FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

VIEWTY - ALAKFORMÁLÁS (FOGYÁS - HÍZÁS) - SZÉPSÉG

A Viewty termékek továbbfejlesztett változatai a Byas termékek már kaphatóak!


Részletekről >>> ITT <<< olvashat!

Lejárt az önkínzó diéták kora!

Diéta - fogyókúra. E fogalommal sok ember inkább negatív tapasztalatokat szerzett, mintsem valódi hasznot húzott volna belőle. A legtöbb ember sok diétát kipróbál élete során, amik rövid ideig tartó siker után általában még több túlsúlyhoz vezetnek, ez a hírhedt jojó-hatás, melynek oka, hogy a szervezet fogyókúra közben először takaréklángra kapcsol és a diéta után is megelégszik kevesebb kalóriával. A diéta utáni nagyobb táplálékmennyiséget viszont nem képes olyan gyorsan energiává alakítani. A szervezet zsírtartalékokat létesít, felkészülve az újabb szükséghelyzetre.

Ha valaki egyszerűen kevesebbet eszik, lefogyhat egy rövid időre ugyan, de az egyoldalú, csökkentett energia tartalmú étkezéssel járó hiányjelenségek, a külső megjelenés mellett az elkezdett fogyókúrás diéták 95 %-a újra a kezdeti súllyal vagy mégtöbb súllyal végződik. Ennek sok oka van, amit a fogyni akarók közül legtöbben nem is ismernek.

A szervezet nem szívesen mond le a zsírtartalékairól, a csekély energia bevitel miatt keletkezett energiahiány leküzdéséhez legszívesebben az izmok fehérjéit használja fel. Az izomzat elvesztésével nem csupán a zsírok égetőkemencéi rombolódnak le és az anyagcsere csökken minimálisra, hanem a szöveteink számára sem áll fenn többé a támasztófunkció.

Ebben a fázisban sokan elráncosodnak, sápadt a bőrük és bizonyos testrészeken szépnek nem mondható jelenségek alakulnak ki, pl. narancsbőr vagy az ún. lovagló nadrág. Az anyagcseréhez igazodó fontos vitálanyagokban gazdag táplálkozás mellett fontos zsírsavak és vitaminok járulnak hozzá a tartós súlycsökkenéshez és az azt követő súlystabilizálás eléréséhez.

Koplalás, kalória-számolgatás és a zsíros ételek megszállott kerülése: évtizedekig a legtöbbeknél ebben merült ki a fogyókúra. Mostanra úgy tűnik, hogy a fogyni vágyók már nem arra összpontosítanak, amit nem szabad, hanem arra, hogy milyen egészséges ételekkel egészítsék ki étrendjüket. A legújabb kutatások arra mutatnak rá, hogy a maradandó súlycsökkenés a szépség három titkának egyetlen képletté való szinergikus fúziójával érhető el.

A "jóléti - társadalmunk" egyik tünete a túlsúly, nagyon sok embernek okoz gondot. A Viewty  (műszó a " beauty" = szépség és " view"= látható: látható szépség) anyagai nemcsak a test zsírégetésében játszanak szerepet.

A Viewty évszázados tudást és hosszú kutatást egyesít egy olyan hatóanyag-kombinációban, amely ebben az összetételben és minőségben teljesen egyedülálló!

A WellStar új, három sikertényezőjén alapuló rendszerével új korszak kezdődik az egészséges táplálkozás és az alakformálás területén!

Mit szólna hozzá, ha hamarosan lefogyna - nehéz tréning, kalória számolás, jojo hatás nélkül?


Viewty - Viewty Caps - A fogyni és szépülni vágyóknak
Az igazi szépség belülről jön! Csodás haj és bőr!
Nem ígéret! Szerencsére én már megtapasztaltam! :-)

Byas Body XLR8 kapszula - a Viewty Caps továbbfejlesztett változata már kapható!
Részletekről >>> ITT <<< olvashat!

