FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

TÁPANYAGPÓTLÁS - TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS

Az emberi test egy hatalmas erőmű. 70 billió sejtjében másodpercenként 1030 kémiai reakció játszódik le! Naponta 600 milliárd sejt pusztul el és újak épülnek föl! 5 naponta képződik egy új bélnyálkahártya, néhány hetenként pedig új májsejtek! Minden hónapban megújul a bőr, néhány havonta pedig a csontváz! Ha testünk ilyen hihetetlen teljesítményre képes, akkor egyértelmű számunkra, hogy nagyon fontos a sejtek optimális ellátása, hiszen az anyagcsere ott zajlik!

Az evés csodálatos dolog, életben tart bennünket, emellett rengeteg örömöt okoz. Ételeinkkel együtt azonban problémák is kerülnek az asztalra, hiszen a nők többsége sosem elégedett a súlyával, ezért mindenáron fogyni szeretne, és rendszeres időközönként koplalókúrát tart, melynek többnyire nincs eredménye. Jobban járunk, ha nem éheztetjük szervezetünket ételmegvonással, inkább hetente egyszer tehermentesítjük méregtelenítéssel.

Hasunk intelligenciája - Egészségünk központja: bélrendszerünk. Bélrendszerünkre hárul a legnehezebb feladat: átlagosan több mint 50 tonna táplálékot kell megemésztenie életünk folyamán. Erre a teljesítményre legtöbbször egyáltalán nem figyelünk. Csak akkor vesszük észre, hogy létezik, ha valami probléma adódik.

Miért csak akkor? Mindegy, hogy emésztőrendszerünk egy konferencia kellős közepén jelez-e hangos morgással vagy épp vizsga előtt kezd csikarni a hasunk: emésztőrendszerünk épp akkor hívja fel magára a figyelmet, amikor a legkevésbé számítunk rá, és szerez kellemetlen érzést.

Folyamatos munka a mélyben. Aki lépten-nyomon megjelenik és akadékoskodik, azt nem kedvelik. Nem csoda, hogy az emberek többsége legszívesebben semmiről sem venne tudomást, ami összefügg az emésztésével. Tulajdonképpen ez ellentmondás, ha arra gondolunk, hogy milyen élvezettel beszélünk a gasztronómiai örömökről.

Jó tudni: a bélcsatornánknak ártunk azzal, ha a vele kapcsolatos témákat tabunak tekintjük. A hasunk belsejében éjjel-nappal szinte észrevétlenül zajlanak az emésztési folyamatok. Életünk folyamán, mintegy 50 tonna étel és 70 ezer liter folyadék vándorol. A gyomor és a bél a gyomorpéphez emésztőnedveket kever, majd alaposan megdagasztja.

Az enzimek a fehérjéket, a zsírokat és a szénhidrátokat a legkisebb alkotórészeikre bontják, majd a bélfalban található sejtek felszívják a tápanyagokat, és továbbítják a vér és a nyirokfolyadék felé. Így biztosítja bélrendszerünk testünk fennmaradását. Végezetül a megemészthetetlen anyagok és a sejtmaradványok kiválasztódnak, és távoznak szervezetünkből.

VAGY NEM.

A tudatos táplálkozás nem más, mint testünk visszajelzéseinek folyamatos figyelése, folyamatosan bővülő tudásunk és tapasztalataink szerint mindig a legmegfelelőbb táplálék kiválasztása, és a megfelelő mennyiségben való fogyasztása.

