FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

Szenyán
Ildikó

Két komoly betegség ráébresztett arra, hogy a legnagyobb kincs valóban az egészség. Ekkor kezdtem felfedezi, hogy a környezetemben élők között egyre többen igyekeznek olyan életmódot folytatni, hogy testi - lelki fittségük, vitalitásuk minél tovább megmaradjon.

Én már tudom a titkát annak, hogyan lehet - gyógyszerek tömkelege nélkül - szert tenni a legegyszerűbben egészséges testi, szellemi energiára a nap bármely időszakában, és ezt a titkot meg szeretném osztani Önnel is!

Sokunknak van autója... Egy autót kell szervízelni? Egyértelmű a válasz testünkkel kapcsolatban is: foglalkoznunk kell szervezetünk egészségi állapotával, vitálanyag-készletével, aminek a segítségével ellenállóbbakká és erősebbekké válhatunk, ebben a sajnos erősen szennyezett világban, melyre - valljuk be őszintén - még mi is ráteszünk egy két lapáttal (helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, cigaretta, alkohol..)

Testünk értünk van, de nem szabad elfelejtenünk, hogy legalább néha tegyünk valamit cserébe ezért! Figyeljünk oda magunkra, mert egy testünk van, és ebben kell élnünk, egészségben! Maradjon fiatal, karcsú és éljen idős koráig egészségesen, harmóniában!

Az orvosok és az "egészségügy" sokáig (van, akivel még mindig) elhitették velünk, hogy az egészség nagyon bonyolult és komplex terület.
Ez nem igaz. Az egészség nagyon egyszerű, és természetes dolog! Én is tudok egészségesen élni, és Ön is tud - nagyon egyszerű az egész! Senkinek nem kell 7-10 évig egyetemre járnia ahhoz, hogy megtanulja az egészséges életmódot.

Minden tiszteletem azoké az orvosoké, akik nem felejtették el, hogy nem a gyógyszeripar nyereségességére esküdtek fel, és nem mérgeznek minket, ha kell, ha nem a gyógyszerekkel!

VITALITÁS = ÉLETERŐ, amire óriási szükségünk van agyonszennyezett, stresszes, túlpörgetett világunkban. A modern kor embere a látszólag ép testben épp, hogy él, pedig a mindennapok kihívásaival szemben csak egy tökéletesen működő immunrendszer képes folyamatosan és tartósan felvenni a harcot. Naponta tennünk kell azért, hogy vitalitásunkat megőrizzük!

Eléggé örökmozgó, energikus típus vagyok, de néha már nekem is túl sok volt a napi feladatok ellátása. Rendszeresen előfordult velem, hogy állva és ülve is elaludtam a kimerültségtől. Most biztos sokan mondják, hogy persze, tudni kell, hol a határ. Ám azzal is sokan fognak velem egyetérteni, ha azt mondom, hogy nagyon sokszor alakul úgy a napunk, hogy bár mi jól terveztünk, mégis becsúszik egy előre nem látható, és azonnali megoldást kívánó feladat. És ez akkor is így van, ha nekem szerencsére már nincs más főnököm, csak én magam.

Egy barátom kóstoltatta meg velem egy igencsak fárasztó napon előbb a Kineto-t majd a Genio-t. Egyszerűen nem akartam elhinni, amit éreztem. Végre képes voltam úgy befejezni a napot, hogy még késő este is tökéletesen működött a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges kreativitásom, és jutott energiám egy kis csevejre is, anélkül, hogy egy mondat közepén elaludtam volna. A Lunar pedig valóban pihentető és regeneráló alvást biztosított a nap tökéletes befejezéseként. Reggelire a kedvenc shake-m mellé a Solar bőséges energiával indította el a napom. Amióta pedig az Imune kapszulát használom, még náthás sem voltam. Az elmúlt 5 év alatt egyre jobban "beleszerettem" ezekbe a termékekbe, és nem múlhat el a napom nélkülük.

Webszerkesztői vállalkozásom mellett - mint táplálkozási és életmódtanácsadó - több cég termékeit használom, és ajánlom. Nap, mint nap érzem, csoda történik velem, a családom tagjaival, és a hozzám fordulókkal is. Elsősorban az emberek érdekeit tartom szem előtt, és csak másodsorban az általános vélekedést, és szabályt, mely nem ajánlja több cégben a tevékenykedést. Én így vagyok kerek egész. Fantasztikusan érzem magam, és nagyon örülök, hogy most még többet tehetek az emberek egészségéért és jólétéért.

Egy agyvérzés és egy szívinfarktus után nem csak az egészségem, vitalitásom köszönhetem annak, hogy pár éve mertem életmódot váltani. Fokozatosan letettem a gyógyszereim, átálltam a természetes táplálékok alkalmazására, szponzoraim segítségével abbahagytam az önsajnálatot, és képes voltam optimistán, aktívan újrakezdeni az életem. Ma már csak itthon dolgozom - azt, amit szeretek, azokkal, akikkel érdemes -, és a családi boldogságot is munkám során fedeztem fel újra!  :-)

"Egyvalami valószínűsíthető: ha fogyasztja, az algák meg fogják változtatni az életét!"

ALLERGIA, ASZTMA, AUTOIMMUN BETEGSÉGEK, ELHÍZÁS, MAGAS VÉRNYOMÁS,
CUKORBETEGSÉG, EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁK, KERINGÉSI RENDELLENESSÉGEK,
MIGRÉN, CSONTRITKULÁS, MESZESEDÉS, ÍZÜLETI BÁNTALMAK,
FOGAMZÁSI PROBLÉMÁK, STRESSZ, MUNKAUNDOR,
DEPRESSZIÓ, KIALVATLANSÁG, FÁRADTSÁG... 


 HELYETT

LUGOSÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS, EGÉSZSÉG, ÉLETERŐ,
VITALITÁS, SZELLEMI FRISSESSÉG, EGÉSZSÉGES IMMUNITÁS,
FIZIKAI ERŐNLÉT, ÉBERSÉG, TETTVÁGY, MUNKAKEDV,
ÖTLETEK, ÖRÖM, AKTIVITÁS, ENERGIA, LIBIDÓ... 

Olvassa el >>> ITT <<<ügyfeleim, partnereim, ismerőseim tapasztalatait.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
Webstar Vitality Coach
Táplálkozási és életmód tanácsadó

info@wellstarbusiness.hu

06-20-9-344-154

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.