FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

A fiatalság elixírjei: hyaluronsav és a kollagén

A kollagén és a hyaluronsav nem csak kozmetikai hatóanyag, mégha manapság anti-aging csodaszerekként tartják is számon őket.

A hyaluronsav (hialuronsav, HA) felelős a szövetek rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. Olyan fehérje építő elem (glikozaminoglikán, poliszacharid), amely természetesen is megtalálható az emberi szervezetben (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom). A szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, valamint tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítva az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát.

Szervezetünk hyaluronsav tartalma folyamatosan csökken, mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, majd termelődése a húszas életévekben lassulni kezd. A bőr vízmegkötő képessége a 30-as évek után rohamosan csökken, az 50. és 60. életkorra szinte teljesen le is állhat, ami által a vízhiányban szenvedő kötőszövet vitamin és tápanyagellátása csökken, és fokozódik a szabadgyök képződés. Az öregedés látványosan beindul, a bőr ráncosodni kezd, feszessége csökken, az ízületek fájdalmassá válnak, az izomfelépítés lelassul,...

Testünk hyaluronsav tartalmának csökkenése az egyik legjelentősebb ok a ráncok kialakulásáért, ezért az öregedés elleni harc egyik fő eszköze a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

A kollagén a testünket megszilárdító, összetartó rostanyag, természetes protein, amely erőt és rugalmasságot kölcsönöz testünk szöveteinek és sejtjeinek.

Bőrünk 75 %-a kollagénből áll, emellett az inak, kötőszövetek, ízületek, izmok, porcok, a haj, és létfontosságú szervek, és a tesfolyadékok természetes összetevője is.

Szervezetünk kollagén termelése az életkorral egyre csökken, 25 éves kortól testünk évente körülbelül 1%-ot veszít a benne lévő kollagénből. 35 éves kor után pedig gyakorlatilag leáll a termelés, kialakulnak ez első ráncok. A bőr elveszíti a fiatalságra jellemző ragyogását. Hamarosan kialakulnak a barázdák, ráncok és a sötét foltok. A bőr kiszárad, a haj meggyengül és elveszti fényét, nehezünkre esnek a mindennapi tevékenységek, a sport, és az izületi fájdalmak is egyre intenzívebbeké válhatnak.
25 éves kortól kezdve testünk évente körülbelül 1%-ot veszít a benne lévő kollagénből. 35 éves kor után gyakorlatilag leáll a termelés, kialakulnak ez első ráncok. A bőr elveszíti a fiatalságra jellemző ragyogását. Hamarosan kialakulnak a barázdák, ráncok és a sötét foltok. A bőr kiszárad, a haj meggyengül és elveszti fényét.

A Wellstar arcápoló és alakformáló termékei által már otthonában is gondoskodhat szervezete hyaluronsav és kollagén szintjének megőrzéséről, illetve a hiány pótlásáról.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen - kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.