FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

RÁDIÓFREKVENCIÁS TECHNOLÓGIA

A rádiófrekvenciás technológiát régóta használja az orvostudomány, a tudományos fejlődés által pedig már a szépségápolás terén is alkalmazható.

A rádiófrekvenciás technikával irányított hőhatást tudunk gyakorolni a szövetekre, a hőenergia hatására pedig a zsírsavak egy része távozik a sejtmembránon keresztül és kiürül a szervezetből. A hőhatás a zsírszövetekben a legintenzívebb, mivel kevés víztartalmuk folytán elektromos ellenállásuk a legnagyobb.

Eredményesen alkalmazható a rádiófrekvencia a zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására, cellulit kezelésre, testformálásra, illetve arcfiatalításra is, mivel a szelektív hőhatás miatt a kollagén rostok összehúzódnak, rendszeres alkalmazás során pedig a kollagén képződés is megindul.

Használja Ön is a Wellstar legmodernebb technológiáját otthonában, és rövid idő elteltével megtapasztalhatja, hogy milyen egyszerűen visszanyerhető a természetes testkontúr.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen - kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.