Sokan nem is sejtik, mennyire fontos a helyes táplálkozás, mennyi mindent befolyásol az, hogy hogyan, mennyit és mit eszünk napközben. A rendszeres és minőségi táplálkozás robbanásszerűen növeli a vitalitást, kiegyensúlyozottá válik bioritmusunk, kivédhetők a napközben ránk törő "hullámvölgyek", mélypontok, emellett az optimális testfelépítés eléréséhez is alapfeltétel. A helyes táplálkozás alapkövei:

Rendszeres és gyakori étkezések

Napi 5-6 alkalommal, időben és tápanyagban egyenletes elosztott étkezés, ami gyakorlatilag kb. 3 óránkénti kisebb adagokban elfogyasztott ételbevitelt jelent. Mivel 3 óránként eszünk, épp ezért felejtsük el a korábban megszokott adagokat, amikkel 6-8, néha 12 órákat is "átvészelünk" (ezzel is lassítva anyagcserénket...).

A helyes az, ha mindig annyit eszünk, amennyivel még épp éhesek maradunk. Ez az éhségérzet csalóka, az étkezés utáni 10-15 perccel elmúlik, mivel kell egy bizonyos idő, míg evés hatására kialakul a teltségérzet, a jóllakottság.

A "jó magyar" szokás szerint addig enne az ember, amíg nem érzi azt, hogy tele van. Ekkor azonban már rég "túlettük" magunkat, jóval több tápanyagot vittünk be, mint az élettanilag szükséges. A helyes módszer az, ha mindig egy relatív kis adagot tálalunk ki magunknak, hiszen "mindjárt itt a következő étkezés" is 2-3 óra múlva. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy köretből pl. egy bezárt ökölnyi rizs vagy zöldségköret, hozzá pl. natúr sült húsból egy nyitott tenyérnyi szelet. Fontos azonban megjegyezni, hogy célunk NEM a koplalás és az éhezés, hanem az egyenletes, "kis adagokat sokszor" elven alapuló rendszeres étkezés.

Gyakori "kifogás" magunk előtt, hogy "erre nekem nincs időm", "az én munkahelyem ezt nem teszi lehetővé", stb. A valóság azonban az, hogy ha belegondolunk, emberek milliói gondolkodás nélkül megszakítják munkájukat cigarettaszünetek kedvéért akár óránként is. Egy előre becsomagolt, ráadásul kis adag étel elfogyasztása 3 óránként semmivel sem igényel több időt, mint egy cigaretta elszívása, ugyanakkor az egészségre gyakorolt hatása a két tevékenységnek homlok egyenesen különbözik!

Sok folyadék

Sokan "elfelejtenek" inni napközben. A szervezet hajlamos hozzászokni a vízhiányhoz, ami rengeteg gondot okozhat fejfájástól kezdve izomgörcsökig. Rendszeres és megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztással a szervezet kiegyensúlyozottabban tud működni, gyorsul az anyagcsere, tisztul a szervezet, elkerülhető a dehidratáltság. A kávé, az alkohol, a tea, a szénsavas, cukrozott üdítők és az egyéb divatos "löttyök" nem helyettesítik a tiszta vizet, és ahelyett, hogy pótolnák a vizet, éppen ellenkező hatást fejtenek ki.

Ugyan ezek az italok tartalmaznak vizet, de nagyobb mértékben tartalmaznak vízelvonó (dehidratáló) anyagokat is, melyek nemcsak az őket feloldó vizet távolítják el, hanem testünk víztartalékaiból is elvonnak, így rendkívüli mértékben hozzájárulnak az elsavasodáshoz.

Nincs kitüntetett étkezés

A napi 5-6 étkezés közül nincs olyan étkezés, amikor degeszre esszük magunkat, mint a magyar szokásokban sajnálatos módon legtöbbször egy kiadós vacsora alkalmával. Minden étkezés kb. azonos mennyiségű, ezáltal a szervezet hozzászokik ahhoz a helyzethez, hogy "bármikor hozzájuthat tápanyaghoz", "béke van, nincs éhínség", nem kell spórolni, nem kell tartalékolni, hiszen rendszeresen kap tápanyagot. Ez azt fogja kiváltani, hogy az anyagcsere felgyorsul, gyorsan, hatékonyabban égeti el a szervezet a rendelkezésre álló táplálékokat. Rendszeres étkezéssel a vércukorszint ingadozásokat is el lehet kerülni, eltűnik a gigászi adagú ebédek után tapasztalható álmosság-érzet, a rendszeres délutáni fáradékonyság, levertség, aluszékonyság. A vércukorszint stabilan tartásával ráadásul a szervezet zsírraktározásra való törekvése is kordában tartható, stabil vércukorszint mellett nem érzi úgy a szervezet, hogy tárolnia kéne zsírban a tápanyagot.

