FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

MOZGÁSSZEGÉNY ÉLETMÓD

A mozgásszegény életmód döntően a városi és értelmiségi emberre jellemző, és érinti ma a fiatalok széles tömegét. A 21. század embere életének nagy részét irodákban ülve vagy képernyők előtt görnyedve tölti, és autón közlekedik. Önmagában a kétkezi munka azonban nem véd a mozgáshiánytól, főleg ha egy bizonyos testhelyzetben ugyanazt a mozgást végzi valaki és stressz alatt.

Magyarországon a testmozgás hiánya csaknem tragikus mértékű:
.  A fiatalok - 14éven felüliek mindössze 43%-ka végez valamilyen rendszeres mozgást.
. A felnőtt lakosság - 18-64 éves kor közöttiek - férfiak mindössze 21%-ka, nők 13% végez rendszeres testmozgást. Ezek az arányok az életkor előrehaladtával tovább romlanak.
. Legkisebb arányban az aktív keresők mozognak, kétharmaduk semmiféle tudatos mozgástevékenységet nem folytat. 10 felnőtt emberből 6 sem hét közben, sem hétvégén nem mozog.

A rendszeres fizikai tevékenység, - a mozgás a mozgásért - ugyanúgy szükséges része az életnek, mint az alvás vagy az evés. Ahogyan percenként 14-16-szor kell levegőt vennünk, ha élni akarunk, ugyanúgy a szervezetünk minimum mozgásigénye napi másfél óra intenzív gyaloglásban adható meg. Ez kiváltható dinamikusabb, rövidebb ideig végzett mozgásformákkal, mint napi fél óra úszás, kerékpározás vagy futás.

A rendszeres, dinamikus testmozgás nélkülözhetetlen az egész szervezet, de különösen is a szív és izomzat jó hatásfokú működéséhez, a jó terhelhetőséghez és állóképességhez. Kedvezően hat az életminőségre, szinte nincs olyan betegség, melynek a megelőzésében és/vagy kezelésében jótékony hatású ne lenne. Közrejátszik a lelki közérzet alakításában is.
A mozgáshiány betegségek sorához vezet:
.  Jelentősen növeli a szív-érrendszeri betegségek és a magas vérnyomás rizikóját,
.  lelassítja az anyagcserét, emelkedik a testsúly és a koleszterin szint.
.  A következményes elhízás komplex anyagcserezavara beindítja a 2-es típusú diabéteszt.
.  A mozgáshiány az egyik kóroki tényezője pl.: a csontritkulásnak, és az időskori renyhe bélműködésnek is.
.  A stressz okozta károkat is fokozza. A rendszeres kondicionáló torna a stressz ellensúlyozásának és levezetésének legjobb és természetes módja.

Rendszeres kondicionáló gyakorlatok, napi legalább kétszer 15 perc dinamikus mozgás-a-mozgásért, - szobakerékpár, aerobik, vagy kocogás, - mindezeket a bajokat megelőzi vagy visszafordítja.
- E nélkül nem várható gyógyulás szívinfarktus után, de a magasvérnyomás és a cukorbetegség kezelésében is nélkülözhetetlen.
- A célzott torna pedig a mozgásszervi betegségek karbantartásához szükséges. Összehasonlíthatatlanul többet ér a marokszámra szedett reuma elleni tablettáknál.
- Segít a súlycsökkentésben is, bár közel sem annyira, mint ahogyan azt az emberek szeretnék. Két kilométernyi futás csak annyi energiát éget el, amennyi egy szelet tortában van.

Sokan mondják kifogásképpen, hogy kondicionáló tornára aztán már végképpen nincs idejük. Mindannyiunknak arra van időnk, amit fontosnak tartunk és ezért szakítunk rá. Ha valaki ilyesmit kezd mondani, meg szoktam kérdezni, ugyan már szokott-e hálóingben elmenni hazulról, mert nincs ideje felöltözni? Még a legelfoglaltabb ember is naponta sok-sok percet tölt el a saját teste táplálásával, ápolásával, hiszen fürdik, mosdik, fogat mos, eszik, öltözködik, már ne mondjam: szükségét végzi stb. Legalább 10-15 perc tornát is ezek közé kell iktatni. Nyugodtan mozoghatunk akár az evés, akár az alvás rovására.

Arról nem is beszélve, hogy a Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját személyi edzőnk révén - ingyenesen -kaphassunk egy személyreszabott, otthon végezhető edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE <.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A rendszeres sport feszesebbé teszi a bőrt. Ha szeretne a narancsbőrtől megszabadulni, végezzen kifejezetten zsírégető, aerob tevékenységet és ügyeljen a megfelelő, zsírégető pulzusszámra. A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját személyi edzőnk révén - ingyenesen -kaphassunk egy személyreszabott, otthon végezhető edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE <.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.