FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

TÖREKEDJEN IGAZI GAZDAGSÁGRA! - HASZNÁLJA A VONZÁS TÖRVÉNYÉT!

"Minél többet használod a benned rejlő erőt, annál több lesz belőle."
Rhonda Byrne: A Titok

A Titok című könyv és film világszerte nagy hatást gyakorolt az emberekre. Sokaknál működik is a nagy változás, életük új mederbe került, álmaik sorra valósulnak meg, de azért akadnak olyanok is, akik csak legyintenek, mert a kezdeti lelkesedést, a határozott vágyakat, célkitűzéseket hamar felváltotta az elkedvtelenedés, a csüggedés.

Tapasztalatból tudom, hogy a legnagyobb kihívás ezen az Úton a bizonytalanság, a régi megszokások és félelmek, melyek mélyen, tudat alatt dolgoznak, gátolnak bennünket. Ha ezeken sikerül változtatni, megtörténik az áttörés, és a "Titok" azonnal működésbe lép.

Mindnyájan a nyugodt, érdekes, teljes életre vágyunk. Otthonunkkal, munkánkkal legyünk elégedettek, szívesen ébredjünk naponta, telve energiával. Hogy kiegyensúlyozottak legyünk, megfelelő barátokra is szükségünk van. Családtagjainkkal, szomszédainkkal, munkatársainkkal legyen jó kapcsolatunk, ha szükséges, megbízhassunk egymásban. Életünk kölcsönhatások hálózata: a levegőtől kezdve a magas szintű technikai vívmányokig minden hatással van életünkre.

Mindenhez közünk van
Ha emelkedik az olaj ára, ha több lakást építenek a kerületünkben, az életünk valamilyen mértékben megváltozik. Ezért céljainkat úgy kell megválasztani, hogy az része legyen a kozmikus rendnek, a mi bőségünk ne legyen mások kárára. Ezért tanítja minden vallás és nagy tanító, hogy közösen kérjünk, közösen fogalmazzuk meg, mit szeretnénk. Akkor is, ha az egyéni cél, a többiek segítenek tisztázni, pontosítani, a saját érdekünket, nem esünk nagyravágyásunk csapdájába.

Többnyire így vagyunk gyermekünk vágyaival is. Ha a család szempontjából igazságosnak, helyesnek tartjuk a gyerek igényét, előbb-utóbb teljesítjük közös összefogással. Egyedülálló szülő esetleg nem tud megvenni egy számítógépet a gyereknek, de ha a nagyszülők, rokonok is beletesznek, összehangolják az ajándékozást, nem lesz tele a lakás használhatatlan kacattal, csak egy ajándék lesz, ámde azzal minden nap foglalkozik a gyermek.


A cél kitűzése
Törekedjen igazi gazdagságra! Békére, kiegyensúlyozottságra, bőségre. Anyagi bőségre is. A cél nem az, hogy gazdagok legyünk, hanem az, hogy egyre gazdagabbak. Folyamatosan fejlődjünk. Ezért viszont tegyünk meg mindent, ami lehetséges. A legkisebből is lehet félretenni, és lehet gazdaságosan adakozni.

Változás
Ne féljünk változtatni szokásainkon. Mégpedig legelőször is gondolatainkban, fejünkben történjen változás. Képzeljük magunkat jól kereső, munkáját pontosan, precízen végző embernek, akiben mindenki megbízik, aki nem várat magára, nem késik el, sőt a közös cél érdekében képes megelőzni a többieket, és nem zsörtölődik, ha neki kell várakozni. Mi is ilyen munkatársra vágyunk és természetesen a többiek is. Gondolataink fogják irányítani cselekedetünket, és annak megfelelően érzünk új energiákat magunkban, hogy mit tűztünk ki célul. Formálja és alakítsa gondolatait!

Energiabomba
Ez az energiabomba a mi agyunkban van. A világegyetem minden rezdülése hat az agyunkra, és ha következetesen foglalkozunk kitűzött célunkkal, megfelelő időben elképzelhetetlen energiák sűrűsödnek bennünk, olyan felismeréseket kapunk, amire hétköznapi állapotban nem gondoltunk. Érzékszerveinkkel ennek csak parányi részét észleljük, de ott van életünk végéig, rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e kiaknázni. Egy város elektromos hálózatába beépíthetünk egy 25 wattos körtét is, de egy teret bevilágító fényszórót is, sőt, annál is többet. Hány embernek akar fényt vinni az életébe a terveivel? Annyian fognak segíteni Önnek is célja elérésében, hiszen az nekik is érdekük. A rezgések szünet nélkül bombáznak minket, de csak annyit fogunk fel belőlük, amennyire ráhangolódtunk.

Bőségcsatorna
Hangolódjon rá a bőségcsatornára. Teremtse meg képzeletben mindazt, amit elérni szeretne. Ámde ne csak úgy, mint holmi ködös vágyat, hanem pontosan kidolgozva minden részletét. Ebben segíthetnek a társai is, de leírhatja, lerajzolhatja, maradandóan szeme elé függesztheti a célját. Akkor kiderülhet, mit kellene javítani rajta, miért nem állja meg a helyét kozmikus megvilágításban, változtat, javít a törvényszerűségek szerint. Közben megfogalmazódnak Önben a módszerek, hogyan tudná megvalósítani kézzelfoghatóan. Ha pedig Ön teremtette meg, nem lesz ideje rosszindulatú pletykákkal foglalkozni, lassan minden ártalmas gondolatot eltűntet szívéből a tettvágy.

Gondolat-nagytakarítás
Gyerekkorunk óta hordozunk agyunkban negatív beidegződéseket. Figyeljük meg, amikor jelentkeznek, és meditációra fordított időnkben takarítsuk ki elménkből, ám helyettük építsünk be pozitív, energiadús gondolatokat. Ezáltal saját elménk barátaivá válunk, hiszen elménk tiszta, világos, átlátszó lesz. Ha eltüntettük a félelmeinket, bátran hozzákezdhetünk a jólét programozásához. Ettől kezdve kerüljük az olyan gondolatokat, mint: nem tudom, nem értem, hülye vagyok hozzá, tiszta ideg vagyok (még gyerekek is megtanulták ezt a felnőttektől, holott labdázás, szánkózás közben nem is idegesek). Gondolatainkkal folyamatosan programozzuk agyunkat, kár lenne rossz programokkal foglalni a helyet.


Boldogság
"Életcélom maga az élet." A nyugati kultúrákban az emberek sikeréhesek, csodás otthonra, jövedelmező üzletre, csillogásra vágynak. A kutatók azonban bebizonyították, hogy a külső anyagi javak nem biztosítják azt, amire valójában vágyunk: a boldogságot hajszoljuk, a felszíni értékeket, mert úgy hisszük, hogy általuk megvásárolhatjuk szívünk boldogságát, pedig épp fordítva működik. Előbb a belső örömöt és harmóniát kell megteremtenünk, és ha ez sikerül, a külső javak maguktól ránk találnak.

Az elérni vágyott boldogság alapja az is, hogy ne legyen bennünk harag senki iránt. Ha haragszik, olyan rezgéseket bocsát ki, amelyek távol tartják Öntől a boldogságot. Ha szélnek ereszti a haragját, nagyvonalúan tudja honorálni azokat, akik valamilyen szolgálatot tesznek Önnek, és meglátja, milyen sokan segítenek céljai elérésében. Apropó: Ön kinek segített ma?

Harmonet.hu - Dobosy Ildikó
cikke nyomán

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.