A Viewty Caps az ideális vitálanyag - kiegészítés mindazok számára, akik természetes szépségre és vitális, karcsú külsőre, szép bőrre, hajra, körömre  vágynak.  A Green Gold termékek fogyasztásával való kombinálásra is alkalmas, ezáltal az összes vitálanyag kölcsönösen erősíti egymás hatását. Most teljesült egy álom!

A legújabb tudományos kutatások maradandó súlycsökkentést ígérnek, melyet a szinergikus összeállítású hármas szépség-titoknak tulajdonítanak. Évszázados tudás és sokévi kutatás alapján egy olyan hatóanyag - kombinációt hozott elő, amely ebben az összeállításban és minőségben egyedülálló.

A Viewty kapszulák fő összetevői a legígéretesebb wellness termék, a CLA (konjugált linolsav), az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, valamint egy rendkívül hatásos E-vitamin komplexum. Ez a kombináció a termogenezis segítségével gondoskodik a további zsírbontásról, különösen a problémás területeken. Az értékes E-vitamin védi a bőrt az öregedési folyamatokkal szemben, és az Omega-3 és -6 zsírsavakkal együtt hozzájárul a feszes és fiatalosan rugalmas bőr megőrzéséhez.

Ha kicsit pontosabban megnézzük a Viewty összetevőinek a feladatait, felismerjük a fontosságukat a szervezetünk számára, mégpedig nem csupán a súlycsökkentésre vonatkozóan. Szervezetünk a felépítéséhez és fenntartásához, anyagcsere technikai folyamatokhoz szükséges sok alkotórész közül sokat maga is képes képezni. Gyakran korlátozza ezt az, hogy nem vagy csak részben állnak rendelkezésére olyan mikrotápanyagok, amelyeket nem képes előállítani és így hiányjelenségek léphetnek fel. Ilyen többek között az Omega-3 és Omega-6 zsírsav és az E-vitamin. Telített és egyszeresen telítetlen zsírsavakat a szervezet tud képezni, többszörösen telítetlen zsírsavakat viszont a táplálékkal kell bejuttatni, idetartozik a Linolsav, Linolénsav, az  Omega-6 és az Omega-3 zsírsavak.
Az esszenciális telítetlen zsírsavak két fontos feladatot látnak el:

  • ezek alkotják a sejtmembrán szerkezetét és gondoskodnak annak hajlékonyságáról, az agyban a telítetlen zsírsavak felelősek a növekedésért és érésért, ha a szervezetben sok állati eredetű zsírsav van, akkor ezek épülnek be a telítetlen zsírok helyett a sejtmembránba, ezáltal elvész annak hajlékonysága, és ez a kötőszövetnek is árt.
  • szabályozzák a létfontosságú funkciókat, sejtnövekedést és regenerálódást befolyásoló hormonszerű anyagok képzését, szabályozzák a vérzsírokat, vezérlik a vérnyomást, befolyásolják a vér áramlási sebességét, gondoskodnak a bőr simaságáról és enyhítik a gyulladásokat.

Omega-3 zsírsavak: nagy koncentrációban vannak pl. algákban, mohákban, tengeri halakban, mivel ezeket nem fogyasztjuk kellő mértékben az élelmiszerekkel, ajánlatos ügyelni arra, hogy a Viewty útján bejussanak a szervezetünkbe.

E-vitamin: a múlt évszázad 20-as évei elején felfedeztek egy olyan zsírban oldódó táplálékalkotó elemet, amely a szaporodás szempontjából nélkülözhetetlennek bizonyult, Az emberi szervezetben az E-vitamin a bőr és az izmok anyagcseréjében vesz részt és antioxidánsként védi a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Az E-vitamin bevitelét segíti a Viewty fogyasztása.

CLA konjugált linolsav: aktiválja a zsíranyagcserét, különösen a has körüli zsír csökken, egyben nő az izmok aránya. A Viewty összetevőinek jelenléte az emberi szervezetben nagyon fontos szerepet játszik a szervezetünk és az életminőségünk számára.

