FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...
AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!

Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik. A szabad gyökök megtámadhatják a test sejtjeit. Elsősorban azokat a sejteket veszélyeztetik, amelyek sejtfala különösen érzékeny. Ha a szabad gyököket nem kezelik időben, komoly betegségeket okozhatnak, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, izületi gyulladás, artrózis vagy a szürke hályog.

Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesítsék és a sejtek károsodását elkerüljék - mielőtt a folyamat egyáltalán megkezdődne - a természet "antioxidáló hadsereget" hozott létre: az antioxidánsokat. A ma legismerebb antioxidánsokhoz az A és a C vitamint, valamint a béta-karotint-t számítjuk. A karotinok csoportjához tartozó asztaxantin - amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek - világszerte egyedülálló szerepet játszik. Egyes kiváló antioxidánsok, mint páldául a C vitamin adott körülmények között - mikor semlegesítik a szabad gyököket - maguk is agresszívan támadni kezdik a sejteket, azaz "prooxidatívvá" válnak. Az asztaxantin-nál ez az átváltozás a különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt.

A természetes asztaxantin:
- 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C vitamin
- 550-szer erősebb, mint az E vitamin

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik "prooxidatívvá", így gond nélkül fogyasztható.

Figyelmébe ajánlom legújabb termékünk a Green Gold IMUNE-t, mely teljeskörű védelmet biztosít, mivel többek között Haematococcus Pluvialis algából nyert természetes asztaxantint is tartalmaz!!!

HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN

Senki sem akarja elhinni, hogy meg fog öregedni,  ez valami olyan dolog, ami csak másokkal fordulhat elő, velem sohasem -gondolják sokan.

Pedig tudjuk, hogy a ráncos bőr, az őszülő haj, csökkent emésztés, csikorgó, fájó ízületek, hajlott hát, fogyó gondolkodás, sorvadó izmok, energiahiány és még sok-sok más, milyen gyakran társul hozzá az időskorhoz.


Törvényszerű-e, hogy életünk alkonyát nyavalyákkal, betegségekkel kell leélnünk?
Mi az oka annak, hogy egyik ember korábban, mások meg később mutatják akár a normális, akár a kóros öregedés jeleit?

A titok az életvitelünkben van!

Ugyan az öregedés okait  még a mai napig sem fejtették meg teljesen, számos olyan tényezőt ismerünk, amelyek befolyásolhatják az öregedés menetét.

Az emberi test működése milliónyi kifinomult, de mára már zömmel ismert kémiai folyamat eredménye. Amíg ezek a folyamatok természetes egyensúlyban vannak, addig erőnlétünk és egészségi állapotunk is kielégítő marad. Életmódunkból adódóan szervezetünket egyre nagyobb környezeti terhelésnek tesszük ki úgy, hogy mindeközben nem ismerjük a várható következményeket. Sőt, igazából azt sem tudjuk mi az, amin változtatnunk kellene.

Az egyik felesleges teher, amivel szépen lassan tehetjük tönkre a testünket, az a szabadgyökök tömkelege. De mik azok a szabadgyökök, és miért is ártanak a szervezetünknek?

A szabadgyökök instabil nagy reakció készségű atomok vagy vegyületek, Nagyon rossz a hírük, de ugyanúgy az emberi szervezet működéséhez tartoznak, mint a szikra a tűz égéséhez.

Háttér: minden szervezet oxigén segítségével alakítja át a tápanyagot energiává és meleggé. A folyamat, akárcsak a tűz égése, nem veszélytelen. Akárcsak valódi tűz égésekor, a szervezetben is keletkeznek "szikrák", amelyek szempillantás alatt képesek továbbterjedni.

Mindez normális, hiszen ezeknek a részecskéknek feladata a sejthulladék eltávolítása, valamint gyorsvédelmi csapatként a szervezetben egyfajta "task-force" szerepet betöltése. A rendkívül aktív részecskéknek, reaktív oxigén vegyületeknek a szervezet védelme is a feladata olyan betolakodók ellen, mint a baktériumok, vírusok.

A feladat "oxidáció" útján teljesítik. Azonban ez csak az érem egyik oldala. Ugyanis a szervezetnek képesnek kell lennie arra, hogy a szabadgyököket megfelelően kordában tartsa. Ha túlságosan elszaporodnak az ártalmas. Ha kibillen az egyensúlyból a szabadgyökök termelése és működése pillanatok alatt káros szintre emelkedik. Ezt először a vérképben lehet észlelni. A jelenségnek neve "oxidatív stressz".

Az oxidatív stressz megelőzésére találta ki a természet az úgynevezett "antioxidáns védőernyőt". Ez a segítőiből, az antioxidánsokból áll. Ezek befogják az elszabadult szabadgyököket, ezzel megakadályozva romboló terjedésüket a szervezetben.

A szabadgyökök káros hatásának következményei:
A szabadgyökök mindent megtámadnak, ami az útjukba kerül. Azért ilyen mérhetetlenül agresszívek, mert ellentétben a molekulákkal, egy elektronnal kevesebb, vagy eggyel több van bennük. Ez az egyeletlen elektronszám az, ami a szabadgyököket a szervezetben fosztogató bűnözőkhöz teszik hasonlatossá.

