FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

ÜZEMANYAGOK A TEST SZÁMÁRA

Testünk jól megtervezett szerkezet. Ha megfelelően adagoljuk neki az üzemanyagot, az életünk végéig különösebb baj nélkül működik. Ellenkező esetben viszont akár komoly gondokat is okozhat.

A táplálkozás az élet alapvető feltétele, biztosítja a szövetek felépítéséhez, a veszteségek pótlásához szükséges anyagokat, az életfunkciók fenntartásához szükséges energiát.

Ahogy nem mindegy, hogy milyen üzemanyaggal járatjuk autónkat, ugyanúgy nem mindegy, hogy milyen "üzemanyaggal", vagyis milyen étellel-itallal \"járatjuk\" testünket.

Egyik ismerősőm nem is olyan régen örvendezve újságolta, hogy olcsóbban jár az autójával, mert az üzemanyaghoz petróleumot kever. Néhány hónap múlva azonban szomorúan mondta el, hogy kocsija tönkrement.

Gépkocsi vásárlásakor használati útmutatót kapunk. Születéskor sajnos nem. A táplálkozástudomány keresi az emberi test ideális \"üzemanyagát\". Azt kutatja, hogy milyen táplálkozás mellett tökéletes az egészségünk és idális a testsúlyunk.

Ha az emésztőrendszerünk befogadta a táplálékot, segít annak lebontásában, emésztésében és felszívódásában. Az így feldolgozott tápanyagokat a véráram juttatja el a különböző szervekhez, amelyek hasznosítják őket. Ezt hívjuk anyagcserének.

Az anyagcsere sebessége több összetevőből áll, ezért nem igazán határozhatjuk meg pontosan, hogy kinél mit jelent a rendszeres táplálkozás. Általában a férfiak anyagcseréje gyorsabb a nőkénél, de ez sem minden esetben helytálló, hiszen vannak nők, akik nehéz fizikai megterhelésnek vannak kitéve, vagy akár a sportolók is kivételek ez alól.

Valóban tudja, mire van a szervezetének naponta szüksége ahhoz, hogy optimálisan működjön?

Az ÁSVÁNYI ANYAGOK szervetlen anyagok, amelyek a szervezetben végbemenő számos létfontosságú folyamat számára jelentőséggel bírnak.

A
MAGNÉZIUM nélkülözhetetlen a fehérje-, zsír- és szénhidrát-anyagcseréhez és az energiaellátáshoz, valamint a csontok és az izmok szilárdításához és ellátásához.

A
KÁLIUM részt vesz a sejtek vízháztartásának szabályozásában, és fontos a fehérjefelépítés és a szénhidráthasznosítás számára is.

A
KALCIUM lényeges szerepet játszik a csontok, a fogak és a kollagén rostok felépítésénél és fenntartásánál.

NYOMELEMEKnek azokat az ásványi anyagokat nevezzük, amelyek létfontosságúak, de a szervezetnek naponta csak nagyon kis mennyiségben - nyomokban - van rájuk szüksége. A szervezetben lévő nyomelemek összmennyisége csupán kb. 10 g.

A
VAS megköti az oxigént a vörösvérsejtekben, egyben néhány enzim alkotórésze. A vérképződéshez és a növekedéshez szükséges.

A
MANGÁN enzimaktiváló anyag, elősegíti a szénhidrát- és a zsíranyagcserét. Szükség van rá a csontok normális fejlődéséhez, előmozdítja a szexuálhormonok termelődését.

A
CINK sok enzim antioxidáns hatású alkotórésze, s egyben enzimaktiváló is. Nélkülözhetetlen a növekedéshez.

A
KRÓM stimulálja a zsírsavfelépítés és a szénhidrát-anyagcsere enzimjeit.

A
SZELÉN egy fontos antioxidáns enzim alkotórésze, amely a vérben és más szövetekben lévő szabad gyökök megfogására "szakosodott".

