FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

MÉREGTELENÍTÉS

A méregtelenítésről napjainkban egyre többet hallani és olvasni - nem ok nélkül. A méregtelenítés az a folyamat, amikor a szervezetünket a kívülről bekerült káros anyagoktól szabadítjuk meg. Ezek a mérgek (más néven salakanyagok vagy toxinok) nemcsak a táplálkozással, hanem az ivóvízzel, a levegővel, a gyógyszerekkel és a növényvédő szerekkel egyaránt bekerülnek, melyek ha nem tudnak kiürülni, a szervezetben felhalmozódva számos betegség kiváltói lehetnek.

Méregtelenítésre mindenkinek, betegnek és egészségesnek egyaránt szüksége van: egyrészt minden krónikus betegség kezelésének az alapja, másrészt az egészségmegőrzés eszköze (prevenció).

Mindennapjaink során a táplálékkal olyan mennyiségű ártalmas anyagot (pl. finomított élelmiszerek, aromák, színezékek, hőkezelt és tartósított termékek stb.) veszünk fel, amelyek feldolgozására a szervezetnek nincsen kapacitása, így a benn maradt mérgeket zsírba ágyazva elraktározza. Ez nem csupán esztétikai problémát jelent, ami az elhízásban és a narancsbőr kialakulásában nyilvánul meg, hanem legfőképpen egészségügyi probléma, hiszen a szervezetünkben felbomlik az egyensúly, így az képtelen optimálisan működni.

Ekkor jelentkeznek a betegség első tünetei, amelyet sokszor félrediagnosztizálva egyetlen szerv betegségeként neveznek meg az orvoslásban, holott az egész működésével van gond.

Hippokratész találóan fogalmazott, amikor azt mondta: "A halál a belekben lakozik".

Sajnos az intő jeleket (mint például a krónikus fáradtság, izületi fájdalmak stb.) nem vesszük elég komolyan, és a problémát azzal nyugtázzuk, hogy kicsit túlhajtottuk magunkat, de az majd rendbe jön magától. A szomorú tény, hogy önmagától a szervezetünk nem tud regenerálódni, mert az erőn felüli munka, a túlfeszített tempó, a stressz és a helytelen táplálkozás következtében annak öngyógyító képessége legyengült.

A mérgek szervezetben való felszaporodásának következménye lehet az allergia, a különböző bőrbetegségek, a migrén, az izületi betegségek és a rák is.

Osztályozzuk a méregtelenítés lehetséges formáit a teljesség igénye nélkül:
- Bőrön át: szauna, fürdők, sport, masszázsok, pakolások, borogatások, vitaminokkal
- Emésztőrendszeren át: böjt, gyógynövényekkel, teákkal, kolon hidroterápiák, beöntések...
- Tüdőn át: légző gyakorlatok, légzésterápia (jóga), sport
- Nyirokrendszer méregtelenítése: nyiroktisztító tapaszok, nyirok drenázs (speciális masszázs)

Számos adat támasztja alá, hogy a méregtelenítés legjobb útja a helyes táplálkozás.

Az ókortól kezdve számos gyógyítótól elhangzott, hogy "Azzá válsz, amit megeszel!" Ennek ellenére nap mint nap vásároljuk össze a boltok polcain összezsúfolt mesterséges táplálékokat, amelyek már össze sem hasonlíthatók a hajdan termelt zöldségekkel, gyümölcsökkel, gabonával és magvakkal, a termények tápértéke ugyanis 20-90%-kal esett vissza!

Napjaink hihetetlen árubősége tehát igen ellentmondásos, hiszen hiába táplálkozunk "változatosan", szervezetünk éhezik. Vitaminok és ásványianyagok helyett aromák, színezékek, ízfokozók és állományjavítók hemzsegnek táplálékaink többségében. Ez az ún. minőségi éhezés okozója többnyire betegségeinknek is.

