FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

EMÉSZTÉSI ZAVAROK
SZÉKREKEDÉS - HASMENÉS - PUFFADÁS...

Hasfájás, székrekedés, hasmenés, gázképződés, puffadás, telítettség- és diszkomfortérzet - ilyen emésztési zavarok életkortól, nemtől és egészségi állapottól függetlenül mindenkinél előfordulhat kisebb-nagyobb időközönként. E panaszok ugyan komoly betegségek tünetei is lehetnek, ha hosszabb ideig fennállnak, az esetek többségében azonban ártalmatlanok, nem szervi eltérés okozza őket, viszonylag enyhék és jól kezelhetők. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az elhúzódó emésztési panaszokka feltétlenül orvoshoz kell fordulni!

Mi okozza őket?

Sokszor az okozza az emésztési problémákat, hogy helytelenül étkezünk: túl zsírosat, túl fűszereset, túl sokat és túl gyorsan eszünk. Ugyanígy nem tesz jót az emésztésünknek a túlzásba vitt kávé- és alkoholfogyasztás. Gyógyszerek mellékhatásaként is jelentkezhetnek hastáji zavarok: a nem szteroid gyulladásgátlók károsíthatják a gyomor és a belek nyálkahártyáját; az antibiotikumok a jótékony hatású baktériumokat is elpusztítják, emiatt csökken a bélflóra védekezőképessége ; a daganatos betegségek kezelésében alkalmazott kemoterápiás szerek hányingert, hányást, a vas pótlására szolgáló készítmények székrekedést okozhatnak.

Folyadékszegény étkezés.

A normál széklet 75-80%-a víz. Ha kevesebb folyadékot iszik mint amennyire a szervezetének szüksége van, akkor kevesebb vizet is ürít, tehát nem csupán a vizelet mennyisége lesz kevesebb a normálisnál hanem a széklet víztartalma is. Így a széklet besűrűsödik, megkeményedik a bélben, ezzel megnehezíti a székelést, és egyéb problémákat okozhat.

Testmozgás hiánya.

A mozgás fokozza a bélmozgásokat, melyeknek célja a béltartalom (széklet) továbbítása. Napjainkban fizikai munkát kevesen végeznek, az ülőfoglalkozások az általánosak, amelyek nem fokozzák, inkább csökkentik a bél mozgását, így lassítván a béltartalom továbbhaladását és elősegítve a székrekedés kialakulását.

Pszichés ok

Előfordul, hogy a probléma nem vezethető vissza a fenti okokra vagy szervi eltérésre. Ilyenkor pszichés ok: stressz, szorongás állhat a hátterében. Mindez egy-egy esetben - például ha egy stresszes helyzetben: vizsga, állásinterjú miatt alakul ki hasmenés, székrekedés vagy görcsös hasfájás - nem tekinthető kórosnak, legtöbbször szerencsére könnyen megszüntethetők.

A Green Gold Solar & Lunar & Pur & Mint termékek szabályozzák az emésztést, regenerálják a bélrendszert, megszabadítják a szervezetet a bekerült méreganyagoktól, nehézfémektől, valamint helyreállítják a szervezet savháztartását. Ezáltal a szervezet immunrendszere felépül, és képes lesz saját maga is védekezni a káros behatások ellen. A Green Gold Imune pedig ezen felül - mint a legerősebb antioxidáns, biztosítja a sejtvédelmet is. Ezzel együtt kb. 4000 vitális anyaggal (aminosavakkal, ásványokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, enzimekkel, stb.) látják el testünket, amelyeket az élelmiszereinkből már nem tudunk pótolni, mivel nem tartalmazzák a szükséges mértékben ezeket a létfontosságú elemeket. A Green Gold termékekről bővebben > ITT < olvashat!

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.