FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

MIKROALGÁK - EGÉSZSÉG, A TERMÉSZET EREJÉVEL

AMIT AZ ALGÁKRÓL ÉRDEMES TUDNI

"A mikroalgák a legzseniálisabb teremtmények,  

melyeket a biológia e Földön létrehozott."  
(Prof. Walter Trosch, Fraunhofer Kutató Intézet)

Ahol alga van, ott élet van. Az algák az egyik legrégebbi földi életformát képviselik, kb. 3 milliárd éve léteznek bolygónkon. Túlélték az összes földtörténeti korszakot és a klímaváltozásokat. Kitűnő alkalmazkodási képességeik mellett a mikroalgák igen értékes és gazdag összetevőikkel tűnnek ki, az emberi táplálkozás számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak.

Az ókori görög mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité, egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek, a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette.

Az algák a világ
összes élőanyag-mennyiségének egyharmadát teszik ki. Fennmaradásuk oka hihetetlen alkalmazkodóképességük. A Déli-sarkvidék zord éghajlatát éppúgy elviselik, mint az akár 85 °C-os hévforrásokat. A Föld oxigéntermelésének nagyjából 90%-át ma is a moszatok adják. A tengerekben és édesvizekben nagyon nagy tömegben élnek.

Mintegy 25 000 fajt sorolnak az algák közé, a mikroszkopikus méretűektől egészen a hatalmas és sokszorosan elágazó tengeri barnamoszatig, melyek a vízfelszín közelében, a fényben lebegve, helyenként sűrű tömegeket alkotnak.

"A tenger és annak élőlényei minden betegségtől megtisztítanak" - állította a Kr. e. 5. században Euripidész, a híres drámaíró. A tengervízben élő algák gyógyító erejét az emberiség már ősidők óta használja. Aki behatóan foglalkozik az egészséges táplálkozással, nem hagyja figyelmen kívül az "édesvízi algákat".

Az algák számos országban a táplálék fontos részét képezik már napjainkban is. Japánban például nem hiányozhatnak az étlapokról. Kitűnő alkalmazkodási képességük mellett, a Spirulina, és a Chlorella algák igen értékes és gazdag összetevőikkel tűnnek ki: az emberi táplálkozás számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak. A mikro-algákat, mint táplálékot, már az aztékok is nagyra becsülték. Nem véletlenül nevezték őket - A Természet ajándékainak.

A mikroalgákról azt állítják a világ vezető kutatói, hogy ez a 21. század fénytápláléka. A kutatók most értették meg, mire van szüksége az emberi szervezetnek. A sejtjeink működésképtelenek speciális fényrészecskék, ún. biofotonok nélkül. Az elmúlt évtizedekben átvette a napon való érlelés szerepét a gázzal történő kényszerérlelés. Így a táplálékunk már nem tartalmazza megfelelő mennyiségben ezeket a nélkülözhetetlen részecskéket. Ezen felül a mikroalga - minden élőlény ősanyja - megfelelően pótolja a táplálékunkból hiányzó életfontosságú anyagokat. Olyan mennyiségű vitális anyag, mint ami a mikroalgákban található, a Földön termelt növények összességében sincs meg. Semmi értelme bármelyikkel is versenyeztetni, hisz az összes élőlény őse. Az élővilág esszenciája. Mindent tartalmaz, amire az emberi (és állati) szervezetnek szüksége van.

Haematococcus Pluvialis - Az antioxidáns természeti csoda - A természetes asztaxantin
Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik. A szabad gyökök megámadhatják a test sejtjeit. Elsősorban azokat a sejteket veszélyeztetik, amelyek sejtfala különösen érzékeny. Ha a szabad gyököket nem kezelik időbn, komoly betegségeket okozhatnak, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, izületi gyulladás, artrózis vagy a szürke hályog.

Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesítsék és a sejtek károsodását elkerüljék - mielőtt a folyamat egyáltalán megkezdődne - a természet "antioxidáló hadsereget" hozott létre: az antioxidánsokat. A ma legismerebb antioxidánsokhoz az A és a C vitamint, valamint a béta-karotint-t számítjuk. A karotinok csoportjához tartozó asztaxantin - amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek - világszerte egyedülálló szerepet játszik. Egyes kiváló antioxidánsok, mint páldául a C vitamin adott körülmények között - mikor semlegesítik a szabad gyököket - maguk is agresszívan támadni kezdik a sejteket, azaz "prooxidatívvá" válnak. Az asztaxantin-nál ez az átváltozás a különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt.

A természetes asztaxantin:
- 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C viamin
- 550-szer erősebb, mit az E vitamin

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik "prooxidatívvá", így gond nélkül fogyasztható.

Figyelmébe ajánlom legújabb termékünk a Green Gold IMUNE-t, mely teljeskörű védelmet biztosít, mivel többek között Haematococcus Pluvialis algából nyert természetes asztaxantint is tartalmaz!!!


Spirulina Platensis - a kicsi zöld erőmű lenyűgöző tápanyagtartalommal
A Spirulina egy parányi, spirál formájú, kékeszöld édesvízi algafajta. A nap erejét fotoszintézis által alakítja értékes alkotóelemévé. Intenzív zöld színét magas klorofil tartalmának köszönheti, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos. Más növényekkel ellentétben a Spirulinának nincs erős sejthártyája. Ez az egyik ok, amiért emésztőszerveink oly könnyedén juthatnak hozzá a benne lévő vitálanyagokhoz. A benne lévő phycocyanin miatt a gyulladásokkal és fertőzésekkel szemben hatásos, és akár a rákos sejtekkel is felveszi a harcot. Bőrproblémáktól kezdve a fájdalomcsillapításon át egészen a vírusok ritkításáig mindenre hasznos. Az általa kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget.
A Spirulina lúgos jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését, és támogatja az anyagcserét.

Mi mindent tartalmaz a spirulina?

  • nagyon gazdag növényi fehérjékben (60-70%), amelyet az állati eredetű fehérjével
   szemben szervezetünk rendkívül jól képes hasznosítani,
  • nagy mennyiségű színezőanyagot: klorofilt, azt a zöld színanyagot,
   mely a növényi sejtekben megköti és szállítja az oxigént,
  • phycocianidot, azt az un. kék színanyagot, mely közvetlenül,
   sejtszinten segíti az egészséges növekedést és regenerálódást,
  • jelentős mennyiségben B-vitaminokat, vasat és különböző zsírsavakat,
   melyek a sejtek anyagcseréjét előnyösen befolyásolják,
  • phenylethylamint (PEA), mely a szellemi teljesítőképességet fokozza és javítja a hangulatunkat,
  • 18 féle aminosavat, többek között a szervezet számára nélkülözhetetlen
   esszenciális aminosavak mindegyikét, 
  • rengeteg ásványi anyagot, nyomelemet, többek között vasat,
   kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szelént, 
  • karotinokat, elsősorban béta karotint, ami az immunrendszert élénkíti
  • zsírsavakat és lipideket, melyek az egészséges anyagcsere számára nélkülözhetetlenek
  • vitaminokat és enzimeket
  • 4000 féle tápanyagot, amelyeknek a felszívódása 90 %-os

Ez a bőséges összetétel a könnyű hozzáférhetőséggel kombinálva teszi a Spirulina platensist egész szervezetünk erőforrásává. A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott. A spirulina alkalmazása hosszú időn keresztül sem jár mellékhatásokkal.


Chlorella Vulgaris - a méregtelenítés csúcstartója
Chlorella a zöld algák családjába tartozó egysejtű édesvízi alga, a legparányibb és legősibb növény a világon. Egyike a létező legegyszerűbb organizmusoknak. Magas rosttartalma által segít a belekben lerakódott salakanyag kiürítésében, melynek köszönhetően serkenti emésztésünket.

Különleges képességeit magas klorofill és festékanyag tartalmának, valamint cellulóz tartalmú különleges sejtfalának köszönhetjük. Klorofill tartalma felülmúlja a Spirulináét is. De egy másik tulajdonsága teszi e mikroalgát a modern táplálkozás számára oly fontossá - feltehetőleg egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően -, e parányi algát ma a világon mindenütt a szervezet méregtelenítésére használják. Méregtelenítés után májunk és vesénk annál jobban képes ellátni tisztító feladatát.

