FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

AZ INFRAVÖRÖS FÉNY HATÁSA

"Az infravörös fény a nap láthatatlan sugárspektrumának része. Egyik legfontosabb emberre gyakorolt hatása, hogy könnyedén behatol az emberi szövetekbe.

Ennek legáltalánosabb példája, amit nyáron, a napernyő alatt ülve tapasztalhatunk. Az árnyékot adó ernyő alatt ülve is érezzük a nap melegét, ugyanis az infravörös fény az ernyőn áthatolva is bejut bőrünk mélyére. Amint ez megtörténik, egy természetes rezonancia keletkezik.

A rezgésnek és a melegnek köszönhetően az izmok ellazulnak és a fény által ért terület vérkeringése felgyorsul. Elsősorban ennek a természetes folyamatnak köszönhető az infrafény hétköznapi elterjedése.

Az infravörös fény biztonságos, szervezetünk a hatását akár órákig is kibírja. Az UV- (ultraibolya) fénnyel ellentétben, nincs káros hatása. Az élő szervezet számára ártalmatlan, ezért is használják akár újszülött csecsemők melegen tartására, illetve meghűlések és az arc, a fül vagy a homlok gyulladásos megbetegedéseinek kiegészítő terápiájaként." HáziPatika

Az infralámpa és az infraszauna  bizonyítottan jótékony hatásait régóta használják az egészségügyben, illetve az otthonokban, immunrendszer erősítésre, és számos megbetegedés esetén is előmozdítja a gyógyulást.

Széles körben alkalmazzák az infravörös fényt a szépségápolásban is, mivel a kellemes meleg kitágítja a hajszálereket, melyek így hatékonyabban látják el a szöveteket oxigénnel és tápanyagokkal. A pórustisztító és sejtregeneráló hatás által a bőr megfiatalodik.

A BYAS infravörös fényt is hő formájában érzékeljük, az infravörös sugarak hatására fokozódik a kezelt terület vérkeringése, amely elősegíti a méreganyagok gyorsabb eltávozását. Intenzívebbé válik az oxigénellátás, a hő hatására a BYAS algás szérumok, gélek, és krémek a mélyebb szövetrétegekbe is eljutnak. Ezáltal a bőrszerkezet rugalmassága javul, a bőr puhább, fiatalosabb lesz.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját online személyi edzőnk révén - ingyenesen - kaphassunk egy személyreszabott étkezési és edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.