"Tiszta" táplálkozás

Kerüljük a mesterséges és túlfinomított élelmiszereket (chipsek, kristálycukor, porcukor, fehérliszt, kóla, hamburger). Alapszabályként fogadjuk el azt, hogy minél közelebb van egy táplálék a természetes formájához, testünknek annál könnyebb feldolgoznia (nyers zöldség, friss gyümölcs, natúr zabpehely, barna rizs, párolt húsok). Találjuk meg a finom ízeket a természetes táplálékok világában, és szépen fokozatosan váltsuk ki az eddig fogyasztott mesterséges élelmiszereket.

Tévhitek a koplalásos fogyókúrával kapcsolatban

Sokan abba a hibába esnek, hogy koplalnak, ha le akarnak adni testsúlyukból. Ezzel két óriási hibát követnek el. Egyrészt nem fogják tudni megfelelő hatékonysággal végezni az edzéseket, gyakran rosszul lesznek fizikai terhelés hatására, könnyen leesik a vércukorszintjük. A másik hiba a koplalással kapcsolatban, hogy a szervezetben van egy beépített "túlélő" mechanizmus, ami arra hivatott, hogy éhínség alatt életben tudjon maradni a szervezet. Ha testünk azt érzékeli, hogy kevés tápanyagot kap, akkor visszakapcsol egy gazdaságosabb működésre, úgymond "spórol" az energiával, hogy abból a kevés rendelkezésre álló tápanyagból minél tovább fenn tudja tartani az alapvető életfunkciókat (légzés, keringés, emésztés, kiválasztás - mind-mind igényel energiát, még ha nem is vesszük észre).

Ez a spórolás abban nyilvánul meg, hogy lelassul az anyagcsere, a szervezet minél lassabban égeti el a tápanyagot, illetve ha mégis táplálékhoz jut, azonnal túlsúlyba kerülnek a tároló, raktározó funkciók, mivel "éhínség idején" ez az elsődleges cél, hogy eltárolja a kapott tápanyagot a következő ínséges időszakra. Ez a tárolás az emberi szervezetben zsír formájában történik. A harmadik hiba, amit a koplalással okoznak, hogy ha a szervezetnek energiára van szüksége, akkor abból tud energiát nyerni, ami a rendelkezésére áll - a saját szöveteiből.

Táplálék hiányában két fő forrása van: fehérje és zsír. Azonban a zsír a "legdrágább" tartaléka a szervezetnek, ennek megfelelően a zsírt kezdi el a legkésőbb lebontani, elsődlegesen inkább a fehérjék lebontásából próbálja fedezni a szervezet az energiaigényét. A fehérjék lebontása izomleépülést okoz, csökken a vázizomzat, gyakorlatilag izmot kezd el "megenni" a szervezet koplalás idején zsír helyett. Ráadásul a koplalást nem lehet örökké folytatni, ha pedig a koplalás után tápanyaghoz jut a szervezet, akkor azt rögtön zsír formájában fogja tárolni, ez okozza a közismert jojó effektust, ezért híznak vissza legtöbben koplalás után akár még többet is, mint amennyi lement a koplalás során. Nem beszélve arról, hogy koplalással főképp vízből és izomzatból veszít a szervezet, míg a koplalást követő hízás ismételten csak zsírt fog eltárolni. Ez a jojózás hosszútávon a test elzsírosodásához, az izomzat csökkenéséhez, a vitalitás mélyrepüléséhez vezet.