Hármas sejtfalának köszönhetően mágnesként vonzza magához a szervezetben korábban bárhol (szervekben, ízületekben, kötőszövetekben) lerakódott nehézfém- illetve vegyi anyag maradványokat, és ki is vezeti őket onnan. Erre a bámulatos teljesítményre egyetlen más természetes, vagy akár mesterséges anyag sem képes!

A Chlorella rendelkezik egy úgynevezett CGF faktorral (Chlorella Growth Factor) egy kifejezetten nem-hormonális, a fejlődő gyermeki szervezet számára is szimpatikus és hasznos természetes növekedési faktorként ismert hatóanyag komplexszel. A CGF a szövetek regenerálódását, osztódását és növekedését szabályozza szervezetünkben, valamint stimulálja az ellenanyagok szintéziséért felelős limfociták létrejöttét, melyek a szervezet ellenálló képességét biztosítják a fertőzésekkel szemben. Segíti a vörös vérsejtek kialakulását, ezért bármilyen lábadozás illetve vérszegénység esetén is páratlan hatékonysággal alkalmazható. Támogatja a természetes bélflóra kialakulását, ezért pro biotikumok szedése melletti táplálék kiegészítésre is kiválóan alkalmas.


 Mi mindent tartalmaz a chlorella?

  • teljesértékű növényi fehérjét az összes aminosavval,
   többek között mind a nyolcféle alapvető aminosavat,
  • ásványi anyagokat és alapvető nyomelemeket, például magnéziumot,
   káliumot, mangánt, vasat, cinket, kálciumot,
  • számos vitamint, többek között C- és E-vitamint, niacint, B-vitaminokat,
   ezen belül a B12-t aktív formában, K-vitamint, pantotensavat, folsavat,
  • klorofillt: az akár négyszázalékos tartalommal a legmagasabb mért klorofillhányad,
  • antioxidánsokat, polifenolt és sok más gyógyászati szempontból hatékony összetevőt,
  • telítetlen zsírsavakat, mint a linolén- és linolsavat.

Lithothamnium Calcareum - az építőmester!
A Lithothamnium Nyugat-Európa magas ásványtartalmú, kristálytiszta vizeiben honos. Összetételének 34%-át tiszta, természetes, szerves kalcium képezi, amely testünk számára a legfontosabb ásvány. A kalcium nélkülözhetetlen csontjaink, fogaink, körmeink és hajunk újraképződéséhez. Tudományos kutatások igazolják, hogy a Lithothamnium természetes kalciuma - a vegyileg előállítottal szemben - magasabb arányban képes beépülni, sőt ennek hatékonysága Spirulina hozzáadásával még tovább fokozódik. Így a Lithothamnium csontjaink és fogaink leghatékonyabb kalciumforrása lehet. A mikroalgáknak rendkívül fontos szerep jut az egészséges, teljes értékű táplálkozásunkban. Szépségünk, vitalitásunk, életkedvünk fenntartásához elengedhetetlen és ez komplex összetételükön alapul. Folyamatos fogyasztásukkal elkerülhetjük/megelőzhetjük a hiánytüneteket és az ezekből eredő megbetegedéseket. Mindennapi életünkben, munkánkban, de főként a szervezetünket érő negatív környezeti hatásokkal szemben segítenek ezek a létfontosságú összetevők abban, hogy egészségünket és vitalitásunkat megtarthassuk egészen idős korunkig.