A
PROTEINEK fehérjevegyületek a 20 ismert aminosavból, amelyek közül nyolcat, az úgynevezett esszenciális aminosavakat, a szervezet nem képes maga előállítani. Szervezetünk energiaközpontjában, a vékonybélben történik a feldolgozásuk, onnan pedig a vér viszi őket a szervezet minden részébe.

A
VITAMINOK létfontosságú, kémiailag nagyon eltérő vegyületek. Szervezetünkben állandóan szükség van rájuk az anyagcsere-folyamatok, felépítő folyamatok és javító mechanizmusok problémamentes lebonyolításához.

Az
A-ELŐVITAMIN (béta-karotin) nem vitamin, de annak előfokozata. Szervezetünk igény esetén saját maga alakítja át A-vitaminná.

A
B1-VITAMIN (tiamin) központi jelentőségű a szénhidrát-anyagcsere, és ezáltal a táplálékból történő energianyerés számára. Elősegíti az izomépítést és a sejtnövekedést.

A
B2-VITAMIN (riboflavin) a bőrt és a szemet látja el a működésükhöz fontos tápanyagokkal, és szabályozza a szénhidrátok, zsírok és az aminosavak teljes anyagcseréjét.

A
B6-VITAMIN (piridoxin) központi szerepet játszik az aminosav-anyagcserében és fehérjék előállításában, fontos az új sejtek, az erős izmok és az egészséges bőr számára.

A
B12-VITAMIN (cianokobalamin) az idegsejtek ellátásáért, valamint egyes aminosavak képzéséért, s ezzel sejtjeink építőelemeinek, új fehérjéknek az alkotásáért felelős.

Az
E-VITAMIN (tokoferol) az izmok és más szövetek képzésében vesz részt. A béta-karotinhoz hasonlóan a sejtek "kapujában" antioxidánsként hat, és hozzájárul a sejtek működőképességéhez.

A
C-VITAMIN (aszkorbinsav) erősíti a szervezet saját ellenállóképességét. Különösen fontos a csontok, porcok, a kötőszövet és a fogak számára. Vízben oldódó antioxidánsként a sejtek vizes közegében megfogja, semlegesíti a szabad gyököket, ezzel védve a sejteket a károsodástól.

A
BALLASZTANYAGOK alapvető jelentőségűek az egészséges emésztés számára, hogy a szervezetből kiválasztódhassanak a keletkező maradék anyagok. Erre legalkalmasabbak a növényi rostos anyagok, amelyeket a WELLSTAR mikroalgatermékei is biológiailag tiszta formában tartalmaznak. A ballasztanyagok fontosságát az emberi szervezet energiaellátására nézve gyakran alábecsülik. Egy dolog azonban világos: Minél tovább maradnak a káros és hulladékanyagok a szervezetben, annál hosszabb ideig terhelik is. A rostos és ballasztanyagokkal való gyors kiválasztás ezért érzékelhetően tehermentesíti az emésztést, és ezzel együtt a vitálanyagok további hasznosítását.

SPIRULINA mikroalga - A természet kincsesládája. A legnagyobb tápanyagválaszték a legkisebb helyen! Számtalan enzim, minden esszenciális amino- és zsírsav, számos fontos vitamin, ásvány és nyomelem - a Spirulina igazi multitehetség! A legjobb Spirulina-minőség tiszta, ásványokban gazdag vízben, napfényben termelődik. A Welstar termékeiben található Spirulina és Chlorella algát ezért pontosan ilyen ideális körülmények között termesztik. A mikroalgákról bővebben > ITT < olvashat.

CHLORELLA mikroalga - Tisztítás a Nap erejével. Tiszta teljesítmény. A Chlorella valószínűleg sajátos sejtstruktúrájának köszönhetően képes a szervezetben megkötni és onnan kivezetni a káros és mérgező anyagokat. A szennymágnes. Ebben különleges szerepet játszik a sporopollein nevű erős hatású anyag, amely a természetben kizárólag a Chlorella algában fordul elő. A növényvilág legnagyobb klorofilltartalma! Ez azt jelenti, hogy a Chlorella minden sejtje naperőmű, amely a fényenergiát fotoszintézis útján átalakítja tápanyagokká. Vitálanyag-koktél: A Chlorella így tisztító funkciója mellett még egész sor más értékes tápanyagot is tartalmaz, amelyek egyébként a Spirulina vitálanyag-kombinációjával kölcsönösen erősítik egymás hatását! A mikroalgákról bővebben > ITT < olvashat.