Egy dolog foglalkoztatja őket: vagy szerezni egy elektront, vagy megszabadulni a feleslegtől. Ezért támadnak minden olyan molekulát, amelyben az elektronok száma megfelelő. Például ha egy szabadgyök találkozik egy zsírsavval azonnal neki esik, vagy azért hogy "lenyúljon" egy elektront, vagy, hogy "ráerőszakoljon" egyet. Ha a megtámadott zsírsav nem képes a védekezésre, maga is szabadgyökké válik, mert vagy eggyel kevesebb, vagy eggyel több elektronja lesz a szabadgyök sikeres támadását követően. Ez után az időközben maga is szabadgyökké változott zsírsav hasonló tébolyult támadásba lendül, hogy visszanyerje eredeti egészséges állapotát.

Ebből aztán olyan veszélyes események láncolata alakul ki, amit leginkább lavina keletkezéséhez hasonlíthatunk. A szabadgyökök legkedveltebb céltáblái a szervezetben található sejtek nagyméretű "üzemzavarra" hajlamos molekulái pl. a proteinek, enzimek, sejtmembránok, kromoszómák - mindegyik létfontosságú bonyolult felépítésű sejtszerkezet. Ha a sejt nem képes a szabadgyök támadásának kivédésére, vagy az okozott károk gyors elhárítására az a DNS degenerációjához és ellenőrizhetetlen sejtnövekedéséhez vezethet.

Számos megbetegedés kialakulásában, valamint a kísérő tünetek súlyosbodásában a szabadgyökös folyamatok jelenléte figyelhető meg. Az orvostudomány elsősorban szív- és érrendszeri betegségeket, daganatos megbetegedéseket, szem-, izületi- és idegrendszeri elváltozásokat említi meg, de más megfigyelések bizonyos fokig az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór kialakulását is a szabadgyökök számlájára írják.

Az öregedési folyamatok, a bőr idő előtti öregedése és az időskori szenilitás szintén ide sorolható, még akkor is, ha ezek nem mondhatók betegségeknek.

A mikroalgákban számos olyan anyag található, amelyek képesek a szabadgyökök romboló hatását megfékezni. Ezek az úgynevezett antioxidánsok.

Az antioxidánsok az egészség őrei és a legjobb fegyver az oly veszélyes szabadgyökök elleni harcban. Az E-vitamin és a szelén tartoznak a legismertebbek közé, de számos olyan másodlagos nővényi eredetű anyag is, mint például a spirulina, a chlorella és a haematococcus. Az algák ezért tökéletesen hatásosak az agresszív oxigénvegyületekkel szemben. Ennek az az oka, hogy az emberi szervezet nem képes előállítani antioxidánst. Ezért azt táplálékkal vagy táplálékkiegészítőkkel    kell magunkhoz venni. Amennyiben a szervezet nem rendelkezik elegendő antioxidánssal, a szabad gyököknek egyszerű a dolguk. Az eredmény: sejtfalaink lyukacsosakká válnak, sőt megtörnek. Ezáltal a sejtmag védtelenül áll a támadásokkal szemben, ami sejtmutációk keletkezéséhez vezethet. Olyan drámai betegségek alakulnak ki ily módon, mint az érelmeszesedés, rák, immunrendszer-zavarok, sok krónikus ízületi gyulladás, szellemi leépülés, cukorbetegség és nem utolsósorban a bőr idő előtti elöregedése.

Következésképpen:
Azok az antioxidánsok, amelyekben a mikro algák gyakorlatilag dúskálnak, komoly betegségektől óvhatnak meg bennünket. Testünket egészségesen és fitten tartják. Az algákról bővebben > ITT < olvashat.

A mikroalgák, a Green Gold IMUNE & Green Gold Solar & Lunar & Pur & Mint termékeink fő alkotói, lúgosító kémhatású táplálékok, ezért rövid idő alatt helyreállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Ezáltal elkezdi felszámolni a kellemetlen tüneteket. A természet egyik vitális anyagaiban legtelítettebb szuperélelmiszerei és kiváló megoldást nyújtanak méregtelenítésre, lúgosításra valamint a szervezet vitalizálásra. A Green Gold termékekről bővebben > ITT < olvashat!

Ha szeretnénk, hogy az öregedő és öregkorunk valóban szépkor legyen, már életünk közepétől tegyünk meg mindent, ami ezt elősegíti. Tartsuk meg mind a fizikai, mind a szellemi aktivitásunkat, táplálkozzunk korszerűen, s ha a táplálékokkal nem tudjuk az életformánknak  megfelelő tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat bevinni a szervezetünkbe, pótoljuk azt.

A BYAS Alakformáló rendszer és a BYAS Arcápoló rendszer biztosítja a belső és a külső segítséget mindazok számára, akik célzott zsírbontásra, vitális, karcsú külsőre, feszes bőrre, szép hajra, körömre, azaz természetes szépségre vágynak.

Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével!


A rendszeres sport feszesebbé teszi a bőrt. Ha szeretne a narancsbőrtől megszabadulni, végezzen kifejezetten zsírégető, aerob tevékenységet és ügyeljen a megfelelő, zsírégető pulzusszámra. A Webstar program segítségével már nem is kell elmenni otthonról ahhoz, hogy a saját személyi edzőnk révén - ingyenesen -kaphassunk egy személyreszabott, otthon végezhető edzőprogramot. Ha mindez bővebben is érdekli, kattintson > IDE <.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.