A Viewty Caps 64 g, 60 db kapszulát tartalmaz, amely 1 havi adag.
Felhasználási javaslat: naponta 3x1 (3x2) kapszula, étkezés előtt.
Tápanyag és hatóanyag a napi adagban: Lenolaj 0,4 g, Konjugált linolsav(CLA)0,8 g, többszörösen telítetlen  zsírsavak 0,3 g, Omega-3 zsírsavak 70 mg, E-vitamin 14,1 mg.

Súlycsökkentés
A Viewty-ben levő - telítetlen, tiszta növényi zsírsavak - egyes gyógyászok véleménye szerint - egy vitaminszerű, a zsír anyagcseréjére kiegyensúlyozó és alátámasztó hatást adnak, amely sok személynél rendellenes. Különösen a konjugált CLA linolsavak játszanak fontos szerepet a zsírégetésben, a jojóhatás nélkül.

Problémás zónák eltávolítása

Egy tiszta súlycsökkenés egyedül még nem boldogít sok embert, mert bizonyos testrészek egyszerűen problémát okoznak, mint a narancsbőr, zsírpárnácskák vagy az úgy nevezett "lovaglónadrág". A legtöbb Viewty - fogyasztó hamar megtapasztalja, hogy a zsír anyagcseréjük megjavul. Ezáltal hamar felhasználódtak és eltűntek a zsírpárnák.

Bőrjavulás

Az Omega 3 és az Omega 6 zsírsavak a sejt védekezési feladatát segítik, ami a bőr öregedését akadályozhatja. Egy jobb vérellátás, és ezzel jobb tápanyagellátás, valamint az elhalt sejtek elszállítása egy fiatalabb bőrt, és ránc-csökkenést idéznek elő.


Forradalmian új összetétel és hatásmechanizmus!
Viewty LC "Low Carb" - Teljes értékű, szénhidrátban szegény energia-ital

Byas Body Transformation Shake - a Viewty LC továbbfejlesztett változata már kapható!
Részletekről >>> ITT <<< olvashat!

Mai táplálkozásunkban a legfőbb problémát a tápanyagokban szegény, de energiában gazdag élelmiszerek mellett a folyamatos szénhidrátfelvétel jelenti. Amennyiben a szénhidrátfelvételt a minimálisra szorítjuk, tartósan hatás gyakorolunk a zsíranyagcserére, és alapjaiban megszüntetjük a testsúly növekedésének okát.

A fogyókúrázás, a diétázás új dimenzióba lép ezzel a termékkel. A Viewty LC-Low Carb ital hatékonyan segíti Önt az étrend átállásban. A savófehérjék (WPC) és a tejfehérjék (MPC) gondoskodnak a magas energia anyagcseréről, alacsony szénhidrátfelvétel esetén.

Kész különálló adagokba (60 x 10 grammos tasak) csomagolva ez a Low Carb Drink mindenhol probléma nélkül elkészíthető és a súlycsökkentési időszak alatt helyettesítheti mind az ebédet, mind pedig a vacsorát.  Ugyanakkor, a Viewty LC-ben található kazein éjjel fejti ki hatását, az egész éjszaka folyamán segíti a zsírégetést, miközben a természetes ballasztanyagok megelőzik az "éjszakai éhezést". Rendkívül hatékonyan fejti ki hatását a Viewty Beauty kapszulákkal kombinálva.

A Viewty LC segítségével havi 3-4 kg-ot is fogyhat - biztonságosan, tartósan. Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Amennyiben kész a teljes siker elérése érdekében életmódján is változtatni, akkor olyan gyorsan szabadulhat meg (egészségesen) a szervezetén található zsírtól, hogy ismerősei nem hisznek majd a szemüknek!

Ajánlott mennyiség: esténként 1-2 adag Viewty LC italpor vízben feloldva.

Amennyiben úgy érzi, hogy az életmódváltáshoz még nem rendelkezik elég tudásanyaggal, vagy segítségre volna szüksége, akkor ajánlom figyelmébe > Webstar programunkat <, mely teljesen ingyenesen áll a rendelkezésére! Laura, a nap 24 órájában a rendelkezésére áll, ingyenes étrend és edzésterv -online- az otthonában!


Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.