FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

EMS TECHNOLÓGIA

A BYAS Face Lifter és a BYAS Body Lifter, a Wellstar egyedülálló és forradalmi technológiai világszabadalmú készülékei többek között az EMS technológiát használják az izmok, kötőszövetek regenerálódására, fejlődésére, újraépítésére, ezáltal pedig a bőr feszesítésére, a narancsbőr eltüntetésére.

Az EMS technológia (electro muscle stimulation más néven elektromos izomstimuláció) közvetlen az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, aminek hatására az izmok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mint mikor mozgunk, sportolunk.

Az EMS technológia révén nem csupán a felszíni izomzatot, hanem a mélyizomzatot is lehet stimulálni, ebből adódóan a hatékonysága messze túlszárnyalja a mechanikus munkán alapuló edzésformákat.

Az izmok stimulációja a múltból már ismert, mégis a jövőbe mutató technológia, mivel Luigi Galvani 1791. évi kísérlete óta egyre több kutatói vizsgálat, orvosi és sporteredmény bizonyítja a hatékonyságát.

A Galway Egyetemen végzett klinikai tesztek bebizonyították, hogy: "Az elektromos izomstimuláció (EMS) az arcizmok volumenét átlagosan 18,6 százalékkal növelte. A résztvevők 90 százaléka megerősítette, hogy arcbőrét feszesebbnek és erősebbnek érzi. A jobb vérellátás következtében az arcbőr bizonyítottan tisztább és ragyogóbb". Michael Hennessy, M.D., a Neurológiai Osztály vezetője, Galway Egyetemi Kórház.  

Az izomstimulálás elismert terápiás módszer, a gyógyászatban, főként a rehabilitációban már régóta alkalmazzák, ám hosszú ideig a hétköznapi ember számára elérhetetlen volt ez a technológia. A Wellstar készülékei által az EMS technológiát már otthonában is egyszerűen alkalmazhatja.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen - kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.