FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

KINETO - ERŐ - ENERGIA - LIBIDÓ

A hagyományos energiaitalok káros hatásai - Olvassa el > ITT <!


Kineto - Natural Body Power - 100% természetes vitál ital (750 ml szirup)
A 21. század intelligens energiaitala

Az energiaforradalom

Ha a nap többet követel!

Már nem rendelhető!

A Kineto hosszan tartó, magas energiaszintet biztosító, 100%-ban természetes, doppingmentes, ízletes vitál ital. Sportolóknak és mindenki másnak, akiknek szüksége van teljesítményének maximumára. Kombinálja a természet legértékesebb energiahordozóinak hatóanyagait! Hatásai:

  • Energiát biztosít a munkához, sporthoz
  • Pótolja a sportolás során elvesztett tápanyagokat, vitaminokat
  • Hatékony zsírégetés
  • Fokozza az éberséget, teljesítőképességet fizikai és szellemi tevékenység során
  • Segíti a kiválasztást, méregtelenítést
  • Antioxidáns hatású
  • Növeli a libidót

Kineto összetevői:
Több erő és dinamizmus eredeti japán zöldtea által - Csak kiváló minőségű, válogatott leveleket használnak. Energiamozgósító vitál anyagainak segítségével fokozza a koncentrációt és a sejttisztítást.  Hosszabb teljesítménygörbe természetes guarana-koffeinnel. A guaranin a világ legkiválóbb energiaszállítója, és egyben a legkíméletesebb koffein. A kávéval ellentétben nem károsítja a nyálkahártyát, nem okoz szívdobogást és nem tartalmaz izgatószert sem.  Nem a gyomorban, hanem a belekben szívódik fel, így hatása hosszabb, egyenletesebb (4-6 óra), csak annyit vesz fel a szervezet belőle, amennyire szüksége van a teljesítményfokozására, ezért nem terheli meg a szívet, mint a kávé vagy a hagyományos energiaitalok, ugyanakkor kiváló zsírégetésben is. Mindezek által kíméli a szervezetet, azok is fogyaszthatják, akiknek nem ajánlott a kávé- és kólafogyasztás.

Jobb energiaellátás a feketebodza által magas a C-, B1- , B2-, B6-vitamintartalma, ezenkívül káliumot, foszfort és vasat tartalmaz (ezekre szüksége van a szervezetünknek a gyorsított energiafolyamatokhoz).

Ez a 3 összetevő, nemcsak hogy drága, de ebben a kombinációban egyedülállóan csak a KINETO-ban található meg!

További értékes összetevők
: mate, gyömbér, hibiszkusz, gyermekláncfű, spirulina alga, juharszirup, csalán, hársfa, citrus koncentrátum ...

Kineto átlagos tápérték Tápérték 100ml sűrítményben
Energia tartalom: 808 kJ (192 kcal)
Fehérje: <0,8 g
Szénhidrát: 45,6 g
Zsír: <0,8 g
C-vitamin: 480 mg
B12 vitamin 4 mikrog
Koffein 256 mg

Felhasználási javaslat: 125 ml Kineto sűrítményt oldjon fel 1 liter ivóvízben, vagy ásványvízben. Az italkoncentrátumot hígítás nélkül ne fogyassza! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl (1-2 dl) Felbontás után hűtve tárolandó!

A Kineto-t koffein tartalma miatt magasvérnyomásban szenvedőknek, kisgyermekeknek, terhes nőknek, szoptatós anyáknak, cukorbetegeknek és koffeinre érzékenyeknek nem ajánlott. Alkohollal ne keverje!
A palackokon fel van tüntetve, hogy magas vérnyomással küzdők, cukorbetegek és koffein érzékenyek számára a fogyasztás nem javasolt, ám ennek ellent mond a saját tapasztalatom (agyvérzés és szívinfarktus után) és hasonló betegségeken átesett emberek tapasztalatai is jó eredményeket mutatnak a fenti problémák esetén is. Kizárólag gyümölcscukrot és szőlőcukrot tartalmaznak, hozzáadott cukrot nem. Ha cukorbetegséggel küzdők saját felelősségükre fogyasztani szeretnék, csak úgy tegyék, hogy beillesztik a cukordiétájukba.

A fogyasztása nincs időhöz kötve, de az elalvás előtti órákban már nem érdemes fogyasztani, mert 4-6 órán keresztül tartó energetizáló hatása van.

Lehet például úgy fogyasztani, hogy reggel egy kis Kineto, majd ebéd után, amikor a szellemi kapacitásunk kezd hanyatlani, egy pohár Genio-t. Lehet úgy is, hogy reggel mind a két szörpöt megisszuk, és egész nap fittek vagyunk. Tartós igénybevétel esetén célszerű minden nap fogyasztani, de természetesen lehet alkalmanként is.(Ellenben a Green Gold Imune kapszulát, illetve a Green Gold Solar, Lunar, Pur és Mint porokat napi rendszerességgel ajánlott fogyasztani!)

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

Kineto Plus - Natural Body Power - 100% természetes szénsavas vitál ital
(9 x 0,5 l-s kiszerelés)

A természetes energia, már közvetlenül fogyasztható formában is!

Már nem rendelhető!

A Kineto továbbfejlesztése azonnal fogyasztható ital, amely egyesíti és maximálja a Kineto funkcióit, és gyors energia- és ásványi anyag szállítóként szolgál egy nehéz munkával, sporttal eltöltött naphoz. Természetes libidónövelő.

Kineto Plus átlagos tápértéke   100 ml termékben
Energia tartalom kj (kcal) 102 kJ (24 kcal)
Fehérje g 0,1
Szénhidrát g 5,7
ebből cukor g 5,3
Zsír g < 0,1
Nátrium g 0,004 RDA %
C vitamin mg 60 100 %
Provitamin A µg 120 12 %
B12 vitamin µg 0,5 50 %
Koffein mg 32 --

Felhasználási javaslat: Napi egy üdítő elfogyasztása javasolt - két részletben, például reggel és kora délután. Esti fogyasztása csak akkor indokolt, ha az ébrenlét a cél!

A Kineto Plus-t koffein tartalma miatt magasvérnyomásban szenvedőknek, kisgyermekeknek, terhes nőknek, szoptatós anyáknak, cukorbetegeknek és koffeinre érzékenyeknek nem ajánlott. Alkohollal ne keverje! A palackokon fel van tüntetve, hogy magas vérnyomással küzdők, cukorbetegek és koffein érzékenyek számára a fogyasztás nem javasolt, ám ennek ellent mond a saját tapasztalatom (agyvérzés és szívinfarktus után) és hasonló betegségeken átesett emberek tapasztalatai is jó eredményeket mutatnak a fenti problémák esetén is. Kizárólag gyümölcscukrot és szőlőcukrot tartalmaznak, hozzáadott cukrot nem. Ha cukorbetegséggel küzdők saját felelősségükre fogyasztani szeretnék, csak úgy tegyék, hogy beillesztik a cukordiétájukba.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.