzsanna
Gyermek háziorvosként dolgozom.A nyáron több serdülőkoru lánynak voltak hasonló panaszai, főleg hajhullás. Minden esetben kiindulásként részletes vérkép vizsgálatot végeztettem. Ha eltérést tapasztaltam (legtöbb esetben csak a vashiányt tudjuk kimutatni laborral, pedig a többi elemi anyag, ásványi anyag hiánya is fennáll a hajhullás hátterében), javasoltam a Solar-Lunar fogyasztását. Már az 1 hónappal későbbi laborokban is lényegesen javultak az eredmények, a vashiány minden esetben megszűnt, ill. a gyerekek örömmel számoltak be arról, hogy szinte teljesen elmúlt a hajhullás.


Éva
Édesanyám 87 éves, régóta kezelik magas vérnyomásos és szív koszorúér panaszokkal, de ennek ellenére soha nem volt jól igazán, fáradékony gyenge volt, kis fizikai aktivitástól is. Egy hónapja kezdte szedni az algát, már két hét után érezhetően többet bírt tevékenykedni, estére nem zuhant az ágyba, mostanra már szinte megállás és pihenés nélkül teszi a dolgát egész nap és nagyon boldog. Szinte ő sem hiszi el, de igaz.

Dr. Magyar Irén, gyermek-szakorvos és allergológus
"Kb. 40 éve élek fogyókúrázóként, de bármilyen módszert próbáltam, a nem evésen kívül más nem használt. Viszont a combomon levő narancsbőr nem akart eltűnni. MOST centikben mérhetően kezd eltűnni, és az a 2 kg plusz is, amivel küzdöttem, elfogyott. Mindehhez 48 kg vagyok és az eddigi étrendemen semmit sem változtattam. A combomon levő seprűvénák is halványabbak."


Mónika
Nekem 16 évesesen regisztráltak autoimmun betegséget (hidegallergia-érrendszeri problémákkal) Rengeteg kezelésen gyógyszeres, fiziko -, és egyéb terápiás kezelésen vettem részt. Góckeresés végett kivették a garatmanduláimat is, pár fogamat is kihúzták, majd a veséim következtek volna, amikor azt mondtam, hogy elég! Aztán 22 évesen leszázalékoltak. Sok évvel később, tavaly novemberben találkoztam az algával és ízületi problémákra kezdtem el szedni. 3 hét után döbbentem rá egy fagyos reggel szélvédő kaparás után, hogy melegek a kezeim, pedig a kesztyű a zsebemben maradt. Így igazolni tudom, hogy az algának valóban van az immun és érrendszerre pozitív hatása. Ez engem meggyőzött!

Dr. Szekér László
"2008 augusztusa óta fogyasztom a Wellstar algatermékeit. 2009.január - február hónapra már 15 kg fogyást mutatott a mérleg. Hozzáteszem nem fogyókúráztam, ugyanúgy étkeztem, mint előtte, csak nem ugyanannyit, ugyanis nem kívántam többet enni. A súlyomat azóta is tartom, és kevés kenyeret eszem. Barátaim, akikkel régen találkoztam, kivétel nélkül észreveszik a súlycsökkenésemet és azt, hogy milyen jól nézek ki és milyen energikus vagyok."

Krisztik Csaba
"3 hónapja keresett meg egy 16 éves fiú Chron beteg. Édesanyjával érkezett. Solar-Lunar 3 havi fogyasztása után arca sok kiütéstől letisztult, 8 kg-ot hízott, közérzete szuper, energiával teli lett!!! Röviden: IGEN az alga segít ezen az igen súlyos betegségen is!"

H. Ágnes
"Kórosan sovány voltam, bőrproblémával, alvászavarral küszködtem. Rövid időn belül híztam, és a bőrproblémám szinte teljesen elmúlt. Kívül-belül pozitív változáson mentem át. Lelkileg is megerősödtem, jobb a közérzetem. Az egészségem megváltozásával, az életem pozitív irányba indult el."

J.Z.Györgyné
"Nincs különösebb egészségügyi problémám, de a további éveket egészségesen akarom tölteni. A Kineto és Genio fogyasztásával energetikusabb lettem és elfáradás nélkül sportolok. Már 65 éves vagyok, síelek, evezek, úszom és kerékpározom. Az emésztésem teljesen normális lett. Energetikusabb, és szellemileg frissebb vagyok."

