FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

AZ IONTOFORÉZIS HATÁSA A BŐRRE

Bőrünk az idő múlásával és életmódunk által számos folyamaton megy keresztül. Csökken a bőr nedvességtartalma, feszessége, a bőr alatti izomtónusok is csökkennek, létrejöhetnek a ráncok, valamint a bőr megereszkedik.

Az iontoforézis elektromos töltésű részecskék (ionok) szállítását jelenti. A galvánárammal kezelt bőrfelületen az erek kitágulnak, ily módon fokozódik a vérkeringés. A sejtek oxigén- és tápanyagellátása jobb lesz, a bomlástermékek elszállítása fokozódik, tehát a hatóanyag felszívódása felgyorsulhat. Az elektromos kozmetikai kezelések közül az iontoforézis a legrégebbi és legjobban ismert kezelési mód, rendkívül hatékony és bőrkímélő eljárás.

A technikai fejlődésnek és a Wellstar újításának köszönthetően már otthonában is eredményesen tehet bőre személyre szabott sugárzó frissességéért és ragyogó fiatalságáért!

A BYAS Bionic Lifter (BYAS Face Lifter) az iontoforézis bizonyítottan hatékony koncepcióját a galvanikus áramot (gyenge, 0 frekvenciájú egyenáram) használja ahhoz, hogy a BYAS szérumok speciális hatóanyagait - a bőr saját védekező mechanizmusait legyőzve - azokba a mélyebb rétegekbe is eljuttassa, ahol a bőr öregedési folyamatai mennek végbe, ahova a hagyományos kozmetikai szerek nem jutnak el.

A frekvenciamentesség a BYAS Bionic Lifter alkalmazása szempontjából azért rendkívül fontos, mivel ily módon nem jutnak zavaró rezgések a testbe és ezáltal a sejtekbe, amelyek a sejtek specifikus saját rezgését megváltoztatnák, és végül megbetegedésükhöz vezetnének. A galvanikus áramot ezért "gyógyító áramnak" is nevezik.

A BYAS Bionic Lifter az iontoforézis hatóelvével rövid időre feltárja a bőr pórusait. A BYAS speciális szérumok ionizált hatóanyagai így gyengéden kerülnek a bőr mélyébe, ahol kifejtik hosszantartó hatásukat, mindemellett a bőr rugalmasságáért és hidratáltságáért felelős anyagok, a kollagén és elasztin saját termelését is javítják.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen - kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.