Összefoglalva röviden:

 • A koplalás csökkenti a fizikai teljesítőképességet
 • Rosszullétet okozhat
 • Lelassítja az anyagcserét
 • Fokozza a tápanyagok zsír formájában történő lerakódását
 • Izomleépülést okoz
 • Jojo-effektus lép fel, így a koplalás befejeztével még többet híznak vissza

Lúgos környezetben a test eléri az ideális súlyát, sőt aki ezzel még mindig elégedetlen, további lúgosítás mellett könnyebben tud további kilókat leadni.

Az elhízásnak, túlsúlynak, cellulitisznek és a legtöbb betegségnek is két fő oka van:

1. Sejtjeink éheznek, bár mi eszünk. Mi eszünk, mert érezzük az éhséget, mert szervezetünk folyamatosan közvetíti felénk, hogy valami hiányzik neki. Pont úgy, mint egy kisbaba, aki sír, de kitalálnia már Önnek kell, hogy mi is lehet a baja, mire is van szüksége.

Mi is az ami hiányzik a szervezetnek az egészséges működéshez? Hát a vitális anyagok: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok, karotenoidok, flavonoidok, enzimek, zsírsavak....

A tápanyaghiány azt jelenti, hogy a bevitt táplálék mennyisége elegendő ugyan, de a hasznosanyag-tartalma minimális. Ezt minőségi éhezésnek hívják a szakemberek, ami mindannyiunkat érint.

Olyan, mintha egy ceruzaelemmel akarnánk működtetni az elektromos sütőnket. Aki már délután négy órakor fáradt, vagy csak tíz-húsz percig tud folyamatosan koncentrálni, majd utána kávéznia kell, kezdjen el táplálék-kiegészítőket szedni, és akkor rájön, hogy mi is a szervezet normális teljesítőképessége. Sokan elcsodálkoznak, és úgy nyilatkoznak, hogy: "10 évet fiatalodtam, tele vagyok energiával, hihetetlen..."

Fontos, hogy ne szintetikus, hanem természetes eredetű táplálékkiegészítőt válasszunk, a benne levő anyagok az emberi szervezet számára megfelelő arányban legyenek benne. Hiszen még a jóból is megárthat a sok....

Ha a vitális anyagokat megkapja szervezetünk, nem fog folyamatosan újabb és újabb adag ételért kiáltani, csökken az állandó éhségérzet és egyre frissebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat.

2. Méreganyagok, savak, salakanyagok felhalmozódnak szervezetünkben és szépen, lassan, alattomosan tönkreteszik a szerveinket, illetve növelik a zsírraktárokat, hogy legyen hova elraktározni a mérgező savakat, salakanyagokat. A szervezetünk "elsavasodik", "elsalakosodik".

Mik azok a salakanyagok?
Savakból és mérgekből képződött sók. A szervezetbe bekerülő méreganyagoknak csak egy részét képes kiválasztani a vese, mivel korlátozott a kapacitása. Azonban a mérgek, kártékony savak fennmaradó részével is kezdenie kell valamit, hogy ne marják szét a létfontosságú szerveket - a szívet, a májat, az érfalakat, az agyat.

A szervezet ásványi anyagok és nyomelemek segítségével - a saját tartalékait kifosztva - kénytelen sókat képezni a szerves és szervetlen savakból, hogy megóvja a létfontosságú szerveket a szétmaródástól. Ezeket a sókat nevezzük salakanyagoknak. Ezek a semlegesített salakanyagok pedig a zsírszövetben tárolódnak el.

Tehát a zsírréteg azért tűnik el olyan keservesen nehezen, mert van egy komoly feladata! A zsírokban tárolódnak el azok a méreganyagok, salakanyagok, amelyeket a szerveink már nem voltak képesek kiválasztani. A szervezet így védi a létfontosságú szerveinket! Ezért nincsen sok értelme a fogyókúrának intenzív méregtelenítés nélkül.