Mi mindent tartalmaz a Kőalga :

 • 34%-a szerves KALCIUM (teljesen természetes)
 • 90%-ban felszívódik és beépül a szervezetbe
 • elengedhetetlen a csontok és a fogak épségéhez
 • Egy kitűnő, organikus tejmentes, vegetáriánus kalciumforrás
 • Gazdag magnéziumban, vasban és sok nyomelemben
 • Az élő kőalga vörös színű, szárítás után fehérré változik

A Spirulina, Chlorella és a Lithothamnium alga tápanyagtáblázata
Tápanyag Spirulina Chlorella Lithotamnium
Fehérje 60% 59,6% 0
Szénhidrát 14% 15,8% 0
Zsír 6,5% 14,6% 0
B1-vitamin 20mg/kg 20mg/kg 0
B2-vitamin 23,2mg/Kg 45mg/Kg 0
B6-vitamin 3mg/Kg 20mg/Kg 0
B12-vitamin 0,79mg/Kg 1,36 mg/Kg 0
E-vitamin 11mg/Kg 11mg/Kg 0
Kalcium 4300mg/Kg 4000mg/Kg 330000mg/Kg
Magnézium 3500mg/Kg 3000mg/Kg 33000mg/Kg
Vas 700mg/Kg 1800mg/Kg 2150mg/Kg
Cink 32mg/Kg 16mg/Kg 17mg/Kg
Szelén <1mg/Kg <1mg/Kg 0,16mg/Kg
Foszfor 8200mg/Kg 9000mg/Kg 0
Karotinid 3965mg/Kg 800mg/Kg 0

Mikroalga - A természet csodája. A létező legtöbb vitális anyag (4000) egy hordozóban, tökéletes felszívódással. Az emberi szervezet igényeinek teljes és harmonikus kielégítése.
Röviden: élet, erő és egészség egyben.


A Spirulina, Chlorella és Lithothamnium  alga tisztán természetes táplálék, kiegyensúlyozott kombinációban tartalmazzák az egészséghez szükséges összes létfontosságú vitálanyagot.

Nincs olyan laboratórium, mely e három alga összetevőinek
ilyen tökéletes sokaságát össze tudná állítani!

A mikro-algák nem gyógyszerek, és nem is csodakészítmények. "Csupán" minden növénynél hatékonyabban táplálják és méregtelenítik a szervezetet, és kivezetik az ott felgyülemlett nehézfémeket, amelyek a betegségek, problémák jelentős részéért felelősek. Sok egészségügyi problémával szemben az orvostudomány is tehetetlen, még csak beazonosítani sem tudja őket. A méregtelenítés után a szervezet felépíti saját immunrendszerét, amely védelmet nyújt a környezetszennyezés, a hiányos és toxikus táplálkozás, stressz, és más káros hatások ellen.


A WellStar International GmbH berlini székhelyű multinacionális céget Dr. Keywan Grashoff német háziorvos, mikrobiológus, és fia Christian Wiesner, a világ egyik legsikeresebb hálózatépítője alapította.

Dr. Keywan Grashoff asszony, aki hosszú időn át kutatóorvosként dolgozott, s akinek szakterülete a természetgyógyászat, már sok éve foglalkozik a gyógyászati jelentőségű növényekben lévő anyagokkal, a növények hatásmódjával és alkalmazási területeivel. Mindig is keresett egy egyszerű lehetőséget, amellyel az emberi szervezet természetes módon ellátható minden létfontosságú anyaggal.

"Az volt és az is marad a vízióm, hogy az emberek egészségmegőrzését preventív módon támogassam. A tudásommal és a WellStar termékek receptúrájának kifejlesztésével minden ember számára szeretném lehetővé tenni, hogy saját maga vegye kézbe az egészségét. Arra törekszem, hogy segíthessek az embereknek a tudatos, egészséges táplálkozásban életminőségük javulása érdekében. Javasolt a vitális anyagban gazdag termékek fogyasztása, ahhoz hogy az életkor előrehaladtával is egészségesek, vitálisak, energikusak lehessenek és testi-lelki harmóniában éljenek."

Elszánt és jól felkészült szakemberekből álló teamjével hosszú évekig tartó kutatómunka eredményeként összeállítottak egy alapvetően mikroalgákból, és egyéb, egyenként is jótékony hatású gyógynövényekből, citrus gyümölcsökből álló egyedülálló termékcsaládot, amely minden egészségtudatos ember számára - még ha kispénzű is, biztosíthatja a több egészséget, vitalitást, energiát, nagyobb teljesítményt és harmóniát. A Green Gold receptúrája alapján összeállított termékeket azóta többszázezres darabszámban vásárolják az elégedett ügyfelek, és partnerek.


