FŐOLDAL KAPCSOLAT MEGRENDELÉS


 

 

 


Méregtelenítés Lúgosítás Tápanyagpótlás Gyógynövények Vitálanyagok
Mikroalgák Webstar - Laura Webstar Shopping World Wellstarüzlet
Green Gold Imune
A zöld arany
Imune ReNewLife
Sejtfiatalítás

Byas Hair Completer
Hajterápia
Byas
Alakformálás
BYAS
Szépségápolás
Érdekességek Tapasztalatok Megrendelés Kapcsolat

BYAS HAIR COMPLETER - Egyedülálló hajterápia
Keltse újra életre a haját a BYAS segítségével!
A világ első szabadalmazott professzionális Home Beauty Hi-Tech hajápoló rendszere

Az ápolt haj mindig is a szépség szimbóluma volt. A bőrhöz hasonlóan, a haj szépsége is az egyén egészségét és vitalitását tükrözi vissza.

Sokan úgy gondolják, hogy tehetetlenek az egyre kevesedő és elvékonyodó hajjal szemben, és feladják a küzdelmet. Ennek nem kell azonban feltétlenül így lennie, hiszen létezik egy úttörő fejlesztés, amivel a haj növekedését serkenthetjük és vitalitását növelhetjük.

A Byas hajápoló szépségprogram Ionto-Sonic-Technológiával (Iontoforézis) hatékonyan segíti a hajnövekedést és hajdúsítást. A Byas Hair Completer készülékkel, a hajnövekedést serkentő szérum, és a hajdúsító-vitalitást serkentő szérum segítségével a hajhullás megáll, és új, dúsabb és egészségesebb hajjal rendelkezhet. Otthonában, teljesen fájdalommentessen, csupán heti 3 x 7 perces kezeléssel elérheti mindezt!

BYAS Hair Completer - Hajápoló készülék
A világ első szabadalmaztatott professzionális otthoni hajápoló készüléke, amely Ionto-Sonic-Technológiával (Iontoforézis) hatékonyan segíti a hajnövekedést és hajdúsítást, a rugalmas into-flex anyagból készült kezelőfejek segítségével. A mezoterápiához hasonlóan, a szőrtüszők anagén növekedési fázisát meghosszabbító aktív összetevőkkel megegyező keveréket a fejbőr mélyebb rétegeibe juttatja. A Hair Completer segítségével mindez nagyon gyengéden, bőrbarát, mégis rendkívül hatékony módon történik.

Ára: szettben kapható


BYAS IONTO-SONIC Hair Growth Serum - 30 g
A Hair Completerrel rendkívül hatékony aktív összetevőket juttathatunk be a fejbőr mélyebb rétegeibe, ahol a szőrtüszők találhatók. Ezzel az anagén fázist újra meghosszabbítjuk, és szőrtüszőket reaktiváljuk. A haj minden egyes növekedési ciklussal erősebbé, teltebbé és egészségesebbé válik.

Hajnövesztő program széruma - szőrtüsző reaktivizáló és hajnövekedést segítő hatás

Ára: szettben kapható


BYAS IONTO-SONIC Hair Thickening & Vitality Serum - 30 g
A Hair Completerrel rendkívül hatékony revitalizáló, hajsűrűség növelő és élénkítő aktív anyagokat juttathatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe. Így segítjük a kollagén felépülését azáltal, hogy a hajtő selymességét és rugalmasságát megtartjuk. Ez lehetővé teszi, hogy a hajszálak mélyebben gyökerezzenek a fejbőrben.

Hajápoló program széruma - revitalizáló, hajsűrűség növelő és erősítő hatás

Ára: szettben kapható

Fiatalkorban a szőrtüszők tápanyaggal való ellátottsága megfelelő. A fejbőr vérkeringése normális. A hormonháztartás kiegyensúlyozott. A hajnövekedést nem éri negatív hatás.

A szőrtüszők regenerálódnak, mivel az emberi hajnövekedési ciklus különböző fázisain mennek keresztül, kezdve a növekedési fázistól, a regressziós/átmeneti fázison, a nyugalmi fázison és a hajvesztés fázisán át, egészen addig amíg újból a hajnövekedési fázishoz nem ér.

A kor előrehaladtával különböző külső és belső tényezők befolyásolják szőrtüszőink egészségét. Ezáltal lerövidül az anagén fázis hossza. Mindez azt eredményezi, hogy hajunk minden növekedési ciklus után gyengébb és vékonyabb lesz!

A környezeti tényezők befolyásolják egészségünket és hajunk állapotát. Bármilyen szennyeződés vagy a dohányzás során felszabaduló nikotin, amely a vérkeringésbe kerül - de a lelki eredetű stressz is idetartozik - amely elősegíti a szabadgyökök képződését, a szőrtüszőkre is negatív hatással van. Az eredmény: a szőrtüszők nagy része nyugalmi szakaszba kerül (telogén fázis).

A tesztoszteron DHT-vé alakulása egy hormonális folyamat, amely férfiaknál és nőknél egyaránt végbe megy. Sajnos a DHT a fejünkön található szőrtüszők ellensége. Túl sok DHT megakadályozhatja, hogy a dermális papilla (hajszemölcs) elérje a hajhagymákat. Ez a tüszők sorvadásához és a haj elvékonyodásához vezet.