A. József
Én kb. 1 éve fogyasztom a Green Gold Solart és Lunart. Szakmunkásként gyakran szenvedtem a lábamban izomgörccsel. A termékek fogyasztása óta ez teljesen megszűnt! A másik dolog, hogy rendkívűl jó a közérzetem, azóta egyáltalán nem lettem beteg, még csak megfázva sem voltam. Nem iszom, nem dohányzom, így amit ezeken megspórolok, inkább az egészségem megőrzésére fordítom és az algákat fogyasztom. Soha nem voltam híve a gyógyszereknek, mindig igyekeztem a természetes szerekhez fordulni ha valamilyen egészségi problémám volt és 49 évesen sokkal fittebbnek érzem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, próbálja ki ezeket a csodálatos termékeket."

Kolozsvári Attila
"A nénikém több mint egy évvel ezelőtt elkezdte a Greengold Forever Young algát fogyasztani. Sajnos nem elég korán, a pár hónappal korábban diagnosztizált tüdőrák miatt a jobb alsó tüdőlebenyét műtétileg el kellett távolítani a rosszindulatú daganat miatt, amit preventív kemo-terápia követett. Orvosi javaslatra a műtét alatt és után nem evett algát. Majd áprilisban a kemo-terápia vége felé újra elkezdte enni az algát. November 13-án elment egy amerikai cég vizsgálatára, akik antioxidáns számot mérnek egy Nobel-díjas készülékkel. Az illető egy tanárnő, akinek kollegái is részt vettek a vizsgálaton. Az eredmények a következő intervallumban értendők 0-50.000-ig: 20.000-ig szinte katasztrofális, 40.000-től jónak számít. A kollegák (akiket nem műtöttek rákkal, és nem kaptak Kemo-terápiát) értékei 20.000-30.000-ig volt. A NÉNIKÉM ÉRTÉKE 45.000. Ez a természet ereje!"

V. Zoltánné
"Egészségügyi dolgozó vagyok, tapasztaltam magamon a kezdődő gyomorfekély tüneteit. Rendesen megijesztett, tudtam milyen következményekkel jár. Szerencsére nem sokáig tartott, mert megismertem a termékeket és azonnal el is kezdtem fogyasztani. 3 hét után azt vettem észre, nincs gyomorgörcs, nincs gyomorégés, de valójában azt sem tudtam mikor szünt meg. Lehet, hogy már pár nap alatt. :-) "

H. Jolán
Kb. a 2 hét alga fogyasztás után feltűnt, hogy az esti fürdésnél nem érzem azt a viszkető, égő érzést a bőrömön, amit eddig. Ekcémám volt, ami már elkezdett a nyakamról az arcomra, illetve a vállamra is kiterjedni. Mióta fogyasztom az algát, semmi jele az ekcémának! Az arcbőröm szerkezete is nagyon sokat javult!

K. Éva
Harminc évig küszködtem az allergiával. Gyógyszer, orrcsepp, szemcsepp nélkül nem léptem utcára. A nagy csomag papír zsebkendő mindennapjaim elengedhetetlen kelléke volt január 1-től december 31-ig. Egy havi mikroalga fogyasztás után, - egy hónapja, - semmiféle allergia elleni szerre nincs szükségem (pedig tavasz van, sok virágporral!), és elfelejtem lassan, milyen érzés orrot fújni.

Anikó
2007 októberében volt egy nagy nőgyógyászati műtétem. Ez azt jelenti, hogy mindent "kidobtak". Már a második nap jelentkezett az a kellemetlen hőhullám. 2008 április végén találkoztam az algával, akkor már le voltam százalékolva különböző betegségek miatt. A Solar és Lunar algákat szedtem, és rövid időn belül elmúltak a hőhullámaim. Azok, akiknél jelentkezik a klimax miatt a hőhullám, azok biztosan örülnek ennek a hírnek, mert nagyon kellemetlen érzéstől szabadultam meg.

Bodnár József
FTC kerékpárversenyző 12 szeres magyar bajnok, FTC labdarugó csapatának masszőre 25 évig, 2004-es Athéni Olimpia Vívóválogatott kísérője, számos VB és EB résztvevője
"15 évig voltam profi kerékpárversenyző, az elmúlt 30 évben gerincbetegek és sportolók gyógyításával foglalkoztam. 1962 óta keresem azt a terméket amivel nemcsak a saját egészségi állapotomat tudnám helyrehozni, hanem az általam kezelt betegek, sportolók számára is ajánlani tudnám. 9 hónappal ezelott MEGTALÁLTAM. A WellStar mikroalgái megváltoztatták a családom és több száz ismerosöm életét. Az első hónapban 5 kilógrammot fogytam, kevesebbet alszunk, és kipihentebben ébredünk. Feleségemnek elmúlt a gyomorfájása, megszűnt a 15 éves ízületi gyulladása. Több száz ismerősöm számol be nap, mint nap örömmel az általuk tapasztalt gyógyulásokról."

