FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

A LEGERŐSEBB TESTVÉDELEM

     

Az algák már 3 milliárd évvel ezelőtt, a korai Földünk időjárás káoszában is dacoltak a legviszontagságosabb természeti körülményekkel. Az "asztaxantin" természetes anyagának köszönhetően - amely a világ egyik legerősebb természetes védőpajzsa - átvészelték a legnagyobb hőmérsékletingadozásokat, a szárazságtól egészen a jégkorszakig,

Időközben a természetes asztaxantin a "világ legerősebb antioxidánsaként" vált ismertté, amelyet az algák még napjainkban is nagy mennyiségben termelnek. Ez a folyamat egy, a környezeti stresszhatások által kiváltott természetes reakció. Az asztaxantin védőfunkcióinak köszönhetően, mélyalvás állapotában az algák akár több mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik.

Csak akkor ébrednek újra és nyerik vissza eredeti zöld és aktív állapotukat, amikor az életkörülmények ismét megfelelőek lesznek, azaz elegendő táplálék és víz áll rendelkezésükre és a természeti körülmények már nem szélsőségesek.

Haematococcus Pluvialis - Az antioxidáns természeti csoda - A természetes asztaxantin
Testünk számára a legnagyobb veszélyt a szabad gyökök jelentik. A szabad gyökök megámadhatják a test sejtjeit. Elsősorban azokat a sejteket veszélyeztetik, amelyek sejtfala különösen érzékeny. Ha a szabad gyököket nem kezelik időbn, komoly betegségeket okozhatnak, mint a rák, reuma, Alzheimer-kór, izületi gyulladás, artrózis vagy a szürke hályog.Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesítsék és a sejtek károsodását elkerüljék - mielőtt a folyamat egyáltalán megkezdődne - a természet "antioxidáló hadsereget" hozott létre: az antioxidánsokat. A ma legismerebb antioxidánsokhoz az A és a C vitamint, valamint a béta-karotint-t számítjuk. A karotinok csoportjához tartozó asztaxantin - amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek - világszerte egyedülálló szerepet játszik. Egyes kiváló antioxidánsok, mint páldául a C vitamin adott körülmények között - mikor semlegesítik a szabad gyököket - maguk is agresszívan támadni kezdik a sejteket, azaz "prooxidatívvá" válnak. Az asztaxantin-nál ez az átváltozás a különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt.

A természetes asztaxantin:
- 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
- 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
- 60-szor erősebb, mint a C vitamin
- 550-szer erősebb, mint az E vitamin

Figyelmébe ajánlom legújabb termékünk a Green Gold IMUNE-t, mely teljeskörű védelmet biztosít, mivel többek között Haematococcus Pluvialis algából nyert természetes asztaxantint is tartalmaz!!!

A természetes asztaxantin rendkívül hatékonyan védi a sejteket. Nem válik "prooxidatívvá", így gond nélkül fogyasztható.

Forrás: Wellstar Green Gold Imune kiadvány

Hozza harmóniába a testét!
Tisztítsa meg, táplálja, regenerálja és vitalizálja!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.