FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

SZÉPÜLJÖN AZ ALGÁK SEGÍTSÉGÉVEL!

A mikroalgák ásványi anyagok és vitaminok széles palettáját kínálják számunkra, méregtelenítenek, könnyítik emésztésünket, fertőtlenítő hatásúak a bennük lévő krolofillnak köszönhetően, védenek a szabadgyökök ellen, és még számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. Nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is segítenek, hogy bőrünk, hajunk, körmünk egészségesebb és szebb legyen.

Fehérje, aminosav, vitamin tartalmuk által erősítik a kötőszövetet, csökkentik a gyulladást, tisztítják, kisimítják és regenerálják a bőrt.

Anyagcsere és vérkeringés fokozó tulajdonságuk által megakadályozzák a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának elvesztését. Életfontosságú ásványi sói, és nyomelemei elősegítik a hámsejtek megújulását, a kalcium szabályozza a bőr sejtosztódását, a szilícium és a fluor pedig feszesítik a kötőszövetet.

Méregtelenítő, öregedést késleltető, sejtregeneráló, bőrmegújító, hidratáló, feszesítő, fiatalító hatásuk által eredményesen küzdenek a terhességi csíkokkal, a narancsbőrrel, és a zsírpárnák lebontásában is megcsillogtatják tehetségüket.

Ne verje magát felesleges költségekbe olyan krémekkel, melyek csak a bőr felsőbb rétegeiben hatnak, mialatt a mélyebb rétegekben a bőr alulról jövő, célzott tisztitást, hidratálást és táplálást igényel. Száműzze a szépészeti megfontolásai közül a művi beavatkozás vagy kémiai kezelés gondolatát is.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen - kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.