FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

CSINÁLJA MOST!

Sokat gondolkodtam azon, hogy mi az oka annak, hogy az emberek többsége egyszerűen nem képes előrehaladni az életben. Bármit is csinálnak, nem haladnak semerre sem, míg végül feladják az álmaikat, és elvegyülnek a szürke sikertelen emberek között. Innentől csak lefele vezet az út, hiszen ezentúl félig keserűen, félig irigykedve fogják kritizálni a náluk sikeresebb embereket, a lehető legtöbb hibát keresve bennük.

Úgy gondolom, hogy két lehetőségünk van az életben. Az egyik lehetőség az, hogy úgy élünk, ahogyan azt elképzeltük gyermekkorunkban, legvadabb álmainkat is megvalósítva, a másik pedig az, hogy passzívan halogatjuk az önmegvalósítást és megkeseredett boldogtalan emberként fejezzük be az életünket. A választás a mi felelősségünk.

A probléma gyökere abban rejlik, hogy az emberek alapvetően nehezen szánják rá magukat, hogy új, erőfeszítést igénylő dolgokba vágjanak bele. Elrettenti őket az a rengeteg munka és időbefektetés ami ahhoz kell, hogy boldogan és elégedetten nézhessen önmagukkal szembe, bármikor amikor tükörbe néznek.  Miért van az, hogy az emberek többsége csak szájhősködik ahelyett, hogy meg is valósítanák azt amiről lépten-nyomon dicsekednek másoknak. Mindenkinek vannak nagyra törő álmai, elképzelései az élettel kapcsolatban, ám csak nagyon kevesen érik el mindazokat a dolgokat amiket szeretnének. Ennek részben a lustaság, részben pedig az alulmotiváltság az oka. 

"Az emberek gyakran azt mondják, hogy a motiváció nem tart túl sokáig. Nos, a fürdés sem - épp ezért javasoljuk naponta." - mondta Zig Ziglar, a világhírű motivációs szónok.

Valóban, napjainkat gyakorta áthatja az unalom, a fásultság, rosszabb esetben a kétségbeesés és a kilátástalanság. A legtöbbször nincs okunk a pesszimizmusra, mi mégis magunk alatt vagyunk, hiszen mennyivel kényelmesebb a környezetünket, a körülményeket vagy a sorsunkat hibáztatni mindenért.

"Nincs öregebb annál, mint akiben kihunyt a lelkesedés lángja."

Aztán néha történik velünk valami. Belefutunk egy nagyszerű könyvbe, látunk egy jó filmet, meghallgatunk egy fantasztikus albumot, vagy elmegyünk egy tanfolyamra, ami a személyiségünk fejlesztésében kínál a számunkra nagyszerű lehetőségeket. És akkor mindent olyan egyszerűnek látunk, lelkesek vagyunk és tettre készek. Ilyenkor úgy érezzük, semmi sem állíthat meg bennünket abban, hogy végre tegyünk is valamit az életünkért. Ilyenkor fel vagyunk dobva, és azt mondjuk: Bármi történjék is, én mindenképpen...

  • lefogyok
  • bejutok az egyetemre
  • találok egy megfelelő társat
  • gyereket szülök
  • találok egy jobb munkahelyet
  • elindítom a saját vállalkozásomat

Egy idő múlva azonban a lehetőségek elhomályosulnak, és egyre élesebben kirajzolódnak a különböző akadályok. A kifogásokat egyre kreatívabban gyártjuk, mígnem egyszer csak lemondunk a célról, ami azelőtt olyan vonzóan ragyogott a szemünk előtt. Ez történhet néhány nap, vagy egy-két hét alatt. A végeredmény ugyanaz: visszasüllyedünk a szürke hétköznapokba, és lemondunk a vágyainkról. A kérdés az, mit tehetünk azért, hogy ébren tartsuk a lelkesedésünket? Mi az, ami biztosítja, hogy folyamatosan pozitív lelkiállapotban legyünk?

A megoldás a motivációban rejlik. Ha egyszer önmagunktól nem vagyunk folyamatosan lelkesek és tettre készek, akkor valamiféle külső vagy belső erőforrásra van szükségünk.