Korunkban megjelent a túltáplált hiánybetegség fogalma, ami azt jelenti, hogy a túltápláltság és a hiány együtt vannak jelen. Ezt hívjuk minőségi éhezésnek.

"Szervezetünk megkapja az elegendő energiát, de az energia létrehozásához, a fehérje, szénhidrát, zsiradék feldolgozásához szükséges vitaminokat, nyomelemek (C, B, E, A, cink, szelén, réz, króm, ...) viszont nem. Ezért ha táplálék-kiegészítőket, vitamikészítményeket kezdünk fogyasztani, az ugyan javít valamit a helyzeten, de tartósan azt nem hozza redbe. Csak azoknak változik igazán a fizikai állapota, akik a táplálkozásukon is képesek változtatni." Tóth Gábor élelmiszermérnök.

A mai kor emberének muszáj táplálék-kiegészítőket fogyasztania, hogy pótolja szervezete tápanyagigényét. De fontos tudnunk néhány szempontról, hogy a táplálék-kiegészítőket legyen is értelme beszedni, ne fölösleges pénzkidobás legyen!

A legtöbb természetes táplálék-kiegészítő is olyan módon van előállítva, hogy abból a vitális anyagok a feldolgozás folyamán elpusztulnak. A tabletta formájú táplálék-kiegészítők préselése során kb. 60°C hőmérséklet keletkezik. Minden vitális anyag elpusztul 40°C-on! Tehát a tabletta formájú táplálék-kiegészítők nem megfelelőek, még ha természetes anyagokat használtak is fel bennük.

A kapszula formájúak hatékonyabbak, de többnyire mesterséges vivőanyagot használnak hozzájuk, melyek megint csak újabb mérgek a szervezetünknek.

Az ideális a por vagy folyadék formájában lévő táplálék-kiegészítő, de ezek közül a legtöbb készítmény - mivel általában egy bizonyos problémára fókuszál - az életfontosságú anyagoknak csak egy részét tartalmazza. Ahhoz, hogy szervezetünk számára biztosítani tudjuk a napi vitamin-, nyomelem-, ásványi anyag- és energia szükségletünket, ma kb. 6-9-féle táplálék-kiegészítő terméket kellene megvásárolnunk havonta, ami jelentős anyagi megterheléssel jár; nem is beszélve arról, hogy a más-más alkalmazott technológia következtében a várható eredmény sajnos messze elmarad a várttól.

Sokszor nem megy könnyen a teljes étrend és életmód váltás, ilyenkor nagyon nagy segítség lehet a mikroalga, ami már hetek alatt visszafordítja a legtöbb betegséget okozó szervezeti egyensúlyzavart, és segít abban is hogy szervezetünk a számára egészségesebb ételek fogyasztását tartsa vonzóbbnak.

Nagy segítségünkre lehetnek a > Wellstar mikroalgás készítményei <, mert lúgosító hatására a szervezet elkezdi kívánni a lúgosabb és rostosabb ételeket, ami természetesen nem jelenti azt, hogy soha nem ehetünk és nem is fogunk megkívánni egy hamburgert vagy egy csupacsoki süteményt, de csökken az ilyen ételek utáni sóvárgásunk. Ennek hatására aztán jobban tudjuk kontrollálni étkezésünket, és minél jobban leszünk, a vitális feltöltődésnek, lúgosodásnak és súlyfelesleg vagy soványság javulásának köszönhetően, annál inkább fokozódni fog az egészséges életvitel utáni vágyunk.

Számos néma betegség létezik, kezdve a magasvérnyomás első szakaszától, egészen a csontritkuláson és cukorbetegségen át egészen a rákig. Ezek okozói a szervezet belső egyensúlyzavara, mely helyes táplálkozással időben visszafordítható.

