FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

AZ ÖRDÖGI KÖR: JOJÓ EFFEKTUS

Ki ne ismerné, a fogyókúrázok körében jól ismert jojó-effektust. Jól tudjuk, hogy a kínkeservesen leadott kilók könnyen vissza is térhetnek - ha hagyjuk - de akár többel is betudhatjuk!

Ne jojózzunk!

De miről is van pontosan szó? A szakértők jojó-effektusnak vagy jojó-szindrómának nevezik azt a jelenséget, mikor a diéta abbahagyását követően a fogyókúrázó korábbi életmódjához visszatérve több súlyt szed vissza, mint amennyit leadott magáról. Ez a folyamat többször ismétlődve az eredetileg leadni szándékozott súlyfelesleg többszörösét eredményezheti.

Milyen esetben fordulhat elő?

Szinte nincs olyan ember, aki ne a könnyebbik utat szeretné választani, és ez nincs másképp a fogyókúra esetében sem. Általában mindenki elsőnek a gyors, de annál egészségtelenebb módszert választja a kilók ellen. Pedig szinte minden túlsúlyos ember tisztába van a következményekkel, a jól ismert jojó-effektussal. A leadott kilók amilyen gyorsan mentek, ugyanolyan gyorsan jönnek vissza, ha nem megfelelően fogyókúrázunk.

De ez miből is áll össze?

Ha be tudjuk iktatni a hétköznapjainkba a legalább hetente háromszor hatvan perces könnyű intenzitású edzést, nem kell majd számlálgatnunk a kalóriákat, vagy sanyargatnunk magunkat mindenféle hiányos étrenddel és szegényes táplálkozással. Arról nem is beszélve, hogy a koplalással és önmegtartóztatással kínkeservesen leadott kilók rohamszerűen szaporodnak fel újra, gyakran sajnos "kamatostul", amint véget ér a koplalás. Ha tehát kizsákmányoljuk a szervezetünket a minimál-kalóriás étrendekkel, a jojó-effektust sem kerülhetjük el.

Hogyan védhetjük ki?

Nem lehet elégszer elmondani, hogy az egészséges és kiegyensúlyozott fogyás alapja nem más, mint a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás. Megfelelő mozgással és táplálékkal igaz lassabb, de biztosabb eredményt érhetünk el. Ugyanakkor jól tudom, hogy egészségesebb életvitel mellett is vissza lehet esni, de már kevesebb az esély arra, hogy robbanásszerűen rakodjanak le a kilók. Ezzel szemben a mozgással könnyedén leadott kilók ritkábban vándorolnak vissza, és bőrünket sem viseli annyira meg, mint a koplalás.

Igen ám, de milyen mozgást ajánlatos végezni ahhoz, hogy hatékony legyen a fogyásunk? A zsírégető edzés alapja a hosszú időn keresztül - minimum hatvan percen át - tartó könnyű vagy közepes intenzitású aerob tréning, amely lehet gyalogolás, kocogás, kerékpározás, fitnesztermi edzés kardiogépeken, spinning, esetleg aerobikozás. Fontos, hogy a mozgás során ellenőrizzük a pulzusunkat a nyaki ütőér kitapintásával, vagy speciális pulzusmérő óra viselésével.

A hatékony zsírégető edzés pulzustartományát mindenki kiszámolhatja magának:
(220-életkor) X 0,65 = pulzuszóna alsó határa (220-életkor) X 0,75 = pulzuszóna felső határa. Az ilyen pulzustartományban végzett edzéssel óránként 500-600 kalóriát is ledolgozhatunk, amelynek nagy része garantáltan a zsírraktárainkból származik.

A jojo effektus hatása a szervezetre

A hirtelen jött fogyás-hízás megterheli a szervezetet, látványos jelei lesznek a testen. Legjobb példa a problémára a narancsbőr. Sajnos a jojo diéta káros hatását, a bőrünk is megsínyli, amit később különböző anticellulit (narancsbőr) elleni krémekkel igyekszünk helyreállítani, több- kevesebb sikerrel. Rendszeres mozgással, váltózuhannyal, méregtelenítő étrenddel ez az esztétikai probléma kiválóan megelőzhető, és kezelhető.

A gondot azonban legfőképp nem az esztétikai problémák jelentik. A szervezetünk a különböző méreganyagokat ugyanis a zsírszövetben raktározza. Ha a fogyókúra nem párosul megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztással és méregtelenítéssel, illetve lúgosítással, és kevéske tornával, akkor a felszabaduló méreganyagok és szerves savak egészségünkre is káros hatást gyakorolnak.

A Chlorella mikroalga elősegíti a teljes emésztő rendszer, a máj, az epe, a vastagbél, a nyirokrendszer, a légző szerveink, a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték, könny és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy a régóta elraktározott zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldja és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerű méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel képtelenség lenne megszabadulni.

Egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően mágnesként vonzza magához a szervezetben korábban bárhol (szervekben, ízületekben, kötőszövetekben) lerakódott nehézfém- illetve vegyi anyag maradványokat, és ki is vezeti őket onnan. Erre a bámulatos teljesítményre egyetlen más természetes, vagy akár mesterséges anyag sem képes! Az algákról bővebben > ITT < olvashat.

A mikroalgák a Green Gold Solar & Lunar & Pur & Mint fő alkotói, lúgosító kémhatású táplálék, ezért rövid idő alatt helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Ezáltal elkezdi felszámolni a kellemetlen tüneteket. A Green Gold Imune pedig ezen felül - mint a legerősebb antioxidáns, biztosítja a sejtvédelmet is. A természet egyik vitális anyagaiban legtelítettebb szuperélelmiszerei és kiváló megoldást nyújtanak méregtelenítésre, lúgosításra valamint a szervezet vitalizálásra. A Green Gold termékekről bővebben > ITT < olvashat!

Lejárt az önkínzó diéták kora!

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A rendszeres sport feszesebbé teszi a bőrt. Ha szeretne a narancsbőrtől megszabadulni, végezzen kifejezetten zsírégető, aerob tevékenységet és ügyeljen a megfelelő, zsírégető pulzusszámra. A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját személyi edzőnk révén - ingyenesen -kaphassunk egy személyreszabott, otthon végezhető edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.