Ennek az egyszerű hormonális mechanizmusnak drasztikus hatásai vannak: az egészséges haj elhal, mivel a szőrtüszők idővel nem termelnek hajat. Ennek megfelelően a férfiaknál halántéktájon hajritkulás, vagy kopaszodás lép fel. Azoknál a nőknél is, akiknek a tesztoszterin szintje csupán töredéke annak, amivel a férfiak normális körülmények között rendelkeznek, hasonló, DHT okozta hajelvékonyosodás és hajhullás léphet fel.

Manapság számtalan hajnövekedést serkentő sampon van a piacon, de igazából egyik sem működik. Megfelelő technológia nélkül az aktív összetevők nem tudnak áthatolni a fejbőr felszínén, és bejutni a mélyebb bőrrétegekbe, ahol a szőrtüszők találhatók. Ennek az az oka, hogy a legfelső bőrrétegek nagyon hatékony védekező mechanizmust képeznek, ezáltal megakadályozva a külső káros anyagok bőrbe jutását. Ahelyett, hogy a fejbőr alatt lévő élő szőrtüszőkre koncentrálnának, a vérkeringés stimulálása és tápanyaggal való ellátása céljából, csupán a haj elhalt végét, a hajszálat tisztítják. Ezen felül a samponokhoz hozzáadott adalékanyagok, mint például hajkondícionálók, filmréteget képeznek a fejbőrön, amelyek eltömítik a szőrtüszőket.

Sebészeti beavatásokat is bevetnek a halántéktáji hajritkulás és hajhullás ellen. A hajbeültetés során a fejbőrt egy sávban a meglévő hajjal együtt kivágják. Normális esetben a hajszálakat a fej hátsó részéből veszik ki, ahol a haj ép és sűrű, és onnan ültetik át a fejbőr olyan részébe, ahol kevesebb, vagy egyáltalán nincs haj. Az elsőre egyszerűnek tűnő procedúra akár több óráig is eltarthat. A tüszőegység átültetés módszerével ellentétben (Follicular Unit Strip Surgery), amely során kis bőrrészeket, beleértve a fej hátsó részén található szőrtüszőket, kivágják a fejbőrből, a hajszálankénti hajkinyerési módszer során egy üreges tű segítségével távolítanak el, majd ültetnek be újra apró hajcsoportokat (transzplantátumok). Egy ilyen akár 18 órán át tartó kezelés alkalmával akár 7.000 transzplantátumot távolítanak el, majd ültetnek be újból. Azon kívül hogy mindez nagyon drága eljárás, fájdalmas is. Fenáll a gyulladás veszélye, és sok esetben a végeredmény is természetellenes hatást kelt.

A hajnövekedés serkentő terápiák közül a mezoterápia nagy népszerűségnek örvend. A mezoterápia során a peptidektből, aminosavakból és növényi kivonatokbál előállított rendkívül hatékony összetevőket, vékony tű segítségével a fejbőr mélyebb rétegeibe juttatják, ahol a szőrtüszők találhatók. Ezáltal serkentve a haj természetes fiatalító- és sejtosztódási folyamatait. A szőrtüszőket újra élesztik, amelyek ezáltal új, erősebb, sűrűbb és egészségesebb hajat termelnek. Tanulmányokkal igazolt és nemzetközi szakértők által elismert, látható eredményeket mutatnak 8-12 hét elteltével. A mezoterápia hátrányai közé sorolhatók, hogy ez az eljárás is drága, és fájdalmas, a gyulladás esélye ugyancsak fenáll, és a procedúra a fejbőrben levő legtöbb szőrtüszőt nem éri el.

A Byas Hair Completer a mezoterápiához hasonlóan működik, de sokkal olcsóbban, biztonságosabban, és teljesen fájdalom mentesen nyújt kiemelkedő eredményeket! Ez a hajterápiában egyedülálló áttörés a szabadalmazott, iontoforézisen alapuló IONTO-SONIC HAIR GROWTH TECHNOLOGY használatával vált először lehetségessé.

A Byas Hair Completer és az Iontoforézis technológia megfelelnek a technika jelenlegi állásának. A Byas hajszérumokban lévő összetevőket vezető hajklinikák is használják és hatékonyságukat nemzetközi tanulmányok bizonyítják. Kérjük, ennek ellenére tartsák szem előtt, hogy minden egyes ember egyedi biológiai adottságokkal rendelkezik. Ez vezethet ahhoz, hogy egyes személyek a Hair Completer és a hajszérumok segítségével a leírtaknál kevesebb, vagy semmilyen hatást sem érnek el. Amennyiben a Hair Completer vagy a hajszérumok használatával, hatásával vagy mellékhatásaival kapcsolatban bizonytalan, kérjük, konzultáljon orvosával.

Byas Hair Completer - Legyen haja egészséges, erős és sűrű!
Otthoni hajnövesztő és hajápoló technológia
Professzionális hajterápia, egyszerűen, természetesen, fájdalom mentesen!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Amennyiben a WellStar termékeit használni szeretné,
igényeljen ingyenes konzultációt !

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

KAPCSOLAT

Webdesign - Szenyán Ildikó 2009.