N. Sándor
"Középkorú férfi vagyok, és már vagy hat évet küzdöttem ízületi problémákkal, szinte alig tudtam járni. A nehéz megterheléseknek tudtam be, hogy ez kialakult, úgy gondoltam, hogy ezzel kell élnem. Egyetlen bánatom volt, hogy a legkényelmesebben hason feküdve tudtam aludni, de azt már nem tehettem meg az ízületi problémák miatt. Két hónapos algaszedés után, ma már kerékpározom és fejlesztem az izmaimat a hosszú kényszerpihenés után. Nagyon boldog vagyok, mert tudok ismét hason aludni."


F. János
"Elmúlt az allergiám, nem fájnak az ízületeim, a gyomrom, és az izzadságom nem savas. Reggel frissebb vagyok és már nem iszom kávét."


Sz. Mária
"Gyermekeim nagyon sokat voltak betegek és eddig ezen nem igazán tudtunk változtatni, pedig sok mindent megtettünk az egészség érdekében. Az algafogyasztást követően négyéves kislányomnak a légúti betegségei elmúltak (krupp). Immunrendszere hihetetlenül megerősödött, ami a háziorvosunknak is feltűnt. 9,5 éves fiamnál a légúti betegségeken kívül, a tanulási nehézségén és a viselkedési problémáján is segített. 2 hét után nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett. Azóta tanulmányi átlaga is sokat javult. Ma már, a gyermekeim együtt, sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, energikusabbak, és ami a legfontosabb: EGÉSZSÉGESEK vagyunk."


B. István
"Állandó fáradtságom, asztmám, allergiám volt. Ezeket nagyon rövid idő alatt megoldotta, tünetmentes vagyok, a gyógyszereimet teljesen elhagytam, állandóan pörgök, sokkal könnyebben veszem az akadályokat, nem tudnak olyan könnyen kihozni a sodromból. Sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam azóta is. Régebben elég gyakran emésztési problémák jelentkeztek, ez is teljesen megszűnt."


G. Gabriella
"A Green Gold Solar, Lunar termékeket használja 3 hónapja a 13 éves fiam, akinek hosszú éveken át kutya-macskaszőr allergiája volt. Sokféle terméket kipróbáltunk, nem keveset költöttünk, de sajnos eredménytelenül. Szeme mindig vörös volt, nem aludt, horkolt, tüsszögött. A nyári szabadságunkat a nagyszülőknél töltöttük, ahol az udvarban sok állat van, a lakásban pedig macska. A gyermekem mégis tünetmentes volt az ott töltött 2 hét alatt, és az allergia azóta sem jött vissza nála. Kamaszkori pattanásai a méregtelenítés hatására először még jobban előjöttek, aztán egy alapos kozmetikai tisztítás után szinte teljesen elmúltak. A Lunar segítségével kipihentebben ébred és a Genioval kombinálva jobban tud figyelni az órákon. A termékek részei lettek azóta az egész család mindennapi táplálkozásának. Épp most vagyok túl egy sikeres államvizsgán, az éjszakákba nyúló tanulás ideje alatt a Kineto - Genio keveréke nálam is bizonyított ! :-)"


B. Petronella
Kozmetikus lévén régóta tisztában vagyok azzal, hogy a külső szépséghez elengedhetetlen a belső megfelelő táplálása is. Szalonunkban mindannyian tapasztalhattuk barátnőm egészségének gyors javulását, arcának, hajának és körmeinek a gyökeres változását. Ennek hatására egymás után kezdtük beiktatni étrendünkbe az algakészítményeket. Az elmúlt 4 hónap alatt nem csak mi magunkon, hanem egyre több vendégünk is észre veszi rajtunk a változást. A mikroalgák nemcsak az egészségünknek, hanem az üzletünknek is jót tettek!