Az egyik módja ennek, ha saját magunk alakítunk ki olyan szokásokat, amelyek hatására a célunk kerül a fókuszba, s az akadályok láttán nem meghátrálunk, hanem azok kikerülésére, leküzdésére összpontosítunk. Ilyen módszerek lehetnek pl.:

  • Rendszeres meditációk
  • Emlékeztetők a napi teendőkről (pl. mobiltelefonon beállítva, vagy cetliket falra ragasztva)
  • Naplóírás a céljával kapcsolatban

Ezek csak a legegyszerűbbek, ezen kívül is számos apró trükköt alkalmazhat, amely a bal és jobb agyféltekéjét egyaránt megmozgatja.

Másik nagyszerű eszköze a motivációnak, ha időnként elvégez egy tanfolyamot, amely vagy a céljával függ össze, vagy a személyisége fejlesztéséhez kínál fel hasznos módszereket, technikákat.

"Kétféle lustaság van: vízszintes és függőleges. Van ember, aki csak élete nagy távlataiban lusta; a tervekben; abban, hogy elodázza elhatározásait, döntéseit; lustán építi fel élete munkáját, mindent az időbe épít, a nagy messzeségbe. Aztán van a másik, a függőleges lustaság, mikor a nagy pillanat előtt maradunk lusták, mikor nem gondoljuk, mondjuk vagy cselekedjük azt, amit abban a pillanatban lehetne. Nem nyújtjuk ki kezünket valami után, amit megszerezhetnénk, különösebb fáradság nélkül, s később talán csak nagy áldozatokkal tudunk megszerezni, nem megyünk a telefonhoz, nem írjuk meg azt a levelet, vagy nem jegyezzük fel azt a gondolatot, rögtön, akkor, abban a pillanatban. Ez utóbbi fajta lustaság a veszedelmesebb. Ilyen elmulasztott, lustán elhanyagolt pillanatokon múlik az élet."

E-Networking

Bár a nyugati világban a hálózati értékesítés bevett fogalom és a termékek több mint 40%-a ilyen úton jut el a termelőktől a felhasználókig, - a drága reklámokat, a nagy rezsiket kihagyva, kikerülve - itthon még mindig feláll a szőr az emberek hátán e szó hallatán.

Ezért már az elején tisztázni kell, hogy ez egy ugyanolyan szakma mint bármi más.

Nevezhetnénk managernek, közvetlen értékesítőnek, kereskedelmi asszisztensnek, értékesítési igazgatónak, területi képviselőnek ... a hálózatépítőket de mivel ez ezeknél sokkal több, ezért meg kell hagynunk ezt a kifejezést. Mert mi is ez a különbség?

A gondolkodásmódban kell keresnünk a választ! Mit is értenek az emberek az E-Networking szó alatt, és mit gondolnak róla az emberek amikor csípőből elutasítják?

- Ez csak egy piramisjáték, s be fog fulladni, mikor már nem lesz kit beszervezni!
- Hazugság, munkalehetőségnek hirdetik, pedig arról szól, hogy vedd meg a drága kezdő csomagot!
- Nincs időm bemutatókra járni, és rendezvényekre cipelni az embereket hetente többször!
- Nincs kedvem a kapcsolataimat, barátságaimat feláldozni.
- Nincs kedvem eladni, emberekre tukmálni a termékeimet!
- Nem vagyok szakember, és nem tudnék úgy fellépni mikor a termékeket ajánlom!
- Rajtam senki se fog meggazdagodni!
- Ez csak azoknak jó, akik az elején csatlakoztak!
- ........... sorolhatnám még, de minek.


Az E-Networking nem a termékeink másokra tukmálása, nem beszervezés, nem illegális pilótajáték, nem átgázolás barátságokon, emberi kapcsolatokon, nem emberek manipulálása és kihasználása, nem szerencsejáték és semmiképp sem munka nélküli hirtelen meggazdagodás, vagy hirtelen és gyors pénzhez jutási lehetőség, hanem mindezek ellentéte, vagyis egy nagyszerű lehetőség, ami mindenki számára nyitott és hosszú távon lehetővé teszi a vagyon teremtést, a karrier építést és a sikert kortól, nemtől és végzettségtől függetlenül!