Itt a fejlett orvostudomány, a számtalan gyógyszer és műszer sem tud segíteni, mindenkinek a saját felelőssége a változtatás. Ehhez az első lépés táplálkozásunk megreformálása, amikor is a szervezetünk elszennyeződéséért felelős káros élelmiszereket elhagyjuk, és helyettük természetes, a méregtelenítést elősegítő élelmiszereket fogyasztunk.

Ilyen például a vörös káposzta, a kelkáposzta, a paradicsom, az uborka, a paprika, a brokkoli, a sárgarépa, a papaya, a spenót, a napraforgóolaj, a sárgabarack, a csipkebogyó, az algák, a sárgadinnye, a kelkáposzta ...

Sokan "elfelejtenek" inni napközben. A szervezet hajlamos hozzászokni a vízhiányhoz, ami rengeteg gondot okozhat fejfájástól kezdve izomgörcsökig. Rendszeres és megfelelő mennyiségű víz fogyasztással a szervezet kiegyensúlyozottabban tud működni, gyorsul az anyagcsere, tisztul a szervezet, elkerülhető a dehidratáltság.

Mivel a tisztulás hosszú folyamat - ahogyan a mérgek is évek során halmozódtak fel, melyek 40 éves korunkra több kilogrammot is nyomhatnak -, igyekezzünk olyan táplálékokat felvenni, amelyek megszüntetik a szervezet savasodását.

Nem késő elindulni egy egészségesebb úton, hiszen sejtjeink 90%-a évente kicserélődik, ezek a sejtek pedig azokból az elemekből építkeznek, amelyeket mi táplálékként magunkhoz veszünk. Az átállás azért nehéz és hosszadalmas, mert az ember már születését megelőzően (az anya helytelen táplálkozása, és a környezetszennyezés következtében) természetellenes, testidegen anyagokkal találkozik, azokat építi be sejtjeibe, azokat tartja "természetesnek".

Eleinte tehát kitartásra és akaraterőre van szükség ahhoz, hogy a kezdeti nehézségeket leküzdjük, vagyis hogy ellen tudjunk állni a finom, de silány minőségű kedvenc ételeinknek. Ám a tisztulást követően, ez az inger szinte teljesen elmúlik, és automatikusan azokat a táplálékokat kívánjuk, amely szervezetünk számára hasznos.

Itt az ideje tudatosítani, hogy az élet feladatainak elvégzéséhez a legfőbb munkaeszköz mi magunk vagyunk, ezért mindent meg kell tennünk ennek a csodálatos szerkezetnek a hibátlan működéséért.

Méregteleníteni sokféleképpen tudunk. Általában sok idő, rengeteg energia, és még több pénz, ami szükséges hozzá. Számos méregtelenítő módszer van, amivel a szervezetben lerakódott salakanyagok nagy részét eltávolíthatjuk, de nem mindegyik méregtelenítő módszer kivitelezhető munka mellett.

A Chlorella mikroalga elősegíti a teljes emésztő rendszer, a máj, az epe, a vastagbél, a nyirokrendszer, a légző szerveink, a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték, könny és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy a régóta elraktározott zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldja és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerű méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel képtelenség lenne megszabadulni.

Egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően mágnesként vonzza magához a szervezetben korábban bárhol (szervekben, ízületekben, kötőszövetekben) lerakódott nehézfém- illetve vegyi anyag maradványokat, és ki is vezeti őket onnan. Erre a bámulatos teljesítményre egyetlen más természetes, vagy akár mesterséges anyag sem képes! Az algákról bővebben > ITT < olvashat.

A mikroalgák a Green Gold Imune, Solar & Lunar, a Green Gold Forever Young Pur, és Mint fő alkotói, lúgosító kémhatású táplálék, ezért rövid idő alatt helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Ezáltal elkezdi felszámolni a kellemetlen tüneteket. A természet egyik vitális anyagaiban legtelítettebb szuperélelmiszerei és kiváló megoldást nyújtanak méregtelenítésre, lúgosításra valamint a szervezet vitalizálásra. A Green Gold termékekről bővebben > ITT < olvashat!

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.