S. László
"Még most is alig akarom elhinni, de a lumbágóm elmúlt, és az övsömört 2 hónap helyett másfél hét alatt sikerült elfelejtenem. Korábban a porckorongjaim közti kenőanyag hiánya miatt élesen fájt a jobb combom, de mára már ez is elmúlt. Az ingerület átvitel segítésére gyógyszert kellett szednem, de mára már ezt is elhagyhattam! Éjjel mélyen és jól alszom. Ma már sokkal jobb erőben vagyok, mint korábban voltam."


I. Krisztina
"Bár én egy másik cég aloe vera termékeit használom, és ajánlom, így "konkurencia" vagyok, mégis el kell ismernem, hogy az általam "gumibogyó szörp"-nek elnevezett Genio tényleg csodákra volt képes a vizsgaidőszakom alatt!


R. Erzsébet
"7 éve küzdök gyomorsavval, rengeteg savtalanítót szedtem az elmúlt évek során. Amikor ajánlotta a barátnőm, először nem akartam kipróbálni a "zöld löttyöt", de miután mindenhol azt olvastam, hogy a mikroalgának kiemelkedő a lúgosító hatása, gondoltam tényleg érdemes megpróbálni. 2 hét után már nem is emlékszem, mikor bántott legutoljára a gyomorsavam. Hihetetlen, de végre gyógyszer nélkül javulok. :-))) Csak ajánlani tudom mindenkinek a WellStar mikroalga termékeit. Sokkal energikusabbnak érzem magam, jobb a kedvem és a közérzetem, csökkent az étvágyam és jobban is alszom!"


"Vélemény a GENIO szörp hatásáról:
A ... csoportban 2 tanuló kapja 2007. október 15-e óta hétköznapokon naponta 2 x reggel és ebéd után.

István (BNO: F.71, mentális retardáció) hyperaktív gyermeknél pozitív változást figyeltünk meg. István nyugodtabb, simulékonyabb, feladatvégzésben alaposabb és kitartóbb. Hangulatingadozásai csökkentek, láthatóan jobban érzi magát társai között.

Orsolyára (BNO: F.71, mentális retardáció + Down-szindróma) szintén pozitívan hatott. Élénkebb, figyelmesebb, kitartóbb lett. Nyitottabbá vált környezete felé. Orsira jellemző, hogy saját világába elvonulva él. A szörp hatására ez a magába fordulás csökkent, egyre ritkábban fordul elő és kevésbé mély ez az állapot.

Szívesen adnánk a gyerekeknek továbbra is, hiszen csak pozitív tapasztalataink vannak.

Budapest, 2007-11-27.

Pongrácz Mária - osztályfőnök, gyógypedagógus
Tölgyesi Klára - nevelőtanár"


G. Beáta (28 éves)
Én hiperaktivitásra innerlight-ot alkalmaztam, de nem igazán vált be. Most a Wellstar Solar és Lunar alga alapú táplálékkiegészítőjét szedem, illetve a Genio-t iszom. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok és sokkal jobban is alszom :)


J. Dianna
"Kislányom ekcémáját teljesen elmulasztotta. Rövid időn belül lefogytam pár kilogrammot. De nem csak én, hanem fiam és férjem is lefogytak 5-6 kg-ot 1-2 hónapon belül. 81 éves édesapám is energikusabb lett, és jól érzi magát. Azt tapasztaltuk mindahányan, hogy gyakrabban kell hajunkat és körmünket vágni."


B. Klári és László
"Vegetáriánusok vagyunk. Férjem hosszú ideje, én pedig négy éve nem fogyasztok húst. Jól érzem magam így a bőrömben, de mindig aggasztott a gondolat, hogy nem kap meg mindent a szervezetünk, ami szükséges. Ezért időnként vásároltam vitaminokat, de nem tudtam melyikből mennyit egyek, változó volt a különböző termékek összetétele. Elvileg a szójában sok minden megvan, amire a szervezetnek szüksége van, de engem nagyon felfújt, ezért nem eszem. Mivel sok mindent kipróbáltam már, eleinte bizalmatlan voltam a wellstar termékek iránt is, de így utólag be kell vallanom, hogy érdemes volt kipróbálni. Jó a közérzetem, nem fúj fel, teljesen természetes a feldolgozási folyamata, és ebben valóban benne vannak a szükséges vitaminok, nyomelemek és sok más is, amik a vegetáriánus étrendünkből eddig hiányoztak. Ami a közérzetemet illeti, valahogy erősebbnek érzem magam. Egyszóval javasolni tudom csak minden zöldség-imádónak!"