Ahhoz azonban, hogy megértsük a lényegét, először vegyünk egy elgondolkoztató tényt:
Miért van az , hogy a világ összvagyonának 99%-át az emberiség 1% -a birtokolja, vagy fordítva: miért van az hogy a népesség 99%-a az összes vagyonnak csak 1%-át birtokolja? Miért van egy ilyen szűk gazdag réteg és ilyen óriási közép, és a létminimumon tengödő réteg? És kik ezek a gazdag emberek?

Ha szemügyre vesszük, látni fogjuk, hogy nem is a még létező királyok, hercegek stb. vezetik a listát, vagyis azok, akik ebbe beleszülettek, hanem olyan emberek, akik élettörténete sokszor ugyanonnan indult mint a 99%-é, vagyis a semmiből, egy garázsból, egy kis lakásból... Mitől lettek ők gazdagok és miért nem sikerül ez a másik 99%-nak? Mi lehet ez, valami konspiráció, valami összeesküvés, valami mágikus tulajdonság ami nekik adatott?

Bill Gates egyszer arra kérdésre: "Hogyan vált a világ leggazdagabb emberévé ?"
- a következőket válaszolta:

Először is, a megfelelő időben a megfelelő helyen voltam.
Másodszor, megláttam egy jövőképet.
Harmadszor - ez a legfontosabb -, elkezdtem cselekedni.

Nos, most elgondolkodhat azon, hogy igazán jó helyen van-e jelenleg. Megalkothatja a saját - izgalmas, lelkesítő és minden energiájának bedobására serkentő jövőképét. Az egyetlen fennmaradó kérdés talán csupán az, hogy fog-e CSELEKEDNI ?

Ha megnézzük az Apple, a Microsoft, a Google, a Ebay, az Amazon vagy akár a McDonalds, KFC vagy az olyan nagy, sikeres MLM vállalatokat, mint az Amway, FLP, Herbalife..., akkor mindenhol azt találjuk, hogy ezek az emberek lelkes kezdő amatőrök voltak kezdetekkor, de volt egy víziójuk, egy látásuk a sikerről, szerették, amit csináltak, és hittek benne, látták elöre a célt, és akarták, nagyon akarták, hogy az megvalósuljon. S ma ezek a cégek adják a legtöbb dollármilliomost a világnak!

És hol kerül bele ebbe a képbe Ön, aki éppen munkát, megoldást keres, mert szeretné túlélni a válságot, mert nem bírja fizetni a hitelrészleteket, mert szeretné a gyest, vagy a nyugdíjat kiegészíteni valami jövedelemmel?!

Nos ott, hogy Önnek is szemléletet kell váltania, s nem a sablonos megoldásokban gondolkodnia, úgy mint a jobban fizető állás, még több munka, másod vagy harmadállás, esetleg még több nyelvvizsga, végzettség, hanem meg kell nyitnia a gondolkozását arra hogy felismerje, ezek az emberek nem ezt csinálták! Van, akinek még felsőfokú végzettsége se volt, s úgy lett milliárdos! A gyakorlati tudás, a kreativitás, a lehetőségek felismerése és kihasználása - ez az, ami ma érték!

Főleg az internet korszakában! Gyakran hangzik el ez a mondás mostanában: Régen az volt a menet, hogy a nagyhal megeszi a kicsit, ma, az internet világában sokkal inkább igaz az, hogy a gyorsak eszik meg a lassúakat!

"Tény, hogy az internet itt van. Ha tetszik, ha nem. Kikerülni nem tudjuk, csak egyet tehetünk: elfogadjuk, megtanuljuk, és megpróbáljuk a világ és a magunk hasznára fordítani. Hatalmas erőt jelent, hatalmas lehetőségeket. Esélyt arra, hogy egy sor problémát legyőzzünk, hogy a világunkat egy kicsit lakhatóbbá tegyük."

Ezek az embereket a gondolkodásuk, a kreativitásuk, az álmuk vagy jó inspiráció vitte arra, hogy megtalálják azt a rést, amire ők tudják a megoldást, a szükségletet, amit csak ők elégíthetnek ki, és megtanulták a pénzt dolgoztatni, anélkül hogy belerokkannának a napi 12-18 óra munkába.

Robert T. Kiyosaki szerint:
"..amikor valakinek alacsony jövedelme, az esetek 99%-ában mindez azért van, mert az illető nem képes valamit eladni; vagy semmi eladni valóval nem rendelkezik, vagy ha igen, akkor azt nem tudja eladni. Meg kell az embernek tanulnia, hogyan kell eladni. Nem a pénz teszi az embereket gazdaggá. A képességek azok, amiknek a gazdagságukat igazán köszönhetik. És első számú vállalkozói képességként az eladást kell megemlítenünk."

Miért van az mégis, hogy az emberek többsége úgy viszolyog az eladástól, és a hálózatépítéstől, mint ördög a tömjénfüsttől? Sokan szívesen elhelyezkednek egy üzletbe eladónak, de ha az e-network-ről hallanak, akkor inkább lenyelnének egy békát keresztben, mintsem ezzel foglalkozzanak.

Az emberek fejében az eladásról valami teljesen téves elképzelés él.
- Nem tudok/akarok eladni! - mondják sokan.

Az életben mindannyian eladók vagyunk, hiszen minden nap eladunk. Csak épp sokszor nem kapunk érte jutalékot! Miről beszélek?

Ha megnéz egy jó filmet egy moziban és elmondja ismerősének, barátjának és ő is megnézi, a mozi ad Önnek jutalékot, amiért másoknak ajánlotta a filmet? Ugye nem?

Nap, mint nap eladunk hasonló módon termékeket és szolgáltatásokat, úgy, hogy észre se vesszük.
A pénztárcákon pláne nem.

"Az átlagember a történelem folyamán sohasem rendelkezett ugyanolyan vagyonteremtő eszközökkel, mint a gazdagok. Századokon át a királyok birtokoltak minden földet, aztán az olaj - és acélmágnások birtokolták az összes nyersanyagot, a nagyiparosok birtokoltak minden gyárat. Az internet azonban egyenlő esélyeket teremtett. Ez a nagy esélykiegyenlítő."

"Túlbecsülni azonban nem szabad. Az internet nem csodaszer! Életünk alapvető kérdéseit nem oldja meg helyettünk... Az internet pusztán egy eszköz. Újfajta, nagyon hatékony, ügyes eszköz, amit lehet rosszul is és jól is használni - mint minden mást, amit az ember valaha kitalált."

Határozott célokkal rendelkező, tettrekész embereket keresünk, akik hajlandóak és akarnak dolgozni, de ehhez a leghatékonyabb és legstabilabb jövedelemforrást keresik, hogy ugyanannyi idő pénz és energia befektetéssel a lehető legtöbbet keressék és hozhassák ki magukból! Amit nyújtani tudunk az egy stabil cég támogatása és egy olyan interneten, otthonról is végezhető üzleti lehetőség, amivel Ön kockázatok nélkül , komoly befektetések nélkül tud elinditani egy passziv jövedelem termelő nemzetközi vállalkozást! Nem ígérünk gyors meggazdagodást munka nélkül, de azt ígérhetjük, hogy aki komoly ambiciókkal és motiváltsággal rendelkezik, az bőségesen megtalálhatja nálunk a számítását! Használja a hatástöbbszörözés erejét, és éljen a segítséggel amit felkinálunk.

A Wellstar rendületlenül fejlődik! Gazdasági válság ide vagy oda, növekedési pályánk töretlen. Forgalmunk nő, és folyamatos fejlesztések vannak rendszerünkben.

A hálózatos értékesítések forgalma szerte világon háromszor, négyszer olyan gyorsan növekszik, mint a hagyományos kiskereskedelmi egységek forgalma. A Wellstar most, a gazdasági válság kellős közepén virágzik a legjobban.

Gazdasági válság idején, az emberek rákényszerülnek átértékelni eddigi élethelyzetüket, munkájukat. Olyan képességeiket hajlandók megmozdítani, és felfedezni, melyet a biztonságosabb, "kényelmesebb" élethelyzetben elnyomnak, mert akkor még "nem szúr az a bizonyos szög".

Most "Szúr a szög"!  A Wellstar lehetőséget biztosít az európai szintű jövedelemre. A karrier és a családi élet egymás mellett is lehetséges! Ismerkedjen meg a Wellstar-al, majd mutassa meg másoknak is! Ha Ön nem teszi meg, akkor majd megteszi más, esetleg egy másik rendszerben dolgozó barátja, vagy ismerőse. Nem véletlen a mondás: "Bátraké a szerencse!"
Legyen bátor! Induljon most!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.