FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

DIOXIN MÉRGEZÉS

A dioxin halálosan mérgező vegyület. Talán még emlékszik rá, hogy pár évvel ez előtt Viktor Juscsenkó elnököt megetették vele és éppen csak túlélte. A két kép közül az első 2002 márciusában, a második 2004 decemberében készült.


A dioxintól elég gyorsan öregszik az ember. Ez a molekula a legveszélyesebb ismert ipari méreg, mivel minden élő szervezetet rongál, méghozzá lassú, alattomos módon.

A mai hírek szerint pedig kapható a hentesnél is. A dioxin támadja az immunrendszert, rákkeltő, génkárosító hatású, mutációkat hoz létre, amely torzszülöttek világrahozatalát eredményezi. További veszélye, hogy a szervezetbe bekerülve, a szervezet a méreg lebontása érdekében olyan enzimtermelő folyamatokat indít be, amely a méreg lebontása mellett az élethez elengedhetetlenül fontos is lebont.

Mi a dioxin, hogy kerül a tányérunkba?
A dioxin mindenhol megtalálható, jelen van a levegőben, a talajban, a vizekben és a tápláléklánc minden tagjában. A disznóban is. A műtrágyázás és a vegyipar térhódításával igen nagymértékben megnőtt a mennyisége. A Föld dioxinszennyeződése exponenciálisan növekszik a múlt század eleje óta. Történik mindez annak ellenére, hogy erősen mérgező voltát felismerve az államok korlátozzák a használatát.

Hogyan védekezhetünk ellene?
A vegyület azonban rendkívül lassan bomlik, nem könnyű tőle megszabadulni. Felezési ideje a levegőben mintegy 9 nap, de vízben márt több mint 5, talajban több mint 10 év, s az emberi szervezetben is több mint 7 év.
A védekezés ennek megfelelően csak akkor lesz hatékony, ha minden nap tudatosan eltávolítjuk a szervezetből a tudatlanul bevitt dioxint és más szennyező anyagokat. A méregtelenítés legyen olyan szokásunk, mint a desszert a főétel végén.

A Chlorella mikroalga elősegíti a teljes emésztő rendszer, a máj, az epe, a vastagbél, a nyirokrendszer, a légző szerveink, a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték, könny és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy a régóta elraktározott zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldja és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerű méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel képtelenség lenne megszabadulni.

Egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően mágnesként vonzza magához a szervezetben korábban bárhol (szervekben, ízületekben, kötőszövetekben) lerakódott nehézfém- illetve vegyi anyag maradványokat, és ki is vezeti őket onnan. Erre a bámulatos teljesítményre egyetlen más természetes, vagy akár mesterséges anyag sem képes! Az algákról bővebben > ITT < olvashat.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.