FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

ALLERGIA NÉLKÜL SZÉP AZ ÉLET

Állatszőr, házi por, penészgomba, liszt, cement, élelmiszer, légszennyező anyagok, vegyi anyagok, gyógyszerek vagy pollen? Vajon melyik bűnös, ha kora tavasztól októberig ki sem látunk a zsebkendőnk mögül?

Orrunk, nyálkahártyánk, szemünk duzzadt. Szemviszketés, gyakori tüsszögés, száraz, gyakran rohamszerű köhögés, fulladás, légszomj és vérnyomáscsökkenés, néha rosszullét és hányás...

Akit az allergia egyszer utolért, az már soha sem szabadul a kellemetlen tünetektől.

Vagy mégis?

Az allergia gyűjtőfogalom, az immunrendszer megbetegedését jelzi. Az alapján, hogy ez hogyan jelentkezik, beszélhetünk különböző allergiafajtákról, mint asztma, szénanátha, ekcéma, csalánkiütés, anafilaxia és még sorolhatnánk.

Szénanátha, asztma

Amikor az allergiás reakció a tüdő légszöveteit, a légzőszerveket, az orr- és arcüreget terheli, akkor a szervezet oxigénszintjének emelése lehet a segítségünkre.

A vér oxigénszintjének növelése minden allergiás reakció mértékét csökkenti, hiszen az oxigén nem csak a légzési nehézségekből adódó tüneteket enyhíti, de bizonyos fokig semlegesíti az allergéneket is. A rendszeres testmozgás ezért rendkívül kedvezően hat az allergiás tünetek enyhítésére.

Az oxigénpótlás nehézsége az, hogy ugyan a városban tesszük tönkre a szervezetünket, de a természetben jelentkeznek az allergiás tünetek. Így az oxigéndús levegő általában allergéndús levegőt is jelent egyúttal. Az oxigén pótlására azonban más lehetőség is van. A mikroalga a létező legjobb oxigéntermelő és szállító tápanyag, így ennek köszönhetően nő testünk oxigénszintje is. Az algákról bővebben > ITT < olvashat.

Csalánkiütés, bélgyulladás

Ha az allergének az ételeinkkel kerülnek a szervezetünkbe, akkor gyakran jelentkezik a bőrön csalánkiütés, vagy rejtettebb, de annál kellemetlenebb tünetként bélgyulladás, és a vele járó emésztőrendszeri rendellenességek.

Ebben az esetben az emésztőrendszer megtisztítása és a természetes bélflóra helyreállítása a cél, természetesen az allergének elkerülése mellett. Ez utóbbi gyakran nehézségekbe ütközik, hiszen tejre, tojásra, lisztre és szinte bármilyen élelmiszerre vagy élelmiszer adalékanyagra kialakulhat allergia.

A Chlorella mikroalga elősegíti a teljes emésztő rendszer, a máj, az epe, a vastagbél, a nyirokrendszer, a légző szerveink, a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték, könny és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy a régóta elraktározott zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldja és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerű méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel képtelenség lenne megszabadulni.

Egyedülálló sejtfelépítésének köszönhetően mágnesként vonzza magához a szervezetben korábban bárhol (szervekben, ízületekben, kötőszövetekben) lerakódott nehézfém- illetve vegyi anyag maradványokat, és ki is vezeti őket onnan. Erre a bámulatos teljesítményre egyetlen más természetes, vagy akár mesterséges anyag sem képes!
Az algákról bővebben > ITT < olvashat.

Ekcéma

Az ekcéma egy idegi eredetű, vagy másként stressz alapú bőrgyulladás. Kezelése a stressz faktorok kiiktatásával és a felhalmozódott feszültség levezetésével lehetséges.

Kezelésében kiemelt helyen van a jóga, a meditáció, a mozgás, a masszázs és az alvás, vagyis minden olyan tevékenység, amely segít megszabadulni a felgyülemlett feszültségtől.

Az immunrendszer helyreállítása

A stressz erőteljesen elnyomja az immunrendszert, tönkreteszi a különböző támadásokkal szembeni ellenálló képességet. Ráadásul csökkenti az immuntoleranciát a szervezet saját antigénjei iránt.

A csökkent immuntolerancia automatikus velejárója az allergia, hiszen védekező rendszerünk nem ismeri fel, hogy mi ártalmas szervezetünkre. Minél régebb óta tapasztal allergiás tüneteket, annál több, korábban ártalmatlan anyaggal szemben is kialakul az allergia. Ráadásul stresszes életvitelünkkel tovább rontjuk esélyeinket.

A növekvő stressz és a csökkent immunitás tökéletes ellenszerei a Wellstar mikroalgás készítményei. A Green Gold Solar & Lunar & Pur & Mint & Imune termékek megszabadítják a szervezetet a bekerült méreganyagoktól, nehézfémektől, valamint helyreállítják a szervezet savháztartását. A Green Gold Imune pedig ezen felül - mint a legerősebb antioxidáns, biztosítja a sejtvédelmet is. Ezáltal a szervezet immunrendszere felépül, és képes lesz saját maga is védekezni a káros behatások ellen. Ezzel együtt kb. 4000 vitális anyaggal (aminosavakkal, ásványokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, enzimekkel, stb.) látják el testünket, amelyeket az élelmiszereinkből már nem tudunk pótolni, mivel nem tartalmazzák a szükséges mértékben ezeket a létfontosságú elemeket. A Green Gold termékekről bővebben > ITT < olvashat!

Az allergia és az érzelmek

Stresszkutatások alapján nem csak valamilyen anyagra  (étel, vagy pollen) lehetünk allergiások, hanem egy gondolatra, szituációra, sőt még emberekre is. És a hozzá kapcsolodó érzelmekre. Amikor valamilyen heyzetben erős stressz ér, szervezetünk kibillen egyensúlyából és müködése visszaesik, lecsökken. Agyunk elraktároz mindent, a trauma által kiváltott érzelmeket, és megjegyzi azokat a körülményeket, amiben történtek az események. Hasonló szituációba kerülve, megint előkerülhetnek az érzelmek, és minél többször történik meg velünk ez a helyzet, annál érzékenyebbek leszünk!

Pszichoimmunológiai vizsgálatok alátámasztják, hogy érzelmeink befolyásolhatják immunitásunk működését. Az elraktározódott érzelmek, újra és újra lejátszódnak tudatalattinkban, és ezek alapján hozzuk meg döntéseinket, ezek határozzák meg viselkedésünket. Az elhallgatott érzelmek súlyos teherként nyomják lelkünket gátat emelve testünk energiarendszerében, mindaddig, amíg fel nem oldódnak ezek a blokkok.

A háttérben meghúzódó rendezetlen párkapcsolati, munkahelyi, családi vagy anyagi problémák kiválthatnak alergiás reakciókat.

Ha észleli magán az allergia tüneteit (tüsszögés, orrviszketés és könnyező szemek, zavartság, rosszkedv), próbáljon meg szembesülni a problémáival és vizsgálja meg azt is, hogy milyen érzelmek húzódhatnak meg a háttérben. És nem árt, ha felteszi azt a kérdést is, hogy vajon kire lehet allergiás? Ha egyedül nem boldogul a feladattal, kérheti kineziológus szakember segítségét is.

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.