FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

Volt már Önnek saját személyi edzője, táplálkozás és életmód tanácsadója?
MOST LEHET!

A Webstar Online Personal Vitality Coaching
a világ első személyi online fitness és táplálkozási programja,
mely ingyenesen elérhető bárki számára!

Az oldal elavult információkat is tartalmaz, átalakítás alatt áll!

Napjainkban egyre több ember erőtlen és fáradékony, túlstresszelt és kiégett, túlsúlyos és egyre többet betegeskedik vagy akár egész életére beteg marad. Miért van ez így?

" A betegségek kialakulásának nagy része a táplálkozástól függ - ezért mondjuk, hogy a ma modern embere egészségtelenebbül táplálkozik"

1, Akár 80%-al kevesebb bioaktív vitálanyag található az élelmiszerekben.
2, Az olcsó előállítás, a hosszú szállítási és raktározási idő csökkentik a minőséget.
3, Helytelen táplálkozás idő- és helyzeti felismerés hiány miatt.

Fogadja cégünk ajándékaként a következő lehetőséget, melynek segítségével egészségesebbé és vitálisabbá válhat "rohanó" világunkban! Cégünk nem kisebb célt tűzött ki önmaga elé, mint a világ legnagyobb online életmód hálózatának kiépítését, az egészségmegőrzés eszközével.

A WEBSTAR egy világújdonság a neten, mely 2008-ban Európai innovációs díjjal, a "legjobb ügyfélszolgálat" címmel lett kitüntetve, már többszázezer regisztrált ügyfél élvezi a Webstar sikerét!

Az újításokért a Netcoo International Business & Lifestyle magazin (Európa vezető közvetlen értékesítési és network marketing szaklapja) 500 cég közül a Wellstarnak ítélte a 2010-2011. év legjobb Európai Innovációs Vállalata díját.

Egyre többen rájönnek, hogy az életminőségük főleg attól függ, mennyire érzik jól magukat a testükben. A vitalitás és a fitness a két legjobb előfeltétele a kitűnő életminőségnek és a hosszú, egészséges életnek. Naponta néhány percet személyes edzőjével tölthet egy izgalmas háromdimenziós élményvilágban. Mint tudjuk, a wellness nem csak az egészséges táplálkozásról, hanem a mozgásról is szól. Együtt, közösen alkotják a harmóniát életünkben. Fontos tehát, hogy ne csak azt nézzük mit eszünk, hanem hogy megfelelően mozogjunk is. Elsőre nehéznek hangzik, és nem is nagyon megy egyedül...

A legújabb tudományos felismerések alapján:

- Különböző táplálkozási típusok léteznek - különböző igényekkel.
- A szervezet majdhogynem magától égeti el a zsírt - megfelelő segítséggel.
- A szervezet könnyebben marad vitális és egészséges, ha optimális táplálkozás segítségével megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyag kerül a szervezetbe.
- Rendszeres, a szervezetet nem megerőltető, könnyű mozgás elegendő testünk vitálerejének aktiválásához.

Ehhez hasonló tanácsadást eddig csak személyes edzővel valósítottak meg, ami nem csak körülményes, hanem drága is!

A WEBSTAR a világon az első és egyetlen 3D-Fitness- és Vitality Coaching portálja, melyben mindenkinek saját személyi trénere és táplálkozási tanácsadója van- INGYEN!

Laura, a nap 24 órájában a rendelkezésére áll, több tucat neves európai szakember tudását ötvözi a portál, például Dr. Keywan Grashoff belgyógyász szakorvos és kutató orvos, a WellStar International fő termékfejlesztője, vagy Uwe von Renteln, a német olimpikonok személyes táplálkozási tanácsadója és Oliver Freundt diplomás fitness és sport-rehabilitáció, személyi edző.

A Webstar saját videótára számos olyan anyagot dolgoz fel, amely segít megérteni és megoldani mindennapos egészségügyi problémáinkat. Egyedülálló táplálék-kiegészítőket és wellness-italokat vásárolhat kedvezménnyel, illetve sport és fitness eszközöket, ruházatot, későbbiekben wellness pihenést is. Képezheti magát a Webstar Egyetemen, de pusztán közösségi portálként, vagy kommunikációs eszközként is használhatja a weboldalt.

Ha felhasználja az életmód tanácsokat, nem kevesebbet érhet el, mint a népbetegségek (elhízás, stressz, csontritkulás, allergia, vérnyomás-, koleszterin-, vércukorproblémák.), vagy akár a súlyos kimenetelű betegségek megelőzését, megállítását.