HAEMATOCOCCUS mikroalga - Az antioxidáns természeti csoda - A természetes asztaxantin
Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik. A szabad gyökök megámadhatják a test sejtjeit. Elsősorban azokat a sejteket veszélyeztetik, amelyek sejtfala különösen érzékeny. Ha a szabad gyököket nem kezelik időbn, komoly betegségeket okozhatnak, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, izületi gyulladás, artrózis vagy a szürke hályog.

Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesítsék és a sejtek károsodását elkerüljék - mielőtt a folyamat egyáltalán megkezdődne - a természet "antioxidáló hadsereget" hozott létre: az antioxidánsokat. A ma legismerebb antioxidánsokhoz az A és a C vitamint, valamint a béta-karotint-t számítjuk. A karotinok csoportjához tartozó asztaxantin - amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek - világszerte egyedülálló szerepet játszik. Egyes kiváló antioxidánsok, mint páldául a C vitamin adott körülmények között - mikor semlegesítik a szabad gyököket - maguk is agresszívan támadni kezdik a sejteket, azaz "prooxidatívvá" válnak. Az asztaxantin-nál ez az átváltozás a különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt.

A természetes asztaxantin:
- 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C viamin
- 550-szer erősebb, mit az E vitamin

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik "prooxidatívvá", így gond nélkül fogyasztható.

Figyelmébe ajánlom legújabb termékünk a Green Gold IMUNE-t, mely teljeskörű védelmet biztosít, mivel többek között Haematococcus Pluvialis algából nyert természetes antaxantint is tartalmaz!!!

Kizárólag arra kell figyelnünk, hogy változatosan, sokféle alapanyagból, különböző elkészítési módokat alkalmazva állítsuk össze táplálékunkat. A helyes, kiegyensúlyozott táplálkozás nem jelenti egyetlen ételnek, élelmiszernek a tilalmát sem, de a vitamin és nyomelem hiányt mindenképpen pótolnunk kell, erre alkalmas készítmények segítségével.

A Green Gold Solar & Lunar & Pur & Mint termékek szabályozzák az emésztést, regenerálják a bélrendszert, megszabadítják a szervezetet a bekerült méreganyagoktól, nehézfémektől, valamint helyreállítják a szervezet savháztartását. A Green Gold Imune pedig ezen felül - mint a legerősebb antioxidáns, biztosítja a sejtvédelmet is. Ezáltal a szervezet immunrendszere felépül, és képes lesz saját maga is védekezni a káros behatások ellen. Ezzel együtt kb. 4000 vitális anyaggal (aminosavakkal, ásványokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, enzimekkel, stb.) látják el testünket, amelyeket az élelmiszereinkből már nem tudunk pótolni, mivel nem tartalmazzák a szükséges mértékben ezeket a létfontosságú elemeket. A Green Gold termékekről bővebben > ITT < olvashat!

A Kineto hosszan tartó, magas energiaszintet biztosító, 100%-ban természetes, doppingmentes, ízletes vitál ital. Sportolóknak és mindenki másnak, akiknek szüksége van fizikai teljesítményének maximumára. Kombinálja a természet legértékesebb energiahordozóinak hatóanyagait! Bővebbet > ITT < olvashat!

A Genio 100% természetes, innovatív agyserkentő, tanulók, szellemi munkát végzők számára. A modern kor emberének, ha szüksége van szellemi teljesítménye és kreativitása maximumára. A Cholin, az agyi működéseket fokozó lecitin-összetevő regenerálja az agyi idegpályákat, a bogyós gyümölcsök pedig rengeteg bioflavonoidot tartalmaznak. Bővebbet > ITT < olvashat!

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen -kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.