FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

SZÍV-ÉS ÉRRENDSZER

A szív és a keringési rendszer együtt alkotja a szív- és érrendszert. A szív pumpaként működik, amikor a vért a test szervei, szövetei és sejtjei irányába pumpálja. A vér juttatja el az oxigént és a tápanyagokat az összes sejthez és szállítja el onnan a széndioxidot és a metabolitokat. A vért a szívből a test többi részébe a verőerek, a verőerecskék és a hajszálerek szállítják. A vér a vénákon keresztül jut vissza a szívbe.

Amilyen csodálatra méltóan kitartó és megbízható szervünk a szív, olyan sérülékeny is, ráadásul végzetes károsodás általában a saját, hasonlóképp kitartó, hosszú éveken át folytatott áldatlan tevékenységünk következtében éri.

A mozgásszegény, stresszes életmód, a helytelen, egyoldalú, túlzottan bőséges és kalóriadús táplálkozás, az egészséget károsító szokások rugalmatlanná, egyenetlenné teszik ereink belső felszínét.

Annak az esélye, hogy repülőgép balesetben halunk meg 0,0005 %. Annak az esélye, hogy autóbalesetben halunk meg 0,7 %.  Annak az esélye, hogy szív-és érrendszeri betegségben halunk meg 47%!

Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek együttesen az összes halálozás több, mint kétharmadáért tehetők felelőssé. Néhány évvel ezelőtt az elhunytak egynegyedével szélütés végzett, 43 százalékukkal pedig ischémiás szívbetegségek, elsősorban szívinfarktus. Évente közel 70 000 ember hal meg szív- és érrendszeri megbetegedésben.

Ischémiás szívbetegség alatt azt értjük, amikor a szívizom nem jut kellő mennyiségű, oxigénben dús vérhez. Ez általában a szívkoszorúerek meszesedésének, vagyis összeszűkülésének, rugalmatlanná válásának következménye. Az ischémiás szívbetegség nem mindig jár azonnali tünetekkel: lehet, hogy eleinte csak fokozott fizikai terhelés esetén okoz kellemetlen, szegycsonttáji fájdalmat, ha okoz egyáltalán - ez az úgynevezett anginás fájdalom, - de sokszor ilyen figyelmeztető jelek sincsenek.

Trombózis: amikor az erek valamilyen oknál fogva hirtelen elzáródnak. Ehhez hozzájárulhat például a fent említett meszesedés, vérrög képződése.

Szívinfarktus: amikor a szív izmai, akár trombózis következtében, huzamosabb időn keresztül nem jutnak oxigénhez, és a szívizom egyes területei elhalnak. Ez végzetes is lehet.

Bár az ischémiás szívbetegség nem mindig vezet infarktushoz, mindenképpen komoly veszélyt jelent. Következtében szívelégtelenség léphet fel, állandósulhat az angina, és mindez, ha hirtelen halálhoz nem is azonnal, de a beteg életminőségének jelentős romlásához mindenképpen vezet.

 
A szív- és érrendszeri betegségek másik, sok áldozatot követelő csoportja az agyérbetegségeké.

Stroke: más néven szélütés, amikor az agy egyes területei a tartós oxigénhiány következtében elhalnak. A stroke az esetek harmadában halálos kimenetelű, az esetek másik harmadában pedig maradandó károsodást okoz, mivel az elhalt területek nem regenerálódnak.

Agyi infarktus: az agyi vérellátás megszűnte, például ha az elmeszesedett agyi erek eltömődésekor (trombózis) az agy szövete nem kap vért. Oka az esetek nyolcvan százalékában a stroke.

Hogyan védekezhetünk?

A kiegyensúlyozott lelkiállapot, a testmozgás és mindenekelőtt az egészséges táplálkozás erősíti szív-és érrendszerünk.

A mikroalgákban található flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve ezzel az érfalak rugalmasságát. Csökkentik a koleszterinszintet és a vérrögképződést, ezáltal védőhatást fejtenek ki trombózis ellen.

A mikroalgákban ugyancsak megtalálható N-3 zsírsavak csökkentik a vér zsírszintjét, mérséklik a vérlemezkék aggregációját, kis mértékben növelik a védo koleszterint (HDL) és értágító hatásúak. Lassítják az érelmeszesedést és csökkentik a vérnyomást.

Az omega 3 zsírsavak rendszeres fogyasztásával jelentős mértékben fokozható a szív- és érrendszer védelme. Hozzájárulnak a védő koleszterin szint növeléséhez, és a káros LDL-koleszterin szint csökkentéséhez a vérben. Ezen túlmenően fokozzák a szervezet ellenálló képességét.

A Green Gold Solar & Lunar & Pur & Mint termékekben található Spirulina mikroalga, ez az ősi tudású élőlény, rendkívül magas Omega-3 zsírsav tartalmával kulcsfontosságú a szív- és érrendszeri betegségek, a magas koleszterin-szint, az érelmeszesedés, az embólia, a vérrögképződés megelőzésében, gyógyításában. A mikroalgákról bővebben > ITT < olvashat. A Spirulina mikroalga Omega-3 zsírsav tartalma még a halak, a halolajak, és a szója Omega-3 zsírsav tartalmánál is jelentősen magasabb! A Green Gold Imune pedig ezen felül - mint a legerősebb antioxidáns, biztosítja a sejtvédelmet is. A Green Gold termékekről bővebben > ITT < olvashat!

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen -kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE <.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.