Ön is részt vehet ebben és élvezheti ennek előnyeit! LAURA, az Ön személyes Fitness- és Vitality trénere vár Önre!  Nézzen be Hozzá!


Regisztráljon már most, és használja élete végéig!  Ajánlja ismerőseinek is, hogy minél többen élvezhessünk ennek az előnyeit!

Az alábbi képre kattintva tud regisztrálni, vagy ha ezt már megtette, akkor belépni:


http://www.webstar.biz/?id=30BE-F3FE-E2FA


Webstar Community World

A Wellstar közösségi portáljának középpontjában az egészséges életmód, vitalitás áll. Várjuk a közösségi oldalra azt, akinek a sport a szenvedélye és számtalan ismerőse és barátja van az egészséges életmódot képviselők között és azt is, aki most határozta el, hogy tenni fog valamit egészsége, jobb kondíciója, testi és szellemi vitalitása érdekében, tehát azért, hogy jól érezze magát a bőrében! Hívja meg barátait, cseréljen véleményt másokkal, ossza meg tapasztalatait! http://www.webstar.biz/?id=30BE-F3FE-E2FAA Webstar Mobil 2010. májusa óta már valamennyi mobil készüléken elérhető!

Laura, a személyes Vitality-Coach, bármikor és bárhol elérhető! A mobil Real-Time táplálkozási tervezéssel minden étkezés után leellenőrizheti, hogy sikerült-e betartania étkezési tervét. Így azonnal láthatja, hogy mit ehet, és hogy mennyi kalóriára van szüksége, ill. mennyi vitál pontja hiányzik még. A Real-Time Fitness tervezéssel megtervezheti a Webstar GPS-Tracking rendszerrel a sport tevékenységeit és az elért fitness értékeit is meghatározhatja. A Mobil University streaminggel bármikor könnyedén elérhető, így vitális stratégiáit teljesen flexibilisen dolgozhatja ki. A Mobil Community-vel barátaival bármikor kapcsolatba léphet! Az alábbi lehetőségek várnak Önre a Webstar Mobile App-ben:

"On-the-go" Vitality Coaching
A Webstar Mobil valamennyi mobil készüléken működik. Így Laura, a személyes Vitality-Coach-ja, a tökéletes fitness - és táplálkozási tervezéssel, valamint a mobil University minden egyéb fontos információjával bármikor elérhetővé válik.
Real-Time Táplálkozási terv
Az étkezések után azonnal leellenőrizheti táplálkozási terveit a mobil készülékén keresztül. Azonnal megtekintheti, hogy mi az, amit fogyaszthat, vagy fogyasztania kellett volna, hány kalória vagy vitális pont hiányzik.
Real-Time Fitness terv és GPS-Fitnesstracking
A Webstar GPS-Trackingsystem segítségével jegyezze fel valamennyi sport tevékenységét a tényleges időben és határozza meg a kitűzött fitness értékeket. Valamennyi aktivitás gombnyomás révén feldolgozásra kerül, és azonnal összevetheti a tervekkel. Kedvenc zenéje a sportolás során természetesen mindig kísérheti.
Mobile University
Több mint 100 video- és audio oktató anyag áll rendelkezésére a Streaming által. Így ismereteit a legfontosabb vitális stratégiákat illetően azonnal frissítheti.
Mobile Community
Az üzenőfalon valamennyi bejegyzés és státuszok változásával kapcsolatos információ látható. A baráti listáján keresztül érheti el a leggyorsabban a barátok profilját, akiknek így egyszerűen és gyorsan küldhet üzenetet. Saját profiljában megtekintheti a Mission Vitality Rankingjét is és válthat személyes, más Webstar Felhasználó által nem látható üzeneteket.
Mission Vitality - The Game
A Webstar Mobil App mint "Vitality Game" is működik. Különböző tevékenységekkel Mission-Pontokat gyűjthet. Így érhet el különböző Rankingeket és nyerhet értékes díjakat.

Regiszráljon most a Webstar-ba a képre kattintva és szerezze meg az App-et ingyenesen!

Webstar Social Network Shopping World®
A vásárlás és a pénzkereset forradalmian új formája!
Kattintson a képre a részletekért!

3D PERSONAL HOME SHOPPING WORLD!
Ne maradjon le!

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.