Kristálytiszta vízből zöld "arany"! Az algák ma speciális farmokon, különleges technológiák segítségével tenyésznek. Először tápoldatban tartják őket, itt osztódnak, növekednek. Teljes kifejlődésükig kristálytiszta forrásvízzel töltött medencékben élnek. Így biztosítják 100%-os tisztaságukat. Kutatások alapján szakemberek határozták meg a növekedésükhöz szükséges optimális körülményeket. A gondos feldolgozás, és a független élelmiszerkutató intézetek által végzett állandó ellenőrzés szavatolja, hogy a "zöld arany" teljes értékű táplálékként jusson el a fogyasztókhoz.

A neves ahrensburgi "LEFO" élelmiszer- és környezetkutató intézet már évek óta biztosítja a független szakértők által igazolt WELLSTAR termékminőséget. Ezen kívül a WELLSTAR termékek elnyerték az ISO 9001 szabvány szerinti, keresett tanúsítást is.Az egészség és a vitalitás termékei a mindennapokra!
A 21. század szupertápláléka

Milyen gyógyhatású összetevői vannak
a spirulinának és a chlorellának?

A-vitamin - a bőrnek és a szemnek
A látásban az A vitaminnak kulcsfontosságú szerepe van, de gondoskodik a bőr, a nyálkahártyák, a porcok képzéséről és növekedéséről is. Ugyanakkor részt vesz a sejtek reprodukciós képességének alakításában és a tesztoszteron képzésében.

E-vitamin - az anyagcsere gazdája
Az E-vitamin, éppúgy mint az A- és a C-vitamin a leglényegesebb antioxidánsok közé tartozik. A sejtmembránon ül és az egész sejtet védi a szabad gyököktől, melyek sokféle betegség, többek között a rák okozói. A zsírháztartás sem tud megfelelően működni E-vitamin nélkül: minden elraktározott zsír, membránzsír és zsírprotein az E-vitamin segítségével képes lebomlani. Fontos kisegítő szerepet játszik még a fehérje háztartásban, támogatja az immunrendszert és megakadályozza a vérlemezkék csomósodását.

B1-vitamin - a szív és a keringési rendszer őre
Létfontosságú és az egész testben jelen van - szerveinkben, csontvázunkban és izomzatunkban egyaránt. A B1-vitamin koenzimként központi szerepet játszik a szénhidrát- és az anyagcsere-háztartás alakításában. Abban is segít, hogy testünk az élelmiszerekből energiát tudjon nyerni.

B2-vitamin - a fitness vitaminja
A B2 vitaminkomplex: riboflavint, folsavat és pantoténsavat tartalmaz. Mindezek az összetevők együttesen koenzimként, a protein- és energia-háztartás alakításáért felelősek. Ezen felül az idegrendszer specifikus hormonjait is ellenőrzik.

B3-vitamin - az idegrendszerét
B3-vitamint (Niacin) fehérjedús élelmiszerekből, teljes kiőrlésű készítményekből, zöldségekből és gyümölcsökből nyeri szervezetünk. Központi feladata az anyagcsere. Ezenkívül antioxidáns-hatása van és az enzimszintű folyamatokért is felel, lényeges szerepe van a bőr, az izmok és az idegek regenerálódásában.

B6-vitamin - a mindenes
A B6 vitamin többek között az aminosavakat aktiválja, támogatja az immunrendszert és befolyásolja a vérkeringést. A beleken keresztül szívódik fel, innen a vérkeringés útján jut el a különböző szerveinkhez és az izomzathoz. Hogy a B6-vitamint fel tudja szívni a szervezet, a B2-vitamin jelenlétére is szükség van.

B12-vitamin - az építőmester
A B12-vitamin elősegíti a vörösvértestek képződését, lényeges szerepet játszik a fehérjeháztartásban és az idegrendszer működésében. Gondoskodik a sejtek növekedéséről, a sejtosztódásról és támogatja a nyálkahártyák regenerálódását.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.