Orosz Valéria
Fejlesztő pedagógusként és harcművészeti instruktorként tanulási zavarokkal küzdő diákokkal foglalkozom, egészen a kisiskolásoktól az egyetemistákig. Ezek a gyerekek speciális tanulási nehézségekkel rendelkeznek. Erről olyankor beszélünk, amikor az átlagos vagy éppen az átlag feletti intelligenciájú gyerek az optimális iskolai vagy nevelési körülményektől függetlenül a tanulás egy vagy több területén jelentős elmaradást mutat. A nehézségek jelentkezhetnek az olvasás, az írás és a számolás területén. / Fontos kiemelni, hogy nem értelmi fogyatékosság, érzékszervi hiányosság vagy kulturális és oktatási tényezők miatt marad el teljesítménye a korának, iskolázottságának és intelligenciájának megfelelő teljesítménytől. /

Betegségek Nemzetközi Osztályozása BNO-10 alapján a definíciók:
Diszlexia (meghatározott olvasási zavar): Az olvasási készségek fejlődésének szignifikáns és meghatározott romlása. Az olvasáshoz szükséges részfeladatok, szófelismerés, orális olvasási készségek, olvasási értési készség elsajátítása, mind sérült. Ezekkel az olvasási zavarokkal gyakran társulnak helyesírási nehézségek. Diszlexia: Specifikus és szignifikáns sérülés a helyesírási készségek fejlődésében.
Diszkalkulia: Aritmetikai készségek károsodása alakul ki. ( pl. alapvető feladatok: összeadás, kivonás, szorzás, osztás ) Valós számfeldolgozási és számolási zavar. Fontos nyugtáznunk, hogy a számoláshoz is szükség van nyelvi, olvasási és írási képességre, hogy megértsük a feladatot, ill. meg tudjuk adni a megfelelő választ.
Ezekkel a problémákkal küzdő diákok és szülők számos falba ütköznek. Gondoljunk csak bele, hogy többségük tisztában van a tudás és a tanulás természetével. Mindenekelőtt azzal a ténnyel, hogy tudásra és tanulásra elkerülhetetlenül szükségük van, és naponta szembesülnek ennek lehetetlenségével.
Meggyőződésem, hogy alternatív megoldást jelenthet a Genio fogyasztása. A tanuláshoz különböző észlelési és kognitív folyamatok összehangolt működésére van szükség. Ehhez nyújt segítséget, ha a szükséges enzimekkel, folsavval és cholinnal megtámogatjuk az agyműködést és a gondolkodási folyamatokat ( a tényleges feldolgozási folyamatokat).

"A tudományos eredmények értéktelenek,
ha nem társul hozzájuk a lélek nemesedése..."

Az Ön számára összegyűjtött információk csak akkor tudnak hasznosulni, ha időt szán megismerésükre. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint egészségi állapotunk 27 százalékban a genetikától, 19 százalékban a környezeti ártalmaktól, 11 százalékban az egészségügyi szolgáltatásoktól és 43 százalékban a táplálkozástól és életviteltől függ. Vagyis, nem mindegy, hogy mit, hogyan és mennyit eszünk.

A betegségek jelentős többsége a normális sejtműködés zavara. Bizonyos esetekben, pl. "autoimmun" problémáknál az alga komplex csak kiegészítő megoldásokkal lehet hatékony. Aki beteg, menjen el az orvoshoz. Aki nem szeretne beteg lenni, vagy egészségre vágyik, fogyassza az alga komplexet.

Az orvos kezel, a természet gyógyít

-Tudta-e Ön, hogy eddigi fogyasztóink mindegyikénél 1-2 hét után csökkent vagy normalizálódott a korábbi 170-220-as (szisztolés) vérnyomásértékük?
- Tudta-e, hogy fogyasztóink nagy részénél lecsökkent az éhségérzet, ezért többségük az első
2-4 hét alatt 4-9 kg-ot fogyott?
- Tudta-e, hogy energiaitalainkat például még komoly szívinfarktuson, vagy agyvérzésen átesett betegek, (mint pl. én) is fogyasztják, gond nélkül?

Folytathatnám a sort az izületi problémák, a cukorbetegség vagy az allergia esetén szerzett jó tapasztalatainkkal. És meg is teszem, ha Önt érdekli.

Dönteni nem tudok Ön helyett,
de szívesen szolgálok további részletekkel,
ha érdekli egy szebb jövőt, jobb egészséget jelentő lehetőség.

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.