A Green Gold Imune, Solar & Lunar, a Green Gold Forever Young Pur, és Mint termékek szabályozzák az emésztést, regenerálják a bélrendszert, megszabadítják a szervezetet a bekerült méreganyagoktól, nehézfémektől, valamint helyreállítják a szervezet savháztartását. Ezáltal a szervezet immunrendszere felépül, és képes lesz saját maga is védekezni a káros behatások ellen. Bővebbet > ITT < olvashat!

A Kineto hosszan tartó, magas energiaszintet biztosító, 100%-ban természetes, doppingmentes, ízletes vitál ital. Sportolóknak és mindenki másnak, akiknek szüksége van fizikai teljesítményének maximumára. Kombinálja a természet legértékesebb energiahordozóinak hatóanyagait! Bővebbet > ITT < olvashat!

A Genio 100% természetes, innovatív agyserkentő, tanulók, szellemi munkát végzők számára. A modern kor emberének, ha szüksége van szellemi teljesítménye és kreativitása maximumára. A Cholin, az agyi működéseket fokozó lecitin-összetevő regenerálja az agyi idegpályákat, a bogyós gyümölcsök pedig rengeteg bioflavonoidot tartalmaznak. Bővebbet > ITT < olvashat!

A Byas XLR 8 kapszula az ideális vitálanyag - kiegészítés mindazok számára, akik természetes szépségre és vitális, karcsú külsőre, szép bőrre, hajra, körömre  vágynak. A BYAS Transformation Shake -ben található kazein éjjel fejti ki hatását, az egész éjszaka folyamán segíti a zsírégetést, miközben a természetes ballasztanyagok megelőzik az "éjszakai éhezést". Rendkívül hatékonyan fejti ki hatását a Viewty Beauty kapszulákkal kombinálva. Bővebben mindenről > ITT < olvashat.

A legnagyobb értékünk az egészségünk.


A WellStar International GmbH berlini székhelyű multinacionális céget Dr. Keywan Grashoff német háziorvos, mikrobiológus, és fia Christian Wiesner, a világ egyik legsikeresebb hálózatépítője alapította. A rendkívüli termékekhez komplett kiszolgálói háttér és ügyfélszolgálat is társul.

Dr. Keywan Grashoff asszony, aki hosszú időn át kutatóorvosként dolgozott, s akinek szakterülete a természetgyógyászat, már sok éve foglalkozik a gyógyászati jelentőségű növényekben lévő anyagokkal, a növények hatásmódjával és alkalmazási területeivel. Mindig is keresett egy egyszerű lehetőséget, amellyel az emberi szervezet természetes módon ellátható minden létfontosságú anyaggal.

"Az volt és az is marad a vízióm, hogy az emberek egészségmegőrzését preventív módon támogassam. A tudásommal és a WellStar termékek receptúrájának kifejlesztésével minden ember számára szeretném lehetővé tenni, hogy saját maga vegye kézbe az egészségét. Arra törekszem, hogy segíthessek az embereknek a tudatos, egészséges táplálkozásban, életminőségük javulása érdekében. Javasolt a vitális anyagban gazdag termékek fogyasztása, ahhoz hogy az életkor előrehaladtával is egészségesek, vitálisak, energikusak lehessenek és testi-lelki harmóniában éljenek."

Elszánt és jól felkészült szakemberekből álló teamjével hosszú évekig tartó kutatómunka eredményeként összeállítottak egy alapvetően mikroalgákból, és egyéb, egyenként is jótékony hatású gyógynövényekből, citrus gyümölcsökből álló egyedülálló termékcsaládot, amely minden egészségtudatos ember számára - még ha kispénzű is, biztosíthatja a több egészséget, vitalitást, energiát, nagyobb teljesítményt és harmóniát. A Green Gold receptúrája alapján összeállított terméket azóta többszázezres darabszámban vásárolják az elégedett ügyfelek, és partnerek.


Kristálytiszta vízből zöld "arany"! Az algák ma speciális farmokon, különleges technológiák segítségével tenyésznek. Először tápoldatban tartják őket, itt osztódnak, növekednek. Teljes kifejlődésükig kristálytiszta forrásvízzel töltött medencékben élnek. Így biztosítják 100%-os tisztaságukat. Kutatások alapján szakemberek határozták meg a növekedésükhöz szükséges optimális körülményeket. A gondos feldolgozás, és a független élelmiszerkutató intézetek által végzett állandó ellenőrzés szavatolja, hogy a "zöld arany" teljes értékű táplálékként jusson el a fogyasztókhoz.

A neves ahrensburgi "LEFO" élelmiszer- és környezetkutató intézet már évek óta biztosítja a független szakértők által igazolt WELLSTAR termékminőséget. Ezen kívül a WELLSTAR termékek elnyerték az ISO 9001 szabvány szerinti, keresett tanúsítást is.Az egészség és a vitalitás termékei a mindennapokra!

Miben segítik szervezetét a Wellstar termékek?

1. Citokin (jelátvivő molekula) rendszert érintők:

 • Gyulladáscsökkentő hatás
 • Lázcsillapító hatás
 • Fájdalomcsillapító hatás
 • Immunrendszer erősítő hatás /virális, bakteriális, gombás fertőzések ritkulása
 • Allergia: ekcéma, szőrallergia, mogyoróbarka allergia, asztmában is tapasztaltak javulást

2. Központi idegrendszert érintők:

 • Pánikbetegség /délelőtti gyógyszer elhagyása
 • Szklerózis multiplex
 • ALS /nyúltvelői degeneratív kórkép
 • Fejfájás /elsősorban migrénes fejfájás megelőzése

3. Emésztőszervrendszert érintők:

 • Reflux tüneteinek megszüntetése
 • Gyomorégés megszüntetése
 • Fekély visszaszorítása
 • Puffadás megszüntetése
 • Székrekedés ellen
 • Krónikus cholitis /vastagbélgyulladás
 • Chron betegségben jó hatékonysággal alkalmazható
 • Epekő megszüntetése

4. Kiválasztó szervrendszert érintő:

 • Vesebetegség megelőzése

5. Anyagcsere betegségekben:

 • Cukorbetegség: II. típus
 • Hyperlipidémia /magas koleszterin és triglicerid szint/

6. Szív-és érrendszert érintők:

 • Vérnyomás beállításában
 • Vérrögképződés megelőzése
 • Anémia, mivel a vasat jól felszívódó komplexben tartalmazza

7. Mozgásszervrendszert érintők:

 • Izületi fájdalmakban rendkívül jó hatékonyságú
 • Csontritkulás megelőzése

8. Bőranyagcserét érintők:

 • Kozmetika iparban régóta alkalmazzák az algaalapú pakolást
 • Psoriázis (pikkelysömör) hatékony
 • Haj, köröm regeneráció figyelhető meg /töredezés megszűnik, gyorsabban nő, erősödés, nem hullik annyira/
 • Cellulitisz eltüntetésében hatékony

9. Egyéb hatásai:

 • Sejtöregedés lassítása: antioxidánsok révén
 • Terhességben is alkalmazható étrend-kiegészítő
 • Rák elleni küzdelemben kiegészítő terápia lehet /magas klorofilltartalom!/
 • Védelem a radioaktív sugárzás okozta tünetek ellen
 • Szellemi teljesítmény növelésére /cholin hatóanyag révén/ Hatékonyabb lesz a munkavégzés, a tanulásra fordított idő csökken!
 • Fizikai igénybevétel növelésére mindenkinek, különösképpen rendszeresen testmozgást végzők és sportolok számára.
 • A kávéfogyasztás kiváltására is alkalmas!
 • Sav-bázis egyensúly beállítására
 • Alvászavarok megszüntetésére /altató kiváltása/

  Hozza harmóniába a testét!
  Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

  Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

  Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
  igényeljen ingyenes konzultációt !

  Az első lépést Önnek kell megtennie!

  A következő lépéstől már Rám is számíthat!
  Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

  KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.