FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

A MIKROVIBRÁCIÓ HATÁSA

"Minden élő szervezetben van parányrezgés (mikrovibráció). Ez annyira gyenge, hogy nem halljuk, de érzékeny műszerekkel kimutatható. A mikrovibráció a szervezet számára ugyanolyan jelentős erőforrás, mint a víz, az élelem és az oxigén, mikrovibráció hiányában az élő szervezetben lelassulnak a fiziológiai és biokémiai folyamatok.

A növények a mikrovibráció energiáját a szélből, esőből, élőlények tevékenységéből nyerik. Az állatok és az ember saját maguk gerjesztik a mikrovibrációt a testükben. Alapvető forrása az izomtevékenység (az izmok mikroremegése), amely még nyugalmi állapotban is folyik. Alvás közben az izomtevékenység mintegy fele az ébrenlétinek, ezért reggelente gyakran észlelünk vizenyőt, a mozgás akadályozottságát (a végtagok elgémberedettségét). A mozgásszegény életmód lényegesen csökkenti a szervezet mikrovibrációs szintjét, ami előbb-utóbb különböző betegségek keletkezéséhez vezet.

A hang is mikrovibrációs forrás. A kisgyermek sokszor azért sír hangosan, mert a sírás mikrovibrációval telíti a szervezetet. Elég elkezdeni ringatni, a gyermek máris megnyugszik. A macskák nyugalmi állapotban nagyon ellazulnak és a vázizomzatból származó mikrovibráció csökkenését dorombolással kompenzálják. Annak az állításnak, hogy a nevetés meghosszabbítja az életet, teljesen ésszerű fiziológiai magyarázata van.

A vibroakusztikus (hangrezegtető) készülékekben alkalmazott rezgésfrekvencia és rezgésamplitúdó tartomány egybeesik az élő szervezetek saját mikrovibrációjával. A főbb kezelési területek a betegség területei és a saját izomszövettel nem rendelkező vesék, máj és gerinc." Zöld Újság

A BYAS mikrovibrációja (mélymasszázsa) felkészíti a bőrt a speciális hatóanyagok célzott, iontoforézis általi bevitelére. A mélymasszázs fellazítja a bőrsejtek szerkezetét és kibővíti a mélyebb bőrrétegek sejt közötti tereit. Ezáltal nagyobb hatóanyag mennyiség felvételére képes. A mikrovibráció gyorsítja a vér áramlását, fokozza az anyagcserét, segít abban, hogy a bőr könnyebben visszanyerje a rugalmasságát és fiatalságát.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen - kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.