FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

NEHÉZFÉM MÉRGEZÉS

Napjainkban egyre többet hallunk a nehézfémek egészséget károsító hatásáról, de tisztában vagyunk-e vele, hogy mit is jelent mindez?

Tudjuk-e hogyan kerülnek belénk?
Mit is tegyünk, hogy károsító hatásaikat kivédjük?

Azért nevezzük őket nehézfémeknek, mert fajsúlyuk nehezebb, mint társaiké.

Ezek az életünkben mindenhol ott vannak. Alapvetően a szennyezett levegő belélegzésével, az elfogyasztott folyadékok és élelmiszerek által, az ékszerek viselésével, drogokkal, dohányzással, fémekkel való munka által, tengeri- és víziállatok fogyasztásával, az élelmiszeripari adalékanyagok, tartósítószerek és színezőanyagok révén, az elektroszmog által, az élelmiszerek csomagolásából, permetezőszerekből, védőoltásokból, gyógyszerekből, tisztítószerekből, fogászati anyagokból, a kipufogógázból, kozmetikai termékekből, festő- és lakkozó műhelyekből kerülnek belénk. Ezen kívül magzati korban az ember a méhlepényen keresztül, csecsemőként pedig szoptatáskor nehézfémeket vesz át az édesanyja szervezetéből.

Életünk során megannyi nehézfém raktározódik el a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak. Ha a vérben lennének, a szervezet gyorsan mérgezné saját magát, így vérvétellel ezt nem lehet kimutatni. A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. Nagyobb kárt okoznak, mint gondolnánk.

Mára kiderült, hogy a gombafertőzéseket is nagyrészt a nehézfémmérgezés okozza. A testünkbe jutó szervetlen fémek maguktól ugyanis nem tudnak kiürülni, ezért a szervezetünk próbálja megkötni, és szerves anyaggá alakítani őket. Ehhez a gombákat hívja segítségül, amelyek elszaporodnak bennünk, hogy megkössék a fémeket. Ha a gombákat gyógyszerekkel kezeljük, és visszaszorítjuk őket a bélrendszerből, akkor lehetőséget teremtünk arra, hogy felszabaduljanak a megkötött fémek. És beindul az ördögi kör: egy idő múlva újra elszaporodnak a gombák, hogy megkössék a fémeket, aminek a következményeképpen tönkremegy a bélflóra.

Ha a belek, a máj és a vesék nem képesek már megszabadítani a szervezetet az anyagcsere maradékaitól, a szervezet a légutakon és/vagy a bőrön át próbálkozik a méregtelenítéssel.

Ennek jele a bőrviszketés és az ekcéma minden fajtája (a herpesz is), a légutakban pedig az asztma , szénanátha és az arcüreggyulladás, hajhullás, emésztési zavar és még sorolhatnám. Az "allergiák" azonban kerülő utakon, álcázva is támadhatnak a következő tünetek formájában: migrén , szédülés , a látóképesség csökkenése és általános, ólmos fáradtság.

A nehézfémek beépülnek a test szöveteibe szinte bárhol a szervezetben, de legnagyobb előfordulásuk a májban, szívben és a vesében található meg. Egy-egy nehézfém, káros láncreakciókat indíthat el, ha nem végzünk nehézfém méregtelenítést, mely millió szabad gyököt táplál. Ha a nehézfémek találkoznak a szabad gyökökkel a szervezetben, az egyenesen pusztító hatású lehet az emberi szervezetben.

Nehéz fémekkel párosulva a szabad gyökök újabb millió szabad gyököket hoz létre és ez a lánc reakció addig folytatódik, amíg a nehézfémek ki nem ürülnek a szervezetből méregtelenítés útján. Miután a szervezet megtelik szabad gyökökkel és nem lesz több hely számukra, mert minden helyet elfoglalnak, megsérül a DNS és rákos sejtek képződnek.

Mit tegyünk, ha nehézfém terhelést meg akarjuk szüntetni a szervezetünkben?

Az előzőekben olvashattak arról milyen problémákat okozhat a lerakódott nehézfém az egészségünkben, most talán bővebben arról, mit is tehetünk.

Mivel a leggyakoribb forrás a szánkban lévő amalgám vagy palládium, ezért elsődlegesen ezektől érdemes hozzáértő fogorvos segítségével megszabadulni. Fontos, hogy a csere alatt már ne juttassunk nagyobb mennyiséget a szervezetünkbe.

Mindenképpen szükség van a kivezetésre, illetve a szervezet méregtelenítésére, melynek időtartama általában 3-6 hónap. Ez alatt nemcsak a táplálék kiegészítők rendszeres szedése, hanem a táplálkozás átalakítása is fontos. A szervezetben lévő lerakódások, évek, évtizedek alatt történtek, ezek felszabadításához és eltávolításához is időre van szükség. Ezt legegyszerűbben gyógynövényekkel és biológiailag aktív anyagokkal tehetjük meg.

A Chlorella mikroalga elősegíti a teljes emésztő rendszer, a máj, az epe, a vastagbél, a nyirokrendszer, a légző szerveink, a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték, könny és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy a régóta elraktározott zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldja és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerű méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel képtelenség lenne megszabadulni.

Egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően mágnesként vonzza magához a szervezetben korábban bárhol (szervekben, ízületekben, kötőszövetekben) lerakódott nehézfém- illetve vegyi anyag maradványokat, és ki is vezeti őket onnan. Erre a bámulatos teljesítményre egyetlen más természetes, vagy akár mesterséges anyag sem képes! Az algákról bővebben